Cautare

4900 de rezultate pentru "sandu nita omorat in navodari 2008" (6.14 secunde)
In cursul zilei de ieri, 11 mai a.c., in sala de sedinte a Prefecturii judetului Constanta s-au semnat protocoalele de infratire intre trei localitati din judetul Constanta si alte trei din Dobrich, Bulgaria, respectiv Basarabi - Sabla, Baneasa - Krusari si Navodari - Kavarna.
Luptele crancene pentru Primaria orasului Navodari au scos la iveala cele mai urate aspecte ale vietii politice.
Jean Paul Tucan a fost ales ieri, de ziua lui, presedinte interimar al PNL Navodari, in urma Delegatiei Permanente Teritoriale a Partidului National Liberal, filiala Constanta, care a avut loc in Mamaia.
Statiunea Costinesti a fost norocoasa intr-un fel, in sensul ca dupa inundatiile care au distrus plaja au fost alocate sume substantiale din care nu numai ca a fost remediata situatia si a fost "inaltat" un obelisc si mai mare ca cel vechi, dar a fost posibila si demararea proiectului port turistic.
Primarul orasului Navodari, Tudorel Calapod a anuntat faptul ca au fost deja finalizati aproximativ 15 kilometri din totalul de 24 a retelei de conducte care vor racorda locuitorii orasului la sistemul de gaze beneficiind de acest lucru 60 consumatori ai orasului.
“Directorul Ecoterm va fi dat afara”, a declarat, ieri, primarul Nicolae Matei (foto), sub impulsul nemultumirilor acumulate din cauza facturilor emise de societatea furnizoare de agent termic din Navodari. ... Este o suma enorma, iar societatea este, chiar si asa, in pierdere, cu datorii.
Presedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat la postul The Money Channel, ca nu intentioneaza sa renunte la sefia fotbalului romanesc dupa disputarea finalei Ligii Europa, gazduita de "Arena Nationala", asa cum se zvonise in ultimul timp.
PSD Navodari organizeaza, astazi, in Parcul Central al orasului, tragerea la sorti a tombolei "alegeri locale 2008". Participanti pot fi cei care fac dovada ca au fost la vot in luna iunie 2008, la ambele tururi de scrutin organizate la Navodari.
2008 este un an de bun augur pentru Nicolae Matei, care a castigat Primaria orasului Navodari dupa un tur doi de scrutin in care l-a intalnit, la fel ca in 2004, pe democrat-liberalul Tudorel Calapod, unul dintre marii invinsi ai partidului condus de Emil Boc.
Sedinta ordinara de ieri a Consiliului Local Navodari a avut pe ordinea de zi 26 de proiecte de hotarare initiate de primarul Nicolae Matei, din care 4 au fost amanate.
presedintele PRM Navodari, Dan Nicolae Rahau (fost senator) si Mariana Bandi, presedintele Organizatiei Municipale de Femei a PRM Constanta. Rahau este plasat pe locul 7, in timp ce Bandi este pe pozitia a 32-a.
Paradoxal, personajul principal al evenimentului organizat ieri de liberali in Casa de Cultura din Navodari a fost primarul Tudorel Calapod.
PSD Navodari a pornit razboiul impotriva primarului democrat Tudorel Calapod si a manierei in care acesta intelege sa "conduca" sedintele de Consiliu Local.
O mare de rosu si o insula de verde (aceasta fiind reprezentata de membrii PNG) au fost ieri dupa-amiaza alaturi de candidatul PSD la Primaria Navodari, Nicolae Matei. Miron Mitrea, seful de campanie al PSD, s-a aflat in Navodari la o intalnire a candidatului Nicolae Matei cu cetatenii.
Petromidia SA Navodari va trebui sa isi clarifice situatia la Registrul Comertului cu privire la punctele de lucru din Navodari care figureaza inregistrate pe teritoriul Constantei.
Orasul Navodari pierde, anual, circa 20 de miliarde de lei vechi, sustine primarul Nicolae Matei (foto).
In judetul Constanta functioneaza trei microrafinarii pentru obtinerea combustibililor usori si a fractiilor de benzina si motorina cu cifra octanica; una in orasul Navodari, o a doua in Nicolae Balcescu si o a treia in Mihail Kogalniceanu.
Deputatul PSD Constantin Nita a precizat ieri prin intermediul unei scrisori deschise ca evaluarea IPP, conform careia suma alocata cazarii sale pentru un an echivala practic cu plata a 492 de zile de cazare, are la baza o greseala a Secretariatului Camerei Deputatilor.
Muzeul Dunarii de Jos este o institutie publica de cultura, cu personalitate juridica, de importanta judeteana si regionala, aflata in serviciul societatii, care colectioneaza, conserva, cerceteaza, restaureaza, comunica si expune, in scopul cunoasterii, educarii si recrearii, marturii materiale si spirituale ale existentei si evolutiei comunitatilor umane, precum si ale mediului inconjurator.
Florin Anghel este fostul presedinte al Consiliului Judetean Prahova, cel care s-a dat drept victima dupa alegerea Danielei Popa la conducerea PC si care, cu nici 6 luni in urma, a ales alt partid pe care ar fi vrut sa-l conduca.
google-analytics.com