Cautare

266 de rezultate pentru "santaj" (5.64 secunde)
Deputatul PLD Raluca Turcan considera ca premierul Tariceanu a incalcat principiul separatiei puterilor in stat cand a adus justitiei acuzatii de santaj politic, dupa ce presedintele a aprobat cererea Parchetului General de inceperere a urmaririi penale impotriva ministrului Nagy Zsolt.
Despre santaj, ca instrument politic As vrea sa fiu bine inteles, inca din start: ... aceea de a scapa de santaj facand singur anuntul, spunand cu subiect si predicat cine exercita santajul, si care este obiectul santajului.
Invinuitilor Sorin Alexandrescu, Camelia Voiculescu si Daniel Matiescu li s-au adus la cunostinta acuzatiile In cauza penala referitoare la infractiunea de santaj retinuta in sarcina inculpatului ALEXANDRESCU GEORGE SORIN, director general al ANTENA TV GROUP, ale carei aspecte au fost initial mediatizate prin comunicatele din data de 30 mai 2013, procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus extinderea cercetarilor si inceperea urmaririi penale fata de urmatoarele persoane:
Societatea Antena 3 SA este urmarita penal pentru complicitate la santaj, directorului firmei, Mihai Gadea, fiindu-i aduse la cunostinta invinuirile, in calitate de reprezentant al societatii, potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax.
Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, vineri, la Iasi, ca Traian Basescu a trecut la un santaj mizerabil, incercand sa sperie lumea ca FMI nu va mai da banii din transele de imprumut si ca nu vor fi bani de pensii, acelasi santaj fiind aplicat si Parlamentului prin sperietoarea dizolvarii acestuia.
Nici nu s-a uscat bine cerneala pe hotararea sa de condamnare pentru santaj, ca Silviu Cotiga a pornit un nou proces, cerand Curtii de Apel Craiova sa-l puna inapoi sef la Inspectoratul Teritorial de Munca Dolj.
Intre RCS-RDS, cel care a reclamat "santajul"- desi nu ni se spune care este contractul semnat de ei cu Intact prin santaj-si institutia de presa condusa de Sorin Alexandrescu exista nu mai putin de 11 procese in civil.
"Facem plangere la CEDO, eliberarea conditionata e un pas firesc" Fostul premier Adrian Nastase a fost din nou incarcerat, dupa ce a fost gasit vinovat de santaj si luare de mita in dosarul "Zambaccian".
Atat de mult am fost pisati la cap incat intr-adevar ni s-a facut teama ca alegerile vor fi fraudate si ca batalia politica se va transa doar prin santaj.
in ceea ce-l priveste, Ioan Marchis considera ca prefectul a recurs inclusiv la amenintari si santaj pentru a-l determina sa-si prezinte demisia si, din considerente cel putin ciudate, in comunicatul de presa din 19 februarie a.c., emis de Institutia Prefectului, se mentioneaza ca si-ar fi inaintat demisia, desi acesta l-a instiintat doar despre intentia de-a demisiona, incepind cu data de 10 martie.
Deci aici vorbim despre un posibil santaj major pe care Basescu il aplica unora, dar santaj care astazi este aplicat si asupra lui cu foarte multa precizie si duritate. ... Eu sunt convins ca Traian Basescu are documente de santaj impotriva unora pe care ii nominalizeaza.
Trezorierul PSD, Aristide Roibu, a acuzat miercuri agentia Urban si Asociatii de "santaj", in conditiile in care aceasta s-a adresat presei pentru a recupera o datorie de la PSD, inainte de a avea o conciliere pe aceasta tema cu el.
Anastase acuza PSD de santaj Roberta Anastase i-a acuzat ieri, in plen, pe deputatii PSD ca au cerut PD-L 127 de miliarde de lei pentru a vota Legea pensiilor, iar democrat-liberalii nu au acceptat acest "santaj ordinar". ... "N-am acceptat acest santaj ordinar", a adaugat Roberta Anastase.
Dan Diaconescu este cercetat de procurori pentru spalare de bani si evaziune fiscala si a fost trimis in judecata pentru santaj.
Teoria, absurda, cel mai frecvent ventilata a fost aceea ca Benedict ar fi abdicat cedand unui ticalos santaj sau unor enorme presiuni.
Cei trei tineri din Iasi au fost protagonistii unui caz de santaj in care victima este o studenta din judet.
Dupa mai multe luni in care au fost tinuti in arest, ca niste infractori de rand, pana la urma, la sfarsitul saptamanii trecute, ziaristii arestati pentru presupuse infractiuni de santaj au fost eliberati si pot petrece Pastele in familie (pentru a mai gasi o parte buna a lucrurilor), daca de sarbatoarea Craciunului au fost privati.
Tot legat de Mona Musca, credeti ca declaratiile ei din ultima perioada, care nu au fost tocmai in spiritul si pe placul actualei conduceri a PNL, au legatura cu un posibil santaj la adresa ei, santaj exercitat de cineva care ar fi putut sa stie de dosarul ei?
santaj, presiune si razbunare politica in ceea ce priveste judetul Satu Mare, Ioan Mircea Pascu a declarat ca alegerile au fost cistigate de PSD, de aceea considera ca la nivelul conducerii Prefecturii se procedeaza fara morala in incercarea de fortare nedemocratica a optiunii democratice, concretizata prin solicitarea imperativa a prefectului ca directorii sa-si prezinte demisiile.”Deoarece este vorba despre santaj si presiune nejustificate, ii sfatuiesc pe directorii cu constiinta curata sa reziste” - a declarat Ioan Mircea Pascu.
Plus amenzi de miliarde de lei, date in scop de santaj. ... Cat despre santaj si avantaje, ar trebui sa-i intrebati pe consilierii PSD si pe consilierii lui personali din Primarie, ca astia sunt cei care au cerut si au obtinut avantaje.
google-analytics.com