Cautare

19 de rezultate pentru "scafandri" (2.69 secunde)
Mehedinti a finalizat prima etapa a procesului de operationalizare a unei echipe de scafandri, care a presupus selectionarea personalului cu aptitudini si stare foarte buna de sanatate.
Cu acest prilej a fost ridicat pavilionul Romaniei si marele pavoaz pe catargul din fata Comandamentului Flotei si au fost lansate pe apa ancore de flori de catre militarii din subordinea Centrului de Scafandri, in amintirea celor ce si-au jertfit viata pe mare.
UPDATE La locul tragediei au ajuns zeci de membri ai ISU Constanta - Pompieri, Politie, Ambulanta, Scafandri. ... Celelalte trei victime sunt inca de negasit, iar o echipa de scafandri se indreapta spre mijlocul lacului, pentru a-i cauta pe oameni.
- ORA 19.45 Noi echipaje de scafandri ai ISU au coborat in lacul Siutghiol pentru a continua cautarile. ... In apa au intrat 14 scafandri, pentru a cauta celelalte trei victime ale tragediei, iar pe lac mai sunt doua barci cu salvatori.
Echipe de salvatori din doua judete cauta un pescar disparut vineri pe raul Olt. In timpul misiunii sunt utilizate drone si echipe de scafandri.
Peste cateva zile, timp in care mama a plans fara oprire, intr-o dimineata pe la ora 4-5, cand ea mai dormea, bunicul a vazut un foc coborand din cer, iar cand focul s-a stins, in locul acela era asezata, sprijinita de pamant pe trei picioare, o mare palarie si niste "scafandri" care au pus la loc cosul, de unde il luasera.
Peste cateva zile, timp in care mama a plans fara oprire, intr-o dimineata pe la ora 4-5, cand ea mai dormea, bunicul a vazut un foc coborand din cer, iar cand focul s-a stins, in locul acela era asezata, sprijinita de pamant pe 3 picioare, o palarie mare si niste scafandri care au pus la loc cosul, de unde il luasera.
Pe chingi au coborat scafandri, care ne-au cules rand pe rand. Pe noi, cei 6 oameni agatati de bocaporti, pe cei 12 oameni de pe prima pluta, aflata si ea undeva in deriva si alti 2 de pe a doua pluta.
Onaca a publicat in ultimii ani mai multe lucrari de specialitate, in drept, dar si pentru scafandri, primind de-a lungul timpului zeci de distinctii si diplome pentru meritele sale, inclusiv Ordinul National in grad de Cavaler.
Pentru scoaterea la suprafata a navei Rostock sint implicati si 12 scafandri de la firma americana, care vor taia epava pentru a usura munca macaralei.
In adancul Marii Mexicului exista un rau numit Cenote Angelita, descoperit de catre Anatoly Beloshchin si echipa lui de scafandri.
Evident, ea este un loc foarte cautat de scafandri. Mirny Diamond Mine, din Siberia, este considerata un monstru absolut si detine titlul de cea mai mare mina de diamante deschisa din lume.
Catre locul accidentului s-au deplasat deja echipe pentru situatii de urgenta " medici, dar si pompieri si scafandri, care vor incerca sa ajute victimele accidentului aviatic.
La fata locului au fost trimise echipaje de pompieri, Ambulanta, Politie, jandarmi si scafandri. In elicopterul SMURD, care este unul de tip Eurocopter 135, se aflau patru persoane.
- La fata locului au intervenit 30 autospeciale stingere, 2 autoscari, 4 descarcerari, 20 ambulante Smurd, 4 ambulante Smurd cu medic, 4 autospeciale pentru transport victime multiple, 2 Spitale Mobile, 1 CBRN, scafandri, Detasamentul Special de Salvatori.
O echipa de scafandri de lupta din cadrul Fortelor Navale Romane, specializati in dezamorsarea si distrugerea dispozitivelor explozive, a intervenit, duminica dupa-amiaza, pentru distrugerea unei mine marine care se afla in deriva si care a fost descoperita la o distanta de aproximativ 2 mile marine (3,6 km) in largul tarmului romanesc, in dreptul coastelor de la Eforie.
Doua echipe de scafandri au intervenit la fata locului", a declarat purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, Vasile Daniel, pentru Realitatea TV.
Dupa cautari care au durat ani de zile, un grup de scafandri entuziasti au reusit sa gaseasca locul in care s-a scufundat submarinul.
O a doua mina marina ar pluti in deriva, iar Fortele Navale Romane au pregatit o echipa de scafandri specializati in situatii de acest gen pentru a evalua situatia si, daca se confirma, sa neutralizeze mina.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
google-analytics.com