Cautare

4900 de rezultate pentru "sandu nita omorat in navodari 2008" (3.93 secunde)
SC STP Ecoterm Navodari nu a avut un an deloc bun in 2006, ba se poate spune ca in ograda societatii care se ocupa, pe langa servicii de salubritate, si de incalzirea si apa calda a navodarenilor, s-au petrecut cateva evenimente de natura penala.
Alaturi de initiativa legislativa privind transferarea a 25% din actiunile Aeroportului Mihail Kogalniceanu catre Consiliul Judetean Constanta, deputatii PSD de Constanta, Corneliu Dida, Alexandru Mazare si Eduard Martin, au plusat, luand in vizor si porturile Constanta, Mangalia si Navodari.
Fost membru PD, Jean Paul Tucan este in prezent liberal cu pretentii de candidatura pentru fotoliul de primar al orasului Navodari. ... Duvaz si nici in PSD". Tucan a admis ca, in schimb, este prieten si il admira pe Duvaz.
Ca la fiecare inceput de an scolar de 10 ani incoace, presedintele PSD Navodari, Nicolae Matei daruieste angajatilor sai rechizite pentru copii.
Cei doi reprezentanti pe care PNL ii mai are in Consiliul Local Navodari asteapta cu infrigurare o noua sedinta.
In cel mai scurt timp, viceprimarul Adrian Vlad isi va intra in drepturi, iar Stefan Galbau isi va strange jucariile si va pleca acasa din Primaria Navodari, sunt de parere social-democratii.
Consiliul Local Navodari, reprezentat prin presedintele de sedinta, Matei Nicolae, a solicitat ieri, in mod oficial, protectia politiei pe perioada desfasurarii sedintei programate azi, de la 16.30 si pana la ora 24.00.
Cu toate ca ieri a fost vehiculata informatia cum ca Prefectura a dat avizul de legalitate pentru hotararea de Consiliu Local Navodari privind incetarea mandatului de consilier a lui Ion Pacea, social-democratul Nicolae Matei sustine ca "prefectul Danut Culetu a mintit cum ma minte si pe mine de mai mult de o luna si jumatate".
Partidul Forta Democrata isi contureaza, in aceasta perioada, listele de candidati in judetul Constanta.
"Actualul primar din Navodari a achizitionat domeniile de internet www.mateinicolae.ro si www.nicolaematei.ro, iar razboiul pentru dreptul de folosinta se va duce in instanta. Nicole Matei, candidatul PSD la functia de primar al orasului Navodari a lansat site-ul www.mateinavodari.ro.
Primarul orasului Navodari, social-democratul Nicolae Matei va depune juramantul joi, 26 iunie a.c. Intre timp insa, Consiliul Local Navodari a fost validat, viceprimarul ales este liberalul Florin Chelaru, in timp ce presedintele de sedinta al consiliului a fost desemnat, la propunerea pedelistului Stefan Galbau, liberalul Jean Paul Tucan.
In timp ce rivalii de partid ar vrea sa il schimbe din functie, Florin Chelaru (foto), viceprimarul orasului Navodari, a plecat la Bacau pentru cursuri de perfectionare in managementul Situatiilor de Urgenta.
Cu toate ca PD-L Navodari insista sa primeasca postul de viceprimar al orasului in baza colaborarii cu PSD si dupa modelul deja "experimentat" de PSD la Murfatlar de exemplu primarul Nicolae Matei (foto) spune ca inca nu are astfel de ganduri. ... in primele luni l-am pus sa numere pescarusii.
Nicolae Matei, primarul orasului Navodari, si-a luat o mini-vacanta de 4 zile pentru a-si rezolva "afacerile" la Bucuresti, iar atributiile sale vor ramane pe "mana" viceprimarului Florin Chelaru "Plec la Bucuresti sa mai schimb atmosfera, ca sunt stresat de anumite personaje.
Nicolae Matei, primarul orasului Navodari, si-a luat o mini-vacanta de 4 zile pentru a-si rezolva "afacerile" la Bucuresti, iar atributiile sale vor ramane pe "mana" viceprimarului Florin Chelaru "Plec la Bucuresti sa mai schimb atmosfera, ca sunt stresat de anumite personaje.
In continuare, PD-L Navodari sustine ca postul de viceprimar al orasului ii revine, "in conformitate cu intelegerea existenta cu PSD", a declarat liderul organizatiei locale, Tudorel Calapod (foto).
In timp ce Marian Vanghelie, presedintele PSD Bucuresti scoate manechinele sa vanda mici de 1 mai la Navodari primarul Nicolae Matei lasa mititeii pe mana angajatilor din primarie.
Pentru ca se apropie finalul primului an de mandat al primarilor din judetul nostru, cotidianul "Replica" va prezinta o radiografie a activitatii acestora, asa incat am solicitat parerea mai multor edili din judet cu privire la realizarile si nerealizarile inregistrate in tot acest timp.
Vremurile in care primar al orasului Navodari era Tudorel Calapod au apus. ... La Navodari, accesul SC Condorii Sult SRL la lucrarile legate de infrastructura orasului a fost "taiat" scurt si fara drept de apel, dupa cum urmeaza:
Dupa ce a obtinut in 2003, de la Primaria Navodari, o concesiune pe 49 de ani, Tiberiu Plesu (foto), fostul sef al Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM), a decis sa devina si proprietar pe terenul in suprafata de 13.
google-analytics.com