Cautare

2909 de rezultate pentru "sanatate" (2.88 secunde)
In anul 2002 am infiintat Centrul de Sanatate Medireflex, incercand astfel sa materializez planul privind sustinerea si promovarea altor genuri de terapii decat cele alopate. - O prezentare a Centrului de Sanatate Medicina Alternativa Medireflex.
Raicu sustine ca, in statele democratice, Guvernul, prin Ministerul Sanatatii, este responsabil de starea de sanatate a natiunii si ar trebui sa ia “decizii politice juste si ferme“ care sa duca la performanta sistemului si la ameliorarea starii de sanatate a populatiei.
Ministrul Ion Bazac a semnat ieri ordinul privind aprobarea regulamentului de organizare si functionare a Directiilor de Sanatate Publica. ... „Directiile de Sanatate vor fi structuri complet noi, cu atributii adaptate cerintelor actuale. ... Vreau sa readuc seriozitatea si consecventa in sistemul de sanatate.
Noi scriem de multa vreme ca el are grave probleme de sanatate, si n-o facem pentru ca asa ceva ne-ar da, noua, vreo satisfactie, Doamne fereste, ci din simplul motiv ca starea fizica a unui sef de Stat, sau premier, e o chestiune de siguranta nationala si ii priveste pe toti.
Dupa ce ca mor pe capete din cauza conditiilor proaste din spitale si a lipsei tratamentelor eficiente, dupa ce ca nu suntem in stare sa cream un sistem sanitar viabil in care medicii sa nu plece sa lucreze in strainatate, medicamentele sa fie accesibile tuturor, ingrijirea medicala sa fie de cea mai buna calitate, dupa ce ca suntem pe primele locuri la morbiditate, iar oamenii au ajuns sa isi puna speranta doar in Dumnezeu atunci cand se imbolnavesc, Guvernul Boc da in cap definitiv persoanelor cu probleme de sanatate, transformandu-le in infractori.
Politicienii spun ca de Paste se vor afla alaturi de familiile lor, isi doresc sanatate, liniste si sa nu auda de politica, vor manca miel, vor astepta cadouri de la iepuras, iar cei reprezentand minoritatea maghiara vor merge "la udat".
Locuitorii Capitalei ar fi mult mai interesati sa incheie o asigurare privata de sanatate daca ar avea deductibilitate pentru primele platite, se arata intr-un studiu realizat de Sensimark Consult.
Fiscul pregateste pentru 2008 un proiect de lege care va unifica bazele de calcul ale tuturor contributiilor de asigurari de sanatate, pensii si somaj.
Cu o experienta de peste 100 de ani in sectorul solutiilor complete de asigurari de sanatate, Signal Iduna este unul dintre cele mai mari grupuri financiare din Germania, unde are in prezent peste 13 milioane de clienti.
Astfel, doritorii pot alege sa nu mai plateasca din venitul lor contributia la sanatate. ... Procedura similara si pentru contributiile la sanatate Avantajul depunerii cartii de munca la Casa de Pensii este singura modalitate legala prin care un roman poate evita plata contributiilor catre sanatate.
"Studiul constituie o premiera in tara noastra, atat datorita acoperirii nationale, cat si a completarii datelor culese pe baza de chestionar cu evaluarea spirometrica a subiectilor" a subliniat D-na Dana Farcasanu-directorul executiv al Centrului pentru Politici si Servicii de Sanatate.
Centrul de Sanatate MEDIREFLEX este o clinica medicala privata din centrul Bucurestiului, in care isi desfasoara activitatea un medic de medicina generala, avand competente in homeopatie si acupunctura, alaturi de maseuri-terapeuti.
Centrul de Sanatate Medireflex situat pe Strada Nerva Traian, nr. ... Personalul nostru calificat va ofera servicii medicale de calitate, sub supravegherea permanenta a medicului, in vederea obtinerii starii dumneavoastra de echilibru si sanatate.
Centrul de Sanatate Medireflex este o clinica medicala privata, in care isi desfasoara activitatea un medic de medicina generala, avand competente in homeopatie si acupunctura, alaturi de maseuri-terapeuti.
Centrul de Sanatate Medireflex este o clinica medicala privata, in care isi desfasoara activitatea un medic de medicina generala, avand competente in homeopatie si acupunctura, alaturi de maseuri-terapeuti.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica intitulata "Rectificarea bugetara aduce mai multi bani pentru educatie, sanatate si confortul cetatenilor", pe care o puteti citi in continuare.
Impreuna am incercat sa gasim cele mai bune solutii pentru resuscitarea sistemului de sanatate. ... Asa ca te invitam, luni, 9 martie 2015, incepand cu ora 09:30, la Palatul Parlamentului, Sala Drepturilor Omului (intrarea C1), la o dezbatere vitala despre situatia actuala a finantarii sistemului de sanatate.
Centrul de Sanatate Medireflex este o clinica medicala privata, in care isi desfasoara activitatea un medic de medicina generala, avand competente in homeopatie si acupunctura, alaturi de maseuri-terapeuti.
In contextul in care mastectomia poate avea si un puternic impact social asupra pacientei, aceasta limitandu-si relatiile interumane din cauza faptului ca se simte stanjenita de lipsa unuia dintre sani, Biro Rodica, presedintele Casei de Asigurari de Sanatate Targu Mures, a transmis care sunt facilitatile acordate de sistemul de asigurari sociale de sanatate pacientelor diagnosticate cu cancer de san:
Presedintele UDMR, ministrul de stat Markó Béla, a declarat ieri intr-o conferinta de presa ca reprezentantii formatiunii sale politice resping categoric majorarea TVA si includerea pensionarilor in categoria contribuabililor la sistemul de sanatate si se tem de efectele lor.
google-analytics.com