Cautare

1464 de rezultate pentru "scandal la pitesti" (3.67 secunde)
Doi oameni au murit intr-un accident care a avut loc luni noapte, pe A1 Bucuresti - Pitesti. Alti doi pasageri au fost dusi la spital la Targoviste, in stare grava. ... Soferul autocamionului a murit blocat sub motorul cisternei, la fel si un pasager de langa el.
ACUZATII GRAVE LA ADRESA PRESEDINTELUI BASESCU. I SE PREGATESTE CEA MAI DURA LOVITURA DIN ULTIMII 20 DE ANI Acuzatii grave la adresa presedintelui Romaniei, Traian Basescu.
Politic Scandal de proportii in PD-L Arges dupa ce unor candidati la fotoliile de consilieri locali la Pitesti li s-ar fi cerut sa dea mai multi bani pentru campania electorala.
Popescu a spus ca si-a dat demisia din partid “fara scandal“, dar si fara o justificare anume, comentand sec: “Iesit din partid, ma simt de parca as fi iesit de la o slujba de exorcizare“. ... Acum raman doar consilier independent la sectorul 6.
Inca dinainte de formarea Guvernului, Basescu a atras atentia ca se va intoarce la popor daca nu-si va putea indeplini mandatul. ... Acesta nu a vrut sa-si riste functia si a renuntat la demisie, iar Basescu si-a declarat public nemultumirea.
Ceea ce se anunta o obisnuita sedinta a Consiliului Local Mangalia s-a transformat, pe neasteptate, intr-un adevarat scandal al ...
Deputatul PRM de Constanta Gelil Eserghep s-a aratat profund dezamagit de imaginea pe care si-a creat-o Romania in Europa prin nominalizarea lui Varujan Vosganian la functia de comisar european.
Regia Autonoma de Transport (RAT) Craiova merge din scandal in scandal. ... La cateva zile dupa ce Consiliul de Administratie a decis sa anuleze controversata licitatie pentru achizitionarea celor 40 de autobuze MAN, oficialii RAT se confrunta cu o noua problema.
Pornita ca un scandal de budoar cu vizibile accente caragialesti, povestea biletelului galben s-a transformat intr-una din crizele politice majore ale Romaniei postdecembriste. ... Singurii absolut neutri sunt maghiarii, UDMR chemandu-i pe combatanti la masa negocierilor.
Presedintele fondator al PC Dan Voiculescu, s-a declarat "suprins neplacut" de informatiile referitoare la intentia PNL si PD-L de a vota impotriva proiectului de modificare a legii 10/2001 prin care se prevede despagubirea chiriasilor si proprietarilor caselor nationalizate, la momentul votului din plenul Camerei Deputatilor.
In principiu, este vorba despre rivalitatea dintre primarul PSD Ioan Suciu (foto) si "aliatul" PDL Tudorel Gurgu, contracandidatul sau de la alegerile de anul trecut.
Din ciclul nici o zi fara cearta la Mangalia ori scandal saptamanal in sudul litoralului, taranistii constanteni au incercat sa organizeze, sambata, 28 martie a.
Cele doua grupari s-au acuzat reciproc ca au adus la sedinta Consiliul de Coordonare judeteana sustinatori care nu au ce cauta la sedinta. Stavrositu a spus ca Banias a venit la Casa Culturii cu angajati ai portului care au fost amenintati cu pierderea serviciului daca nu vin la reuniune.
O parte a administratiei publice locale din judetul Gorj a inteles sa transforme in scandal restructurarea posturilor din primarii.
Directorului Departamentului Film al TVR, Cristian Tabara, i-a fost inscenat un scandal sexual.
Iulian si Carmen Bere au participat recent la un targ hand made desfasurat la Hotel Marshall din Calea Dorobantilor, intre 28 noiembrie - 2 decembrie. "La acest eveniment am fost dusi de nas toti expozantii!
Ce poate iesi bun din divortul Banica-Marin Dupa moartea cineastului Sergiu Nicolaescu, inca un scandal monden ajunge in mass media: ... Totul este stors ca un burete pana la ultima picatura. De fapt, pana cand va aparea un nou incredibil scandal.
SCANDAL pe averea lui Sergiu Nicolaescu. TESTAMENTUL, contestat Scandal pentru avere in familia lui Sergiu Nicolaescu. ... Scandalul a pornit de la testamentul lasat de Sergiu Nicolaescu, care ar fi trecut-o ca unica mostenitoare pe sotia sa, Dana.
Suntem pur si simplu intoxicati cu cele mai idioate stiri, dupa expiratul model de a sorta informatiile ca la clasicele si expiratele "stiri de la ora 5", iar jurnalistii romani s-au orientat in cea mai mare parte dupa articole redactate dupa metodele tabloidelor de scandal de prin tarile mai dezvoltate.
Au facut matreata si au inceput sa se scarpine a scandal. ... din raca in raca - pana la un adevarat circ la care este invitata si conducerea centrala sa asiste, pentru a decide de partea cui sta dreptatea. ... Povestea de la malul marii are antecedente.
google-analytics.com