Cautare

1464 de rezultate pentru "scandal la pitesti" (3.16 secunde)
la tenis de camp. Turneul inclus in calendarul Federatiei Romane de Tenis a adunat la start 50 de participanti din Craiova (Vointa, TC Olimp, TC Triumf 2000, CSM, Recon, TC Stanica, Atlas, CS Kofe), Bals, Caracal, Bucuresti, Pitesti, Petrosani, Valcea, Targu Jiu, Hunedoara si Deva.
"Este pentru prima data cand voi juca la o echipa din Slatina. ... Pe 2 iulie o sa merg la reunirea lotului echipei Alro", a spus, pentru gazetanoua.ro, Marius Jianu. ... A inceput fotbalul la Sporting Slatina, apoi a plecat la Scoala de Fotbal "Gica Popescu"
A pornit din Anglia si, dupa opt luni de mers la pas, a traversat 11 tari. ... Mihai Tufa a decis sa traverseze globul, la pas, la inceputul anului, in ianuarie. Era in Anglia la momentul respectiv, unde plecase sa lucreze cu doi ani inainte.
Dupa Palatul Parlamentului, unde Manuela GOLESCU a primit distinctia Mihai EMINESCU, a urmat un spectacol extraordinar cu actrita Manuela GOLESCU si maestrul Eusebiu STEFANESCU, cu participarea grupul BREVIS CVARTET, la Teatrul Alexandru Davila din Pitesti, duminica, 13 ianuarie 2013, ora 19.30.
Teatrul Tandarica va asteapta in perioada 30 mai - 6 iunie 2014 la cea de-a treia editie a FESTIVALULUI de VARA "TEATRU, STRADA SI COPIL", un maraton al spectacolelor pentru cei mici si pentru cei mari.
Monstrul care a transat o femeie ar fi autorul mai multor violuri Florin Manzararu, barbatul care, sambata, a transat-o si a aruncat-o in raul Arges pe Iuliana Neblea, a fost condamnat, in 2008, la opt ani de inchisoare dupa ce a violat si a ranit cu un cutter o alta femeie.
Imaginile au fost obtinute in exclusivitate de colegii de la jurnalul.ro. Cioaca apare intr-o benzinarie, la iesirea din Brasov, imbracat in uniforma de politist, in camasa cu maneca scurta.
Carrefour Romania a premiat astazi copiii talentati din clasele 0-VIII, participanti in cadrul Concursului de desene Craciun 2013, ajuns deja la a XXIV-a editie. ... Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Constanta, Iasi, Galati, Cluj, Braila, Suceava, Pitesti, Focsani, Oradea, Sibiu, Buzau, Drobeta si Botosani.
COPILOTUL DE 23 DE ANI are picioarele facute praf și este intr-o stare foarte grava La doar 23 de ani, copilotul Razvan Petrescu a pacalit moartea de doua ori intr-o zi.
Copaci doborati, accidente, trenuri anulate si porturi inchise Vijelia puternica de vineri seara a inchis porturile de la malul marii, a doborat copaci si mai multe trenuri au fost anulate din cauza vremii nefavorabile.
Iunie este luna reciclarii inteligente in hipermarketurile Carrefour, parintii fiind invitati sa vina cu cei mici la stațiile SIGUREC din orasele Bucuresti, Brasov, Buzau, Sibiu, Oradea, Drobeta Turnu Severin, Iasi, Suceava, Focsani, Braila, Pitesti si Ploiesti, pentru a invata cum reciclarea poate fi distractiva.
Asistenta Nicoleta Pantea, care lucra la sectia Cardiologie a Spitalului Judetean Pitesti, a murit dupa ce a cazut si s-a lovit la spate.
Astazi vor fi inaugurati primi 18 kilometri ai drumului expres Craiova-Pitesti, fiind vorba de centura ocolitoare a municipiului Bals. In trecut, tranzitarea orasului Bals se realiza si intr-o ora, desi era vorba de parcurgerea a doar cativa kilometri.
Si ea s-a petrecut, Universitatea fiind asezata bine pe trei linii, iar Stoica a venit la Pitesti cu intentia sa nu piarda, ba chiar a fortat, spre final, victoria.
A fost arestat in 1947 si inchis la Sighet si Ramnicu Sarat. Boiteanu Florin - fiul generalului Ion Boiteanu (ministrul Culturii si Educatiei Nationale dupa 23 august 1944), nascut pe 15 iulie 1922 la Pitesti, fruntas al tineretului liberal.
Compania care se ocupa de lucrarile drumul expres Craiova-Pitesti este la un pas sa piarda contractul, dupa ce inspectorii Companiei de Drumuri au dat a doua evaluare negativa lucrarilor.
Camionul, care tracta o remorca pe care se aflau opt autoturisme, a fost cuprins de incendiu pe drumul expres dintre Craiova si Pitesti.
Accident mortal produs in aceasta seara in Pitesti. Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de un TIR pe trecerea de pitoni.
Amintim si ca pe autostrada A1 Bucuresti - Pitesti au fost impuse restrictii de circulatie din cauza unor lucrari care se executa la podul din zona kilometrului 28.
Brasov-Bran-Campulung Muscel-Pitesti-Autostrada A1-Bucuresti. ... DN73 Brasov-Bran-Campulung Muscel-Pitesti-Autostrada A1-Bucuresti.
google-analytics.com