Cautare

17833 de rezultate pentru "satu mare posturi vacante invatamanthey1" (3.07 secunde)
au loc alegeri partiale pentru Camera Deputatilor, in vederea completarii celor doua locuri devenite vacante: ... - intr-un colegiu din Baia Mare, ca urmare a vacantarii postului de catre fostul deputat PSD - Catalin Chereches, acesta devenind primar al Municipiului Baia Mare (ulterior acesta a devenit membru al PNL).
În prezent, numarul de posturi vacante este mare, în conditiile unui deficit de personal care nu face altceva decât sa sporeasca birocratia. Nu vom accepta o plafonare sau o reducere a salariilor, ci doar o micsorare a numarului de posturi vacante.
In alta ordine de idei, Predoiu a afirmat, tot ieri, ca Romania are inca probleme in ceea ce priveste indeplinirea anumitor obiective cerute de CE, una dintre ele fiind din cauza numarului mare de locuri vacante din sistem.
Agentiile de turism castiga bani frumosi din organizarea de vacante si concedii. ... Ca sa fie profitabila, o agentie de turism trebuie sa aiba un volum mare de clienti si sa aiba sediu in proprietate.
  Doua treimi din locurile vacante sunt în domeniul constructiilor Potrivit ultimei oferte de locuri de munca înregistrate la AJOFM, cam doua treimi din locurile vacante din judet sunt în domeniul constructiilor.
Caci un om care are vacante frumoase e un om fericit. ... Cursul Better Travel este un produs saveyourholiday.com, site-ul care ii ajuta pe internauti sa-si construiasca vacante mai ieftine, mai bune, mai frumoase.
PNL ar putea detine 18 posturi de prefecti si 16 de subprefecti, PD - 14 de prefecti si 12 de subprefecti, iar UDMR si PUR cate cinci posturi de prefecti. ... In ceea ce priveste UDMR, Gyorgy Frunda a afirmat ca Uniunea vrea posturi de prefect in patru judete:
Conform situatiei intocmite de conducerea AJOFM, rata somajului la 31 mai a fost de 5,5%, mai mare decat rata medie pe tara care s-a ridicat la 3,8%, numarul total al persoanelor care figurau in evidenta institutiei ca neavand un job fiind de 12.013.
Conform situatiei intocmite de conducerea AJOFM, rata somajului la 31 mai a fost de 5,5%, mai mare decat rata medie pe tara care s-a ridicat la 3,8%, numarul total al persoanelor care figurau in evidenta institutiei ca neavand un job fiind de 12.013.
Gasirea unui loc de munca potrivit, care sa va avantajeze, nu este întotdeauna usoara, deoarece despre cele mai multe posturi aflati prea târziu ca au fost vacante.
Desfasurarea traficului greu pe raza municipiului Satu Mare a constituit una dintre temele abordate ieri in cadrul sedintei Comitetului Operativ Consultativ.
Fie ca este vorba despre anunturi de angajare pentru ingineri, agenti imobiliari, administratori de retele, agenti de vânzari sau altele, majoritatea textelor folosesc un limbaj asemanator pentru a descrie calitatile care se cauta pentru acele posturi.
11/2004 privind stabilirea unor masuri de reorganizare in cadrul administratiei publice centrale, pentru a putea mari numarul de posturi guvernamentale. Camera a aprobat, astfel, suplimentarea numarului maxim de posturi in aparatul de lucru al Guvernului, cu exceptia Departamentului pentru Relatia cu Parlamentul, cu 40 de posturi.
Ministerul Afacerilor Externe va functiona cu patru secretari si subsecretari de stat, fata de opt posturi in prezent, iar Ministerul Integrarii Europene va avea doua asftel de functii, in loc de trei, cum este in prezent.
15.000 de posturi vor fi reduse in educatie dupa 1 septembrie anul viitor.
Documentul MFP prezenta situatia privind numarul de posturi ocupate, in sectorul bugetar (autoritati si institutii publice), in perioada 2006-2009, fara a face referire la posturile ocupate in unitatile de interes public national si local (regii, companii etc).
220 de locuri de munca in agricultura prin EURES Acestea nu sunt singurele posturi disponibile pentru persoanele interesate sa plece la munca in strainatate, in domeniul agricol. ... Acestea constau in zece posturi de gradinar in sera, respectiv ajutor gradinar in sera;
Indiscutabil, cele doua posturi publice au fost aservite Puterii intruchipate de PSD. ... Cum poate fi asigurata independenta celor doua posturi publice, dorita de 15 ani incoace? ... Cele doua posturi publice s-au dedat la politica partizana, pentru ca Legea lor de organizare le fac dependente de hachitele puterii.
La eveniment au fost prezenti, de asemenea, alaturi de membrii BEC nr.32, prefectul Valer Marian, vicepresedintii Consiliului Judetean, Paula Mare si Gheorghe Ciocan, precum si vicepresedintele organizatiei judetene a PSD, Mircea Govor.
Alte proiecte de hotarire sint cu privire la tarifele pentru activitati de salubrizare si intretinere zone verzi, tarifele pentru lucrarile prevazute in HCL nr.135/67/2004 privind igienizarea subsolurilor blocurilor si a curtilor interioare comune, respectiv acordarea in folosinta gratuita protopopiatului Greco Catolic Satu Mare a cotei Statului Roman din imobilul situat pe str.
google-analytics.com