Cautare

266 de rezultate pentru "santaj" (2.55 secunde)
Va trebui sa aflam peste un timp, la fel ca in cazul lui Ponta, ca a existat un santaj extern sa se semneze o lista de porunci sau alte minuni de genul asta?Iata cum un Program de guvernare exceptional pentru Romania va fi distrus de fortele antiromanesti prin dezinformare si manipulare si mai ales prin lipsa de curaj si determinare a liderului PSD Liviu Dragnea.PSD se dovedeste un partid slab nu pentru ca este, ci pentru ca are un presedinte slab.
Nu a fost nici un santaj dovedit. Acum, primarii PSD au trecut la Alianta pentru ca au pe rol dosare penale si li s-a promis liniste.
In acelasi timp, nu ne dorim sa continuam o actiune politica neclara si in care sa fim supusi la tot felul de presiuni si santaj", a adaugat liderul UDMR Hunedoara.
El sustine ca actuala Putere a supus alesii locali ai PSD-ului la forme de santaj "nemaivazute", considerand migratia alesilor locali drept "fraudarea alegerilor locale din 2004".
Dar hai saa facem acum asa, saa fie, dar saa nu fie faacut la santaj. Trebuia saa fie faacutaa curaatenia inainte, in 90".
Replica primita a fost una virulenta, Monica Macovei acuzandu-l pe Voiculescu de santaj si incultura. Ultimul apelativ vine in urma necunoasterii faptului ca un comisar european este numit si nu candideaza pe cont propriu.
"prin santaj, intimidare, amenintari si pre-siuni asupra alesilor PSD" a schimbat, in 2006, configuratia electorala obti-nuta in urma votului din 2004.
Iordanescu a fost, potrivit declaratiilor sale, unul dintre putinii copii pe care Securitatea a incercat sa-i racoleze, insa, fiu de disident, acesta a refuzat oferta si nu a putut fi convins nici prin santaj, fiind ulterior urmarit de securisti pana la Revolutia din 1989.
De asemenea, in acest dosar este acuzat de santaj Ionel Pilat, director in cadrul Directiei Serviciului Public din cadrul Primariei.
Directia Nationala Anticoruptie i-a trimis in judecata pe Adrian Nastase - pentru luare de mita in forma continuata, santaj si trafic de influenta, pe Dana Nastase - pentru complicitate la luare de mita si alte doua infractiuni, pe Irina Jianu, fost inspector general la Inspectoratul de Stat in Constructii - pentru dare de mita, si pe Cristian Mihail Vasile, administrator Eurografica.
Adrian si Dana Nastase au fost trimisi in judecata pentru luare de mita, santaj si obtinere de foloase necuvenite, respectiv complicitate la luare de mita si participatie la falsuri.
Acest bilet poate avea, pe de alta parte, si o alta conotatie, cea de santaj, care, potrivit Codului Penal, se pedepseste cu inchisoare de la 2 la 7 ani.
Micutul santaj politic explicat de purtatorul de cuvant al PNL contrazice oarecum vocea unuia din liderii sai, vicepresedintele Puiu Hasotti, care a declarat in mai multe randuri ca se opune masurii de suspendare a presedintelui Romaniei si nu pentru ca i-ar fi foarte draga persoana lui Basescu ci pentru binele Aliantei.
Nici vicepresedintele PD Cezar Preda nu i-a iertat pe liberali, sustinand ca jocul acestora este un santaj pe fata la adresa PD doar pentru cateva locuri in plus pe listele comune ale Aliantei de la alegerile europarlamentare.
Liderul conservatorilor a mai spus ca PC va vota Codul Penal in forma aprobata de Parlament si, mai mult, va cere pedepse mai mari pentru santaj, coruptie, pedofilie, trafic de droguri.
Este vorba despre Constantin Babus, seful Directiei Administrarea Domeniului Public si Privat, a fost trimis in judecata pentru luare de mita, Marius Tarcatu, directorul directiei similare din cadrul Consiliului Judetean Constanta, pentru complicitate la luare de mita, iar Ionel Pilat, directorul Directiei Serviciului Public din Primaria Constanta, pentru comiterea infractiunii de santaj.
Liderul PIN, Cozmin Gusa, a afirmat ca este datoria lui Traian Basescu sa vina cu un raport public pe marginea "acuzatiilor grave" din documentul PSD si sa renunte astfel la "pretexte de santaj".
Presedintele PSD l-a acuzat pe Traian Basescu de faptul ca a incalcat Constitutia, folosindu-se de institutiile statului pentru actiuni de santaj si intimidare a judecatorilor Curtii Constitutionale, aratand ca pentru aceasta incalcare a Constitutiei actalul sef al statului trebuie suspendat.
Liderul PSD a acuzat miercuri conducerea SRI ca, la solicitarea presedintelui Traian Basescu, ar fi cautat in arhiva proprie eventuale informatii compromitatoare despre unii judecatori ai Curtii Constitutionale, pe care le-ar fi folosit ca metoda de santaj inaintea avizului Curtii pe marginea propunerii de suspendare a presedintelui.
El a subliniat ca semnatura celor doi pe un astfel de document este rezultatul "actiunilor de racolare, presiune si santaj direct orchestrate de Traian Basescu prin intermediul unor persoane apropiate din PD", mentinonandu-l pe deputatul PD Danut Liga, care ar fi actionat ca "o unealta" a lui Basescu si ar fi incercat sa racoleze si alti parlamentari ai PSD, incercari despre care conducerea partidului avea cunostinta.
google-analytics.com