Cautare

4900 de rezultate pentru "sandu nita omorat in navodari 2008" (5.26 secunde)
Primaria Navodari intentioneaza, in perioada urmatoare, sa incheie un protocol cu SIND Romania in vederea demararii unor proiecte in Tabara de Copii din localitate.
In cursul zilei de ieri, primarul Tudorel Calapod a invitat mass-media constantene la o ultima conferinta de presa pe acest an, o conferinta in cadrul careia a prezentat bilantul activitatii sale din momentul in care a fost desemnat primarul orasului Navodari si pana in prezent.
Agentii economici care functioneaza in perimetrul danelor 97-98 din port, in Zona Libera Constanta Sud Agigea, vor avea ceva batai de cap incepand cu data de 15 martie a. ... , in cazul in care s-au inregistrat ca functionand pe teritoriul teritorial-administrativ al municipiului Constanta.
La sfarsitul anului 2010, primarul orasului Navodari are in plan inaugurarea unor locuinte sociale prin credit ipotecar. ... "Acest proiect este inceput de fostul primar, insa noi vrem sa obtinem de la stat acea subventie de 30% pentru tineri in valoare de 13 mii de euro.
Cu toate ca piata imobiliara a fost puternic afectata de criza financiara, inregistrand astfel o scadere semnificativa a numarului de tranzactii cu terenuri si locuinte, la Navodari loturile de la malul marii se vand ca painea calda.
FRF a taiat in carne vie ieri la Adunarea Generala, a dezafiliat Universitatea Craiova, dar i-a facut orasului "cadou"
Mircea Sandu:
Motivul din spatele numirii lui Iordanescu in functia de director tehnic al FRF Prezentat constant in viitoarea echipa a lui Gica Popescu, Generalul va prelua conducerea tuturor loturilor nationale.
Realegerea domnului Mircea Sandu in fruntea FRF a fost un eveniment pe cat de asteptat, pe atat de comentat. ... A fost, la un moment dat, un jucator bun, in general corect si foarte serios.
In mai multe filiale pesediste a inceput sa curga cu reclamatii la adresa sefilor locali ai PSD pentru ca imaginea acestora sa fie patata in apropierea congresului.
Presedintele organizatiei judetene a PSD Basov, Constantin Nita, a declarat ieri ca decizia Comitetului Executiv National de a dizolva conducerile unor filiale din teritoriu este nestatutara si ca deocamdata organizatiile din Transilvania nu se vor supune hotaririi. Conducerea PSD Bihor este mai prudenta si este mai rezervata in declaratii.
Andi Manciu publica pe blog articolul "Cum e cu scandalul excluderii lui Toma", pe care il puteti citi in continuare. Doi lideri ai PSD mi-au zis ca scandalul privind excluderea lui Ion Toma ar fi pornit de la o negociere pentru atragerea senatorului PDL, Mihai Nita, alaturi de social-democrati.
In ultimele zile, in Spitalul Judetean Slatina au inceput sa circule fel si fel de zvonuri legate de faptul ca este posibil ca personalul sa nu mai primeasca tichete de masa.
Cu prilejul deschiderii sedintei de tranzactionare, de ieri, de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) Constantin Nita, ministrul IMM-urilor, Comertului si Mediului de Afaceri a declarat ca privatizarile, licitatiile si achizitiile publice ar trebui facute pe Bursa.
Ministrul Economiei, Constantin Nita, s-a intalnit sambata cu ministrul Comertului din R.P.
s-a impartit intre conferinta de sfarsit de an la care a invitat toata suflarea jurnalistica din Constanta, prezenta, scurta, la o stare civila, apoi o masa festiva cu aceeasi ziaristi in fata carora a dat raportul si vizita la cateva clase de elevi din localitatea pe care o conduce.
Dupa un scandal monstru legat de alegerea unui nou viceprimar in orasul Navodari, incepand de ieri, acesta si-a intrat "in paine".
Turul doi la Navodari se disputa intre actualul primar Tudorel Calapod (PDL) si candidatul PSD Nicolae Matei.
Primarul Nicolae Matei a luat o prima decizie cu caracter social care vizeaza locuitorii orasului Navodari. Astfel, incepand cu data de 1 iulie 2008, taxa de salubritate pentru persoanele fizice se va micsora de la 9 lei/membru familie/luna la 3,5 lei/membru familie/luna.
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
google-analytics.com