Cautare

4900 de rezultate pentru "sandu nita omorat in navodari 2008" (6.45 secunde)
Inspectorii din cadrul Directiei Regionale de Metrologie Legala (DRML) Constanta au desfasurat, la sfarsitul anului trecut, un control privind "Legalitatea masurarilor si a mijloacelor de masurare utilizate in domeniul energeiei termice si a apei calde menajere". ... Electrocentrale Constanta, Uzina Termoelectrica Midia Navodari, C.
Terenul pe care este construita microrafinaria de produse petroliere din Nicolae Balcescu (foto) a fost vandut ilegal, spun surse judiciare, care precizeaza ca inclusiv organizarea licitatiei pentru instrainarea suprafetei in cauza, vecina cu sinele de cale ferata, a fost facuta dupa ce deja proprietarul, George Guliu, demarase investitia.
Cele mai cautate plaje si stranduri din Romania Evenimentele din Turcia si din marile orase europene au readus in atentia romanilor vacantele interne, fie ca vorbim despre litoral, despre Transilvania, Bucovina, Maramures sau despre zona montana.Pe langa aceasta particularitate a anului 2016, portalul de rezervari online HotelGuru.ro a inregistrat in acest an o crestere a numarului de cautari de optiuni de cazare in destinatii estivale, inclusiv in resorturile de la malul marii, dar si catre strandurile si baile cu ape minerale din zona Transilvaniei.
Un tanar a cazut de la etajul 2 al unui bloc din Navodari. Medicii de la Serviciul de Ambulanta Constanța au fost alertați sa intervina luni dimineața dupa ce un barbat a cazut de la etajul doi al unui bloc din Navodari.
Romania este in topul tarilor care au o mare incredere in Uniunea Europeana. Aceasta este concluzia Eurobarometrului realizat in perioada octombrie-noiembrie 2004, la cererea Comisiei Europene.
Toate serviciile necesare cetateanului vor putea fi accesate on-line pana la sfarsitul anului 2010, a anuntat Gabriel Sandu, ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale, la finalul sedintei de Guvern.
Drept urmare, in sala de sedinte vor fi instalate mai multe camere de luat vederi, astfel incat nici un coltisor sa nu ramana descoperit si inregistrarea sa arate clar cine a fost la serviciu, cine nu si cine ce a facut.
La TVR ii este luat un interviu unuia din Piata Victoriei, care suparare mare pe el, nu stie ce inseamna abrogare, lucreaza in strainatate si vrea caderea guvernului: ... Lucreaza in strainate e zero absolut, minus 3sute, ce lucreaza, capsunar sau diaspora? ... Sandu Tanase Chiru:
In acest sens liderul acesteia, Sandu Traian, a declarat ca initiativa privind solicitarea de candidaturi din partea societatii civile dovedeste deschiderea partidului catre oamenii valorosi care, desi nu sint aliniati politic, vor avea un cuvint greu de spus in Parlamentul European.
Liberal-democratii sustin ca sprijina demersurile presedintelui Traian Basescu facute in sensul introducerii votului uninominal si revizuirii Constitutiei. In acest sens presedintele Organizatiei Municipale PLD, Doru Resmerita, a precizat ieri ca formatiunea pe care o reprezinta are ca principal obiectiv modificarea Constitutiei.
Vicepresedintele PLD Gabriel Sandu le transmite parlamentarilor PRM si PC, intr-o declaratie politica, provocarea sa semneze motiunea de cenzura pe care liberal-democratii intentioneaza sa o depuna impotriva Guvernului.
Conducerea PD-L discuta, la aceasta ora, in Biroul Permanent National, lista ministrilor din viitorul Executiv, in cursa pentru ocuparea unui post intrand, in urma negocierilor din interiorul formatiunii, prim-vicepresedintele Adriean Videanu, Gabriel Sandu si Theodor Paleologu.
Presedintele Traian Basescu i-a cerut fratelui sau sa se retraga dintr-o firma in care acesta este asociat cu fiica unui director in Ministerul Economiei si cu un fost loctiitor al Departamentului Armamente din Ministerul Apararii Nationale (MApN), precizand ca societatea respectiva nu a fost implicata in contracte militare.
Banii românilor care muncesc in strainatate ar aduce beneficii numai in conditiile in care ar fi investiti si nu folositi pentru consum. Numai ca nevoia românilor pentru consum este de ani intregi in continua crestere si pare ca nimic nu o mai poate tempera.
O cincime din forta de munca a Romaniei lucreaza in strainatate.
Este intrebarea care se poate pune tinand cont de faptul ca municipalitatea nu s-a implicat in punerea in practica a unei masuri prevazute de legislatia de mediu, care este obligatorie potrivit directivelor Uniunii Europene, si anume colectarea selectiva a deseurilor.
Uriasa fabrica a murit in urma cu cativa ani. ... In spate functioneaza doar Fabrica de amidon, separata de restul gigantului industrial in cauza. Istoria unui colos "Cand porneau compresoarele de la Biosinteze se punea in pericol sistemul energetic national.
Ministrul Comunicatiilor, Gabriel Sandu, va pune in aplicare programele strategice privind Tehnologiile Societatii Informationale.
Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a propus in cadrul sedintei de astazi a Adunarii Generale, sustinuta la Casa Fotbalului, excluderea Universitatii Craiova din fotbalul romanesc.
O noua ERA in fotbalul romanesc! Gica Popescu ii ia locul lui Sandu si ii transmite lui Mitica: "Retrage-te!"Ce fost capitan al nationalei poate veni in locul lui Dragomir: ... Chivu e asteptat in fruntea fotbalului romanesc.
google-analytics.com