Cautare

1051 de rezultate pentru "scandal clanul sportivilor" (5.17 secunde)
Acesta este un program adus in tara noastra de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, care alaturi de o companie de resurse umane incearca sa vina in sprijinul sportivilor care vor sa renunte la cariera profesionista si au nevoie de ajutor in gasirea unui job.
00, cand a facut doar scandal, rasturnand niste mese si "mangaind" cu cateva palme clientii, urland ca vor sa-i omoare familia.
Presedintele PNL Bucuresti, Ludovic Orban, a profitat ieri de ultimele declaratii facute de aliatii democrati pentru a spune, in stilul caracteristic, ce gandeste despre alegerile anticipate, dosarele sportivilor sau retragerea militarilor romani din Irak.
Presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR), Octavian Morariu, asteapta o performanta buna din partea sportivilor romani la Jocurile Olimpice de la Londra, concretizata in 10-12 medalii. "Evident, astept o performanta buna din partea sportivilor romani la Jocurile Olimpice de vara de la Londra.
Daca adaugam si clanul Basescu format din "echidistantul" tata Traian si "independenta" fiica Elena, atunci formatiunea portocalie domina zdrobitor acest clasament.
Clanul Kennedy, care marcheaza de ani de zile viata politica de la Washington, dar despre care se spune ca ar fi urmarit de un blestem, a mai pierdut luna aceasta un membru.
 Clanul Sarcina, abonat la contracte Cariera EMC Jilt este o vaca buna de muls si pentru afaceristii locali, deoarece CE Turceni aloca anual un buget de 200 de miliarde de lei vechi pentru lucrarile de prestari servicii la EMC Jilt, cu utilaje închiriate de la firme private.
Cu aceasta ocazie, Sandu Anghel, alias Bercea Mondial, ii oferea doamnei Maria Basescu o salba traditionala din "cocosei" de aur ca gest simbolic ce marca printre altele mai ales bunele relatii dintre clanul Bercea Mondial si familia presedintelui.
La percheziitiile facute de DIICOT, fiscul american si FBI in locuintele celor din clanul Ghiocel, politistii au gasit un Ferrari Portofino de 250.000 de dolari, doua Lamborghini Urus care valoareaza impreuna aproape 600.000 de dolari si un BMW, cel mai ieftin, de 40.000 dolari.
Suntem pur si simplu intoxicati cu cele mai idioate stiri, dupa expiratul model de a sorta informatiile ca la clasicele si expiratele "stiri de la ora 5", iar jurnalistii romani s-au orientat in cea mai mare parte dupa articole redactate dupa metodele tabloidelor de scandal de prin tarile mai dezvoltate.
Desecretizarea dosarelor sportivilor nu constituie o prioritate in momentul de fata, aceasta trebuind sa fie deconspirarea dosarelor demnitarilor care detin functii publice in Romania si cheltuiesc bani publici, a declarat ieri liderul PD, Emil Boc, care l-a contrazis astfel pe presedintele Basescu.
Acesta a mai subliniat ca hotelul pus la dispozitia sportivilor nu a fost clasificat, iar cu ajutorul unei investitii poate fi ridicat confortul, respectiv clasificarea unitatii la 2 stele.
Emil Boc a fost plimbat printre gradene, i-au fost aratate vestiarele sportivilor, sala de conferinte, intrarea pe teren a sportivilor, terasa si a revenit apoi pe treptele stadionului.
Nota specifica faptul ca, in prezent, in Romania nu exista o astfel de sala de sport multifunctionala, care sa corespunda standardelor internationale pentru pregatirea sportivilor si organizarea de competitii internationale, ceea ce "obliga sportivii romani sa evolueze in competitiile oficiale (Campionate Mondiale, Europene, Cupe europene etc.) organizate in spatii improprii, fara dotari, la nivel de competitivitate redus".
Sportivii chinezi au interdictie la carne inainte de JO Administratia generala a sportului din China a interzis sportivilor din aceasta tara care vor concura la Jocurile Olimpice de la Londra sa manance carne, din teama ca folosirea extinsa a clenbuterolului in sectorul de crestere a animalelor din aceasta tara ar putea crea probleme la controalele antidoping, informeaza realitatea.net.
"Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) a urmarit cu preocupare evolutia situatiei politice din tara noastra, prin prisma participarii sportivilor romani la Jocurile Olimpice de la Londra.
Competitia se disputa in umbra temerilor cu privire la un atac terorist, dar si a scandalului privind drepturile sportivilor gay. ... Competitia se disputa in umbra temerilor cu privire la un atac terorist, dar si a scandalului privind drepturile sportivilor gay.
Decenii la rand, acest om le-a prezentat privitorilor sai toate dovezile stiintifice si anatomice care demontau mituri urbane frecvente atunci, mituri conform carora exercitiile cu greutati dauneaza flexibilitatii, mobilitatii si vitezei sportivilor de performanta sau provoaca hernii, hemoroizi sau chiar caderea testiculelor din scrot.
Papa Francisc ii indeamna la solidaritate pe sportivii participanti la JO 2016 Papa Francisc s-a adresat miercuri sportivilor care vor participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro pentru a-i indemna sa termine cursa impreuna si sa obtina ca premiu o civilizatie in care domneste solidaritatea, informeaza agentia EFE.
Lista completa Statul roman acorda sportivilor rente viagere care cresc odata cu salariul minim pe economie. ... Iata numele sportivilor care au primit aceasta suma conform datelor publicate de Ministerul Tineretului si Sportului:
google-analytics.com