Cautare

17833 de rezultate pentru "satu mare posturi vacante invatamanthey1" (3.37 secunde)
Fetele de 15 si 16 ani care ofereau masaj "cu finalizare" fac terapie intr-un centru de minori sunt originare din judetul Satu Mare. ... Andreea Molnar si Eva Papp, cele doua "maseuze" minore, in varsta de 15 si 16 ani, originare din judetul Satu Mare erau considerate vedetele bordelului clandestin.
Popescu Adrian (Craiova - Dolj), Arbitru VAR: Vidican Rares George (Satu Mare - Satu Mare), Arbitru AVAR: Dansa Ciprian Florin (Satu Mare)
În 2008, cele mai multe posturi vacante au fost în domeniul vânzarilor.
În 2008, cele mai multe posturi vacante au fost în domeniul vânzarilor.
Potrivit datelor furnizate de Christian Tour â€" cea mai mare agenÈ›ie de turism din Romania, aproximativ 80% dintre vacantele achizitionate in luna martie sunt daruite cu ocazia zilei de 8 martie, si numai 20% dintre ele pentru 1 martie.
De altfel, in prezent, Garda Financiara nu mai are decat 5 posturi vacante, in timp ce numarul celor care au dat Garda in judecata este de ordinul zecilor.
La nivel national, organigrama Garzii Financiare va fi suplimentata cu 300 de posturi, prin preluarea unor posturi vacante din cadrul Ministerului Finantelor Publice (MFP) si Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).
ªi asta in timp ce in sãptãmana 27 noiembrie - 4 decembrie la nivelul þãrii au fost declarate vacante, prin intermediul Agenþiei Naþionale pentru Ocuparea Forþei de Muncã, un numãr de 16.638 de locuri de muncã, dintre care 927 pentru persoanele cu studii superioare.
Locuitorii judetului din unele localitati aflate la distanta mare de municipiul Galati vor avea o posibilitate moderna sa afle date despre locurile de munca vacante sau despre cursurile de calificare organizate de catre Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Galati.
O data cu venirea sezonului estival, numarul de locuri de munca este din ce în ce mai mare, atât în tara, cât si în strainatate.
O data cu venirea sezonului estival, numarul de locuri de munca este din ce în ce mai mare, atât în tara, cât si în strainatate.
Dupa audierea candidatilor propusi de Guvern, Senat si Camera Deputatilor pentru locurile vacante din Consiliul National al Audiovizualului, Comisiile de cultura ale Parlamentului au avizat candidaturile, pentru membri titulari, ale lui Dan Grigore (propus de Guvern), Rasvan Popescu (propus de Camera Deputatilor - grupul PNL), Ioan Onisei (propus de Camera Deputatilor - grupul PD), Gasparik Attila (propus de Senat - grupul UDMR), Vladimir Bagdanescu (propus de Senat - grupul PC), Aristide Buhoiu (propus de Camera Deputatilor - grupul PRM).
Vacante la preturi reduse si tombola cu premii in excursii in tara si strainatate.
"In prima saptamina a lunii decembrie au fost inregistrate 278 de locuri de munca vacante, dintre care 257 pentru persoane cu studii medii, cum ar fi cele pentru agent comercial, asistent medical, zidar, electrician, muncitor necalificat, agent de paza, vinzator.
Saptamânal, angajatorii informeaza AJOFM cu privire la locuri de munca vacante pentru zidari, tâmplari, dulgheri, faiantari, vânzatori, manipulanti sau agenti comerciali.
Oamenii dorm linistiti, cu toti stiu ca hopul cel mare este la romani si la unguri. ... "Scroafa aia mare tre abea sa fete. ... "Baiatul ala mare nu vrea sa vina.
"Back to office, dar cu gandul la vacanta" a avut loc la Travel Boutique-ul Perfect Tour, singurul concept de travel store din Romania, intr-un cadru itinerant care i-a facut pe participanti sa viseze la universul Disney si la vacante in destinatii inedite.
Democratii sunt decisi, dupa ce s-a consumat in fapt decesul Aliantei, sa-si rezolve litigiile financiare cu PNL in instanta daca nu obtin numarul de parlamentari solicitat pentru posturile vacante.
Astfel, conform acestuia, posturile vacante din respectivele institutii raman blocate, cele pentru care au fost aprobate concursurile se vor desfasura in continuare, in timp ce slujbele ce vor deveni libere vor putea fi ocupate in procent de maximum 15%.
Guvernul a decis ca interdictiile de ocupare a posturilor vacante in sectorul bugetar sa fie mentinute doar pentru acest an, nu si pentru anul viitor, a declarat ieri seara ministrul Muncii, Mihai Seitan, potrivit www.mediafax.ro.
google-analytics.com