Cautare

4900 de rezultate pentru "sandu nita omorat in navodari 2008" (3.71 secunde)
Consilierii locali din Navodari si primarul Tudorel Calapod au cazut ieri de acord asupra bugetului pe 2008 si au votat un proiect final realizat in forma dorita de majoritatea PSD-PNL.
Modelul taxei la intrarea in statiunile de pe litoral se pare ca are sustinatori si la Navodari, mai exact in tabara de copii din localitate.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Sedinta ordinara de ieri a Consiliului Local Navodari a avut pe ordinea de zi 41 de proiecte de hotarare initiate de primarul Nicolae Matei (foto), din care au fost aprobate 30.
Investitorul italian care a preluat activele fostului USAS Navodari Roberto Vicentelli (foto) nu a renuntat la ideea de a construi pe teritoriul celei mai nordice statiuni de pe litoralul romanesc o groapa de deseuri periculoase.
al binecunoscutei interprete Ioana Sandu.
Primarul orasului Navodari, Tudorel Calapod, a declarat, in urma cu o saptamana, ca isi doreste dizolvarea Consiliului Local, intrucat, aprecia acesta, "este o rusine". De fapt, Calapod a depus o cerere in acest sens si in instanta.
Candidatul PSD pentru Primaria Navodari, Nicolae Matei, si-a anuntat ieri, in premiera, proiectul Parteneriat pentru Educatie. Anuntul social-democratului a venit ca urmare a faptului ca, la sediul PSD Navodari, un grup de studenti s-au aratat interesati de oferta electorala a acestei formatiuni politice.
Vicepresedintele PSD, Constantin Nita, a tinut astazi, la sediul partidului din Bd. Kiseleff, o conferinta de presa in care a lansat mai multe declaratii importante, care reprezinta in esenta o solie de pace a PSD catre partenerul de coalitie, PD-L.
Autonomia teritoriala a Tinutului Secuiesc nu se pune in discutie, spune Constantin Nita Constantin Nita, vicepresedintele PSD, a declarat, sambata, la Sfantu Gheorghe, ca este ingrijorat de declaratiile privind autonomia teritoriala a Tinutului Secuiesc, lucru care, in opinia sa, nu poate fi pus in discutie.
Primarul Tudorel Calapod vrea sa dea afara Partidul Romania Mare din sediul pe care acesta il ocupa de ani de zile in Navodari, potrivit legislatiei in vigoare privind partidele politice.
Ostilitatile din sedintele de Consiliu Local Navodari risca sa fie reluate, pe masura ce PD-L solicita, cu insistenta, postul de viceprimar, in baza colaborarii dintre cele doua partide la nivel national.
In dimineata zilei de ieri a avut loc la Navodari inaugurarea oficiala si deschiderea pentru public a primului magazin din judetul Constanta apartinand lantului PLUS. Panglica inaugurala a fost taiata de Tudorel Calapod, primarul orasului Navodari, si de Uwe Klostermann, directorul general al Plus Discount Romania SCS.
Primarul din Piatra Neamt, retinut in dosarul Microsoft Procurorii anticoruptie l-au retinut marti dimineata pe rimarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan- Pinalti, in dosarul licentelor Microsoft.
Pe data de 31 iulie a.c., Consiliul Local Navodari s-a intrunit in sedinta, pe ordinea de zi fiind inscrise un numar de 24 de proiecte de hotarari.
Primaria orasului Navodari a facut bilantul in ceea ce priveste realizarea obiectivelor propuse in urma cu aproximativ doi ani.
Dupa ce a fost prins la volan, de catre lucratorii Serviciului Politiei Rutiere (SPR), cu o alcoolemie de 0,85 mg/l alcool pur in aerul expirat Ion Nita, inspector al Administratiei Finantelor Publice a Municipiului Constanta, din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice, poate scapa de puscarie.
Cum au BLOCAT liberalii doua proiecte importante ale pesedistilor Contrele dure in USL, declansate dupa numirile facute la Parchetul General si DNA, au continuat la sedinta de marti seara a Uniunii, liberalii respingand o serie de propuneri cu caracter economic avansate de colegii de guvernare de la PSD.
Mircea Sandu si viceprimarul Capitalei, aberatii pe seama copilului ucis de caini.
Primaria Navodari are, pentru anul 2006, planuri mari. Dar si probleme, pe care primarul Tudorel Calapod spera sa le rezolve daca nu imediat, in timp, cu rabdare, dar si sanctiuni, asa cum este cazul angajatilor institutiei pe care o reprezinta.
google-analytics.com