Cautare

17839 de rezultate pentru "satu mare posturi vacante invatamanthey1" (3.32 secunde)
Valul reducerii numarului de posturi in sistemul bugetar ajunge si la Agentia pentru Protectia Mediului (APM). ... Reducerea numarului de posturi nu va duce, insa, si la disponibilizari in randul angajatilor.
Romulus Georgescu) Social-democratii vor sa castige, prin negocieri, si cat mai multe posturi de presedinti de consilii judetene. ... La alegerile din 2012 (cand presedintii de CJ erau alesi direct) PSD a obtinut 22 de posturi pe listele Uniunii Social-Liberale (USL).
Conform conducerii IPJ Dolj, din cele 104 posturi de politie din Dolj, numai 11 au calculatoare.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) va disponibiliza in acest an o suta de angajati, prin concedieri colective, numarul maxim de posturi din structura institutiei fiind astfel redus la 510 salariati, de la cele 610 locuri stabilite la finele anului 2006, dupa preluarea OPSPI.
In cifre, Primaria Craiova ramane cu 512 posturi, fata de 395 cat avea in precedenta organigrama modificata cu disponibilizari, iar institutiile de cultura si sport - cu 280 de posturi, fata de 397 cat le era repartizat la calcul disponibilizarilor, in care insa intra si Filarmonica "Oltenia" Craiova.
Pe urmatorul loc in topul celor mai amendate posturi tv se afla Antena 1 care a primit 9 amenzi in cuantum de 202.000 lei.
Dupa un inceput oarecum promitator in ciuda poticnelilor datorate scandalului beach-bar-urilor si al dezinteresului aratat de unele institutii ce detin competente pentru buna desfasurare a activitatii de pe litoral (vezi cazul plajelor invadate de alge intrate in putrefactie), prima parte a lunii iunie a fost destul de productiva pentru reprezentantii industriei turistice de pe litoral, prin faptul ca numarul turistilor a fost destul de mare pentru aceasta perioada de inceput de sezon.
Vlad Tepes, Stefan cel Mare ce le spuneau ostenilor cand veneau turcii sau cand trebuia sa platim birurile catre turci. ... O fi spaga prea mare, domnule presedinte. ... Am exagerat spunand Discovery, dar sunt Animal Planet, sunt atatea posturi...
Am dat o raita pe aici si am gasit posturi vacante de agent asigurari si inspector asigurari.
UDMR-istilor le-au ramas doua posturi de secretar de stat si doua pozitii de vicepresedinte la agentii nationale.
Romania nu mai are ministru de externe de sase saptamani, iar posturile de ambasador din 18 tari sunt vacante.
Atributiile de coordonare ale comisariatelor regionale vor fi limitate strict la probleme de administratie, iar comisariatele locale vor avea o mai mare independenta la nivelul coordonarii si organizarii actiunilor de control.
Guvernantii au decis reducerea a 1.229 de posturi din cadrul Ministerului Muncii si Protectiei Sociale. ... In cadrul institutiei sunt si posturi vacante, respectiv unul de manager public, unul de auditor, unul de consilier, trei de consilieri juridici, 16 de inspectori si sapte de referenti.
Pe 20 iunie, Primaria Municipiului Mangalia va organiza un concurs pentru ocuparea mai multor functii publice de conducere si de executie, la ora actaula vacante in cadrul institutiei. ... Totodata, vor fi scoase la concurs, mai multe posturi la Serviciul Public Comunitar de Evidenta a Persoanelor.
La sedinta comuna a Camerei si Senatului de miercurea viitoare, va trebui sa comunicam propunerile pe aceste posturi", a precizat Motreanu. Potrivit deputatului PNL, liderii grupurilor "s-au impotmolit" la Consiliul National al Audiovizualului, unde nu sunt suficiente posturi vacante pentru ca toate grupurile sa fie reprezentate.
La noi se doreste ca acest serviciu sa se realizeze prin cresterea numarului de personal, ceea ce mie nu mi se pare un lucru corect pentru ca mai sunt posturi vacante in Consiliul Judetului si printr-o redistribuire si o reorganizare a acestor posturi se poate realiza acest serviciu care ar trebui sa fie din specialisti in domeniul transporturilor", a spus Marcela Sighinas.
Continuarea politicii de inghetare a angajarilor in sistemul public, cu unele exceptii, a fost introdusa si in Programul de convergenta pentru perioada 2012-2015 Guvernul va continua si in urmatorii ani sa reduca numarul de salariati in sectorul public, prin angajarea unei singure persoane la sapte posturi vacantate, sistem care va fi insa aplicat cu mai multa flexibilitate pentru ca blocajele generate de lipsa de personal sa fie eliminate.
La ultimul concurs organizat de APDRP, doar 13 candidati au fost admisi dintr-un total de 49 pentru cele 29 de posturi disponibile.
Pe fondul majorarii ofertelor pentru persoanele cu studii medii si profesionale, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) anunta ca numarul locurilor de munca vacante oferite de companiile din Romania a crescut intre 9 si 16 aprilie cu 1. ... Cele mai multe posturi disponibile sunt in Bucuresti (2.
In comparatie, numarul de posturi vacante transmise de AJOFM indica faptul ca meseriile pentru care mai sunt posturi disponibile au o plaja foarte redusa, majoritatea fiind pentru confectioner in industria textila (96) si muncitor pe santier sau dulgher (148).
google-analytics.com