Cautare

1464 de rezultate pentru "scandal la pitesti" (6.00 secunde)
Referindu-se la faptul ca semnatarii motiunii cer demisia sa din functia de ministru, Flutur le-a spus acestora ca "un om responsabil nu paraseste postul intr-o situatie de criza".
Creierul sufera si daca avem un mic dejun agitat, daca mancam pe drum sau vorbind la telefon, daca il supunem unui efort continuu, fara sa-i dam nimic in schimb, a spus neurochirurgul Vlad Ciurea. ... Primii pasi pentru un creier sanatos sunt foarte simpli si la indemana tuturor.
Modelul taxei la intrarea in statiunile de pe litoral se pare ca are sustinatori si la Navodari, mai exact in tabara de copii din localitate.
In Mihail Kogalniceanu a izbucnit un adevarat scandal intre primarul PSD Valer Iosif Muresan si consilierul local Gheorghe Coconcea, care este si presedintele organizatiei PNL din localitate.
Presedintele PIN, Cozmin Gusa, a lansat ieri, la Galati, campania de distribuire de brosuri referitoare la campania intitulata “In Europa, dar nu asa”. ... ”Campania noastra se indreapta impotriva prezentei romanilor la alegerile europarlamentare de anul viitor.
Interesant este faptul ca Geoana a fost implicat la un moment dat intr-un scandal, dupa ce s-a sustinut faptul ca tatal lui a fost ofiter de Securitate. ... In plus, intr-un alt scandal, soacra lui Mircea Geoana a fost acuzata ca si-a falsificat trecutul de revolutionara.
Romanii continua sa aiba cea mai mare incredere in presedintele Traian Basescu, arata ultimul sondaj de opinie IMAS, realizat la mijlocul lunii ianuarie, in plin scandal al biletelului trimis de premierul Tariceanu sefului statului.
A surprins oarecum alegerea fostului consilier oradean Ioan Mintas pe colegiul numarul 1 Marghita-Sacuieni la Senat, alegerea pecistei Sonia Draghici pe colegiul 7 din Oradea pentru Camera Deputatilor, dar si colegiul (unul cu putine sanse de castig) pe care a fost ales sa candideze Mihai Bar.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, vineri, la Voluntari, la lansarea candidatilor PSD din judetul Ilfov, ca Traian Basescu a vrut sa "darame" guvernul si premierul pe care el l-a impus pentru "viziunea bolnava a unui om avid de putere".
Potrivit sursei britanice, printre ministrii implicati in scandal se numara si ministrul britanic al Finantelor, Alistair Darling (foto). Acesta a mai fost in atentia presei cand s-a aflat ca si-a inchiriat apartamentul din Londra atunci cand s-a mutat la resedinta guvernamentala. Ceilalti ministri implicati in scandal sunt:
Dupa ce inspectorii de specialitate din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Dolj au inceput saptamana cu stangul, afland ca a venit timpul sa isi faca bagajele si sa plece, conducerea inspectoratului a si trecut la inlocuirea acestora.
Consulul Romaniei la Chisinau, Ion Nuica, si-a prezentat demisia in aceasta dimineata. La originea acestei demisii s-ar afla o inregistrare in care consulul este surprins in scene intime cu o presupusa angajata a Consulatului Romaniei la Chisinau.
Colegi in alianta aflata la guvernare, presedintele Consiliului Judetean Gorj, Ion Calinoiu (PSD), si consilierul judetean Ionel Mantog (PD-L) s-au certat ieri ca la usa cortului in ultima sedinta a CJ.
Scandal in cadrul unei sedinte a Consiliului Local al comunei mehedintene Salcia.
Conflictul Preda-Honorius este "un scandal de mucava", presedintele Traian Basescu avertizandu-l pe premierul Emil Boc, prin intermediul vocii lui Cristian Preda, ca aruncarea in lupta a tanarului Honorius nu este tocmai o solutie potrivita, sustine presedintele ProDemocratia, Cristian Parvulescu. ... Evident, este un scandal de mucava.
Seful Guvernului a avut parte insa si de huiduielile unora dintre cei care au asistat la ceremonie. Surprize cu iz de scandal la ceremoniile dedicate Zilei Nationale din Capitala.
'Urat scandal au urmarit romanii, in direct la TV, de la sediul central al PRM, cu prilejul evacuarii partidului din cladire. ... Iar consecinta acestui scandal ar putea fi nu ingroparea, ci salvarea politica a liderului nationalist, dupa o reteta deja cunoscuta pe plaiurile mioritice, anume cea a victimizarii.
Un nou scandal pe scena politica. ... Cinci senatori din Coalitia guvernamentala au modificat in Comisia juridica a Senatului Legea referendumului (Legea 3/2000) la articolul care se refera la modalitatea de demitere a presedintelui Romaniei.
Vezi mai jos ce scandal de proportii declanseaza incercarea de debarcare a lui Teodor Buzatu si cine poate ajunge in atentia procurorilor Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a cerut SIF Oltenia introducerea unui nou punct pe ordinea de zi a sedintei AGA din 28/29 aprilie.
"Nici una dintre firmele concesionare nu si-a respectat contractele, au recoltat mai mult peste decat au raportat, iar la domeniul investitii de mediu au trecut cu totul altceva decat ar fi trebuit. Stiu ca s-au cerut informatii suplimentare de la Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii".
google-analytics.com