Cautare

67 de rezultate pentru "scafandri disparuti" (4.49 secunde)
Mehedinti a finalizat prima etapa a procesului de operationalizare a unei echipe de scafandri, care a presupus selectionarea personalului cu aptitudini si stare foarte buna de sanatate.
numarul 116000 Asociatiei Centrul Roman pentru Copii Disparuti si Exploatati Sexual, iar numarul 116111 Asociatiei Telefonul Copilului", se arata intr-un comunicat al ANRCTI.Numerele trebuie activate de Romtelecom in cel mult sase luni de la data alocarii.Pe toata perioada de valabilitate a licentelor (pana la 25 iulie 2018), titularul licentei, Romtelecom, are obligatia de a se asigura ca serviciile sunt disponibile non-stop (24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, la nivel national), ca informatiile privind disponibilitatea serviciului sunt usor accesibile publicului si ca, pe perioada in care serviciul nu este disponibil, apelantii sunt informati cand acesta va deveni disponibil.Prin intermediul numarului 116000, Centrul Roman pentru Copii Disparuti si Exploatati Sexual va furniza servicii de urgenta pentru copii disparuti, va prelua apeluri prin care se anunta disparitia unor copii si le va transfera apoi Politiei.
Alti romani au fost raniti sau dati disparuti. ... De asemenea, printre raniti au fost identificate alte 2 persoane de cetatenie romana, in timp ce 8 romani sunt dati disparuti.
Cu acest prilej a fost ridicat pavilionul Romaniei si marele pavoaz pe catargul din fata Comandamentului Flotei si au fost lansate pe apa ancore de flori de catre militarii din subordinea Centrului de Scafandri, in amintirea celor ce si-au jertfit viata pe mare.
UPDATE La locul tragediei au ajuns zeci de membri ai ISU Constanta - Pompieri, Politie, Ambulanta, Scafandri. ... Celelalte trei victime sunt inca de negasit, iar o echipa de scafandri se indreapta spre mijlocul lacului, pentru a-i cauta pe oameni.
- ORA 19.45 Noi echipaje de scafandri ai ISU au coborat in lacul Siutghiol pentru a continua cautarile. ... In apa au intrat 14 scafandri, pentru a cauta celelalte trei victime ale tragediei, iar pe lac mai sunt doua barci cu salvatori.
Echipe de salvatori din doua judete cauta un pescar disparut vineri pe raul Olt. In timpul misiunii sunt utilizate drone si echipe de scafandri.
Cei de la motelul Moara Grecilor, unde erau cazati moldovenii, au declarat ca in seara de 29 mai 1998, in spatele motelului, s-a iscat o incaierare, iar in timpul cercetarilor s-a ajuns la concluzia ca barbatii disparuti au fost omoriti in acea seara, insa li s-au gasit cadavrele abia dupa 2 ani de zile.
- Asemenea masuri de securitate sunt cerute si de cazurile de rapiri de oameni, disparuti pentru totdeauna, rapiri care au avut loc anul trecut. Conform datelor de care dispunem, dintre sute de mii de disparuti, circa 5500 par sa fi fost rapiti de pasagerii Obiectelor Zburatoare Neidentificate.
Presedintele Senatului, Mircea Geoana a transmis, sambata, "un mesaj sincer de condoleante poporului polonez si familiilor demnitarilor disparuti" in tragedia aviatica in care si-a pierdut viata presedintele Lech Kaczynski.
Nu a specificat de care dintre disparuti este vorba. - ORA 21.30 Unul dintre disparuti a fost adus la mal.
Mariustuca.ro / 94% dintre copiii disparuti pleaca intenĂˆâ€ºionat de acasa sau din centrele de ocrotire (Autoare: ... Dintre cei 3.736 de copii disparuti, 131 sunt sub 10 ani, 1.085 au varste intre 10 si 14 ani, iar 2.520 sunt mai mari de 14 ani.
Adanc marcat de tragedia ingrozitoare produsa vineri seara in clubul Colectiv si de greaua incercare la care sunt supusi cei aflati in suferinta pe paturile de spital, familiile si prietenii celor disparuti si raniti, doresc sa ma alatur tuturor celor care au acordat sprijin si compasiune in aceste momente sumbre.
Vestea, care ar fi creeat emotii mari familiilor celor patru romani disparuti, a fost urmata de alta, la doar cateva zile, din care reiesea ca, de fapt, ostaticii fusesera vanduti de oamenii lui Omar Hayssam unei retele ce are legaturi cu Al Quaeda.
Vestea, care ar fi creeat emotii mari familiilor celor patru romani disparuti, a fost urmata de alta, la doar cateva zile, din care reiesea ca, de fapt, ostaticii fusesera vanduti de oamenii lui Omar Hayssam unei retele ce are legaturi cu Al Quaeda.
Echipele de salvatori din Nicolaev lupta chiar in aceste momente pentru a scoate de sub daramaturi zeci de oameni din cladirea devastata de rachetele rusilor. 20 de oameni sunt in continuare dati disparuti. Va prezentam o corespondenta speciala din orasul-tinta al rusilor.
Si cautarile pentru micutul disparut la marginea satului Viroaga m-au dezamagit, trebuie sa recunosc, ca si alte cautari in cazuri de minori disparuti.
Peste cateva zile, timp in care mama a plans fara oprire, intr-o dimineata pe la ora 4-5, cand ea mai dormea, bunicul a vazut un foc coborand din cer, iar cand focul s-a stins, in locul acela era asezata, sprijinita de pamant pe trei picioare, o mare palarie si niste "scafandri" care au pus la loc cosul, de unde il luasera.
Peste cateva zile, timp in care mama a plans fara oprire, intr-o dimineata pe la ora 4-5, cand ea mai dormea, bunicul a vazut un foc coborand din cer, iar cand focul s-a stins, in locul acela era asezata, sprijinita de pamant pe 3 picioare, o palarie mare si niste scafandri care au pus la loc cosul, de unde il luasera.
Pe chingi au coborat scafandri, care ne-au cules rand pe rand. Pe noi, cei 6 oameni agatati de bocaporti, pe cei 12 oameni de pe prima pluta, aflata si ea undeva in deriva si alti 2 de pe a doua pluta.
google-analytics.com