Cautare

4900 de rezultate pentru "sandu nita omorat in navodari 2008" (2.75 secunde)
Romania intra in criza de timp, UEFA pregateste controalele in vederea EURO 2020.
Cu o atmosfera nobila, elevata si un design de cinci stele, ce alimenteaza visele de calatorie inca de la intrare, hotelul a fost locul in care vedeta si invitatii ei:
Este momentul acela in care ti-ai dorit cu tot sufletul sa fii mintit pentru ca realitatea separarii de un om pe care il iubesti este prea greu de acceptat, e ca si cum simti ca se rupe o bucata din tine atunci cand iubirea aia a fost la un moment dat un tot, a spus Yanka.
Familia Cristian, adica sotii Sandu si Laura Cristian si fiul lor, Leonardo, de sapte ani, participa la targul de produse traditionale organizat la Piata Amzei. ... In perioada asta, facem reducere de 30 - 40% la blanuri, iar la hainele de piele avem reduceri de 50%.
Ar putea fi emis cod portocaliu Ion Sandu, directorul ANM, a anuntat, vineri, in cadrul Comitetului de Urgenta intrunit la Palatul Victoria, ca in noaptea de vineri spre sambata este posibil sa fie instituit cod portocaliu deninsori si viscol in mai multe judete.
Maia Sandu, aflata joi la Paris, unde s-a intalnit cu presedintele Emmanuel Macron, sustine ca Republica Moldova conteaza pe sprijinul Frantei pentru primirea statului de tara candidata la UE.
Mircea Sandu (70 de ani), presedinte al FRF intre 1990 si 2014, a declarat ca numirea lui Edi Iordanescu in functia de selectioner a fost o greseala. Totodata, Mircea Sandu acuza anumite influente de ordin politic din partea lui Anghel Iordanescu, pentru alegerea fiului sau la carma "tricolorilor".
Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a sustinut un discurs in Parlamentul Romaniei, unde a atras atentia ca pentru Rusia nu exista nici limite, nici reguli, asa ca "cu totii suntem in pericol". ... Spre Nistru, spre Prut?", a spus Maia Sandu.
La data de 22 decembrie 2010, in jurul orei 19.03, Serviciul de Politie Metrou a fost anuntat telefonic de catre Dispeceratul 112 despre faptul ca la o statie de metrou din sectorul 6 se afla o persoana de sex masculin victima a unei agresiuni fizice.
Maia Sandu refuza o candidatura la alegerile din Romania. Presedinta Republicii Moldova a respins categoric ideea de a ocupa o functie in tara noastra, inclusiv pe cea de presedinte. Intr-un interviu pentru TVR 1, Maia Sandu a declarat ca scopul ei este sa duca Republica Moldova in Uniunea Europeana.
Maia Sandu a cerut sisteme de aparare antiaeriana in cadrul conferintei de securitate de la Munchen. Maia Sandu: "Cand ne uitam la ce face Rusia in Ucraina, neutralitatea nu ne poate apara." Jenas Stoltenberg:
Joe Biden s-a adresat in timpul discursului sustinut la Varsovia si Maiei Sandu, presedinta Republicii Moldova, cerand audientei aplauze pentru ea. "Ne dorim ca si oamenii din Moldova sa traiasca in libertate. Doamna presedinte Sandu, suntem mandri sa stam alaturi de dumneavoastra", a spus presedintele Statelor Unite.
Cel putin 19 romani si-au pierdut viata intr-un accident de autocar care a avut loc, duminica, in Muntenegru.
Maia Sandu isi invita cetatenii la Adunarea Nationala Moldova Europeana, pe 21 mai. Tara e intr-un moment de raspantie, iar viitorul ei depinde de puterea poporului de a spune clar si raspicat ce doreste a spus Maia Sandu.
Ed Vuliamy, reporter la saptamanalul britanic The Observer, care a venit in Romania in 1989, s-a reintors dupa 20 de ani pentru a "analiza consecintele celei mai misterioase caderi de regim de dupa Razboiul Rece". ... "Era imposibil sa avem o revolutie in Romania.
Ed Vuliamy, reporter la saptamanalul britanic The Observer, care a venit in Romania in 1989, s-a reintors dupa 20 de ani pentru a "analiza consecintele celei mai misterioase caderi de regim de dupa Razboiul Rece". ... "Era imposibil sa avem o revolutie in Romania.
Noul Guvern va avea 26 de membri si aduce 15 ministri noi Noul guvern anuntat de premierul desemnat Victor Ponta va avea 26 de ministri, dintre care 6 delegati, iar 11 dintre demnitarii propusi in viitorul Guvern au facut parte si din vechiul cabinet.
Constructia spitalului a inceput in urma cu 13 ani, iar cea a liceului de un deceniu. ... In 13 ani, de cand a inceput lucrarea, s-au investit in spital doar 800.000 de euro.
Companiile de retail ar putea deschide, anul viitor, 150-170 de magazine pe piata romaneasca, fata de cele peste 115 unitati comerciale finalizate in 2007, valoarea totala a investitiilor situandu-se intre 750 si 900 de milioane de euro.
In plina criza, cifrele de la Fiscul doljean sfideaza logica. DGFP Dolj anunta ca in luna mai incasarile catre bugetul de stat au crescut cu aproape cinci milioane de lei fata de luna mai a anului 2008, chiar daca numarul firmelor care isi platesc impozite s-a diminuat.
google-analytics.com