Cautare

18423 de rezultate pentru "satu mare posturi vacante invatamant" (3.16 secunde)
La finalul sesiunii trecute, deputatii au convenit ca membrii comisiilor juridica, de invatamant si pentru drepturile omului sa revina din vacanta cu cateva zile mai devreme de inceperea sesiunii ordinare, pentru a finaliza raportul privind statutul minoritatilor.
Senatorul Cristian Diaconescu, vicepresedinte al Partidului Social Democrat, a participat ieri la deschiderea noului an de invatamant la o scoala din Constanta, prilej pentru a face o serie de afirmatii foarte interesante.
Obiectul exceptiei de neconstitutionalitate il constituie dispozitiile Ordonantei de urgenta a Guvernului 136/2008 privind stabilirea unor masuri pentru salarizarea personalului din invatamant in anul 2008, publicata in Monitorul Oficial din 31 octombrie.
al judetului Mehedinti selectioneaza, incepand de azi, candidati - baieti, pentru concursul de admitere in institutiile de invatamant ale Ministerului Administratiei si Internelor - sesiunea 2012, arma "pompieri".
Cele doua sindicate din invatamant au formulat peste 100 de plangeri la Tribunalul Gorj in care cer plata sumelor respective. ... Ei au recunoscut ca au calculat gresit", a declarat Gheorghe Calniceanu, presedintele Sindicatului Liber din Invatamant Gorj.
Ordonanta de urgenta a guvernului din octombrie, prin care cresterile salariale din învatamânt au fost amânate pâna în aprilie 2009, este neconstitutionala deoarece afecteaza „drepturi complexe, care includ si dreptul la salariu, si dreptul la conditii rezonabile de viata, care sa asigure un trai civilizat si decent cetatenilor“.
Ordonanta de urgenta a guvernului din octombrie, prin care cresterile salariale din învatamânt au fost amânate pâna în aprilie 2009, este neconstitutionala deoarece afecteaza „drepturi complexe, care includ si dreptul la salariu, si dreptul la conditii rezonabile de viata, care sa asigure un trai civilizat si decent cetatenilor“.
Senatorul Darius Bogdan Valcov i-a adresat o INTREBARE Ministrului delegat pentru Invatamant Superior, Cercetare Mihnea Cosmin Costoiu. ... Infiintarea unei forme de invatamant tehnic superior in Municipiul Slatina. ... Iar resursele pe plan local sunt limitate doar la nivel de invatamant tehnic liceal.
Mai mult decat atat, conform cercetarilor, copiii unor parinti implicati absenteaza mai rar de la scoala, se comporta mai bine in mediul de invatamant si acced cu usurinta la nivele mai inalte de educatie. ... Doresc sa mai fac cateva precizari, tot referitoare la elemente din sistemul de invatamant.
Unitatile de invatamant preuniversitar si competitia ,, Scoala europeana" 2014", pe care o puteti citi in continuare. Competitia "Scoala Europeana" se adreseaza unitatilor de invatamant preuniversitar care au fost si sunt implicate in programele europene din domeniul educatiei si formarii profesionale.
Avem asteptari ca acestia sa invete, sa fie olimpici, sa fie premiati iar sistemul nostru de invatamant sa fie macar pe pozitii de egalitate cu cel din Finlanda. Asteptarile noastre sunt pozitive numai ca, daca deschidem ochii, ne loveste cruda realitate din sistemul de invatamant:
Propunerea legislativa prevede acordarea pensiilor de serviciu pentru cadrele didactice din mediul preuniversitar, care au o vechime de 30 de ani in invatamant. ... Proiectul legislativ a primit raport favorabil din partea Comisiei de invatamant.
Alte proiecte de hotarire sint cu privire la tarifele pentru activitati de salubrizare si intretinere zone verzi, tarifele pentru lucrarile prevazute in HCL nr.135/67/2004 privind igienizarea subsolurilor blocurilor si a curtilor interioare comune, respectiv acordarea in folosinta gratuita protopopiatului Greco Catolic Satu Mare a cotei Statului Roman din imobilul situat pe str.
Dupa 10 ani de tensiuni generate de refuzul fostului deputat PRM Vasalie Mois de a parasi sediul Vetrei Romanesti, ocupat abuziv, Consiliul Judetean Satu Mare a reusit, in sfirsit, in aceasta luna, evacuarea acestuia.
Asa ca in localitatile in care in urma cu doua saptamini s-a inregistrat o prezenta mai mare la urne, stiut fiind faptul ca electoratul maghiar este unul foarte disciplinat, situatia s-a inversat total. ... Astfel, dupa judetul Satu Mare, cea mai mica participare la vot a fost inregistrata in Covasna.
Presedintele comisiei de ancheta a declarat ca in motivarea venita de la MT se precizeaza clar ca cele patru posturi de consilier juridic ale institutiei sunt vacante.
Daca este sa consider primarii drept motoare electorale pentru formatiunile politice, numarul acestora ne arata cat de mare este disproportia de fote intre PSD si PNL:
Tribunalul Satu Mare a admis luni cererea de ordonanta prezidentiala depusa de vicepresedintii Consiliului Judetean Gheorghe Ciocan si Paula Mare. ... Prefectura Satu Mare a anuntat ca va face recurs asupra acestei hotarari a Tribunalului Satu Mare la Curtea de Apel Oradea in cel mult 5 zile.
Proiectul de hotarare privind rectificarea bugetului propriu de venituri si cheltuieli al judetului Satu Mare pe anul 2004, a iscat primele discutii.
Actionarul majoritar al firmelor Textila Ardeleana Satu Mare si Filatura de Bumbac din Carei, Arnold Neisse, este cercetat penal fiind acuzat ca a prejudiciat firma satmareana cu 75 miliarde de lei, iar bugetul de stat cu alte 30 miliarde de lei.
google-analytics.com