Cautare

2909 de rezultate pentru "sanatate" (3.09 secunde)
Batalia pe Sanatate (Autor Sorin Rosca Stanescu) In cursul acestei saptamani, va fi purtata una dintre cele mai insolite batalii politice ale guvernarii Boc. Consecinta a spectaculoasei demisii a ministrului Cseke Attila de la Sanatate.
Pentru a-si depune declaratiile, acesti oameni trebuie sa faca luna de luna drumuri la AJOFM, la Casa de Pensii, iar la Casa de Asigurari de Sanatate pot depune aceste acte trimestrial sau chiar si anual.
Jurnalista Magda Marincovici, Editor Sanatate, implineste astazi 58 de ani. Publicatia online www.estiri.ro ii ureaza "La multi ani!" Neintrerupt, din anul 2001, Magda Marincovici este Sefa Departamentului Sanatate de la Jurnalul National. Intr-o buna zi, Marius Tuca i-a zis sa se gandeasca la un supliment de sanatate.
Senatorul Butunoi Ionel Daniel a sustinut o declaratie politica intitulata " Respectarea demnitatii umane in contextul actual al politicilor de sanatate", pe care o puteti citi in continuare.
Sanatatea, sistemul de sanatate din Romania se afla intr-o situatie ingrijoratoare, de cele mai multe ori constatandu-se discrepante majore in accesul la servicii de sanatate. Din punct de vedere al starii de sanatate, populatia Romaniei prezinta unii dintre cei mai defavorabili indicatori din intreaga zona europeana.
Strategia Nationala de Sanatate, o initiativa pentru sanatatea si prosperitatea romanilor. ... In declaratia mea politica de astazi vreau sa salut aprobarea de catre Guvernul Romaniei a Strategiei Nationale de Sanatate pentru perioada 2014-2020.
Potrivit Cartei Europene a Drepturilor Pacientilor se constata ca sunt prevazute in primul rand dreptul la masuri preventive si accesibilitatea la sistemul de ingrijiri de sanatate, iar drepturile fundamentale ale copiilor, consemnate de Carta ONU si de legislatia europeana si nationala mentioneaza ca toti copiii sunt egali si au dreptul la ingrijire medicala (Accesul la servicii medicale si la medicamente este garantat de catre stat.) Parintii au obligatia de a solicita asistenta medicala necesara asigurarii starii de sanatate a copilului.
UNIQA Asigurari investeste in angajatii sai si le ofera pentru o perioada de trei luni un program gratuit de sanatate, intitulat Gandeste sanatate. Programul Gandeste sanatate cuprinde antrenamente de alergare, traininguri de nutritie, coaching anti-fumat, abonament la sala.
Preventia in sanatate nu se face prin amenzi si birocratizare. ... Si ma refer la controversata initiativa legislativa a celor din PNL privind activitatea de preventie in sanatate. Putem fi de acord cu totii cu dezideratul preventiei in sanatate si cu faptul ca preventia costa mai putin decat tratarea bolilor.
Sistemul national de asigurari de sanatate trebuie sa reintre in normalitate.
Sistemul national de asigurari de sanatate trebuie sa reintre in normalitate.
SANATATE: ... SANATATE: De ceva vreme, au inceput sa-si arate coltii anumite probleme de sanatate, de care credeai ca ai scapat, dar care au reaparut pe fondul oboselii. ... SANATATE: ... SANATATE: ... SANATATE: In intervalul martie- iulie vei avea ocazia de a rezolva cele mai importante probleme de sanatate. ... SANATATE:
-Este vorba de a schimba un sistem instituit in urma cu circa 40 de ani dupa un model sovietic care, la timpul sau, a rezolvat niste probleme de sanatate.
Doi membri ai aliantei PSD-PC Olt se "lupta" pentru sefia Casei Judetene de Asigurari de Sanatate.
Fostul director al Casei de Asigurari de Sanatate Olt este pe cale sa revina la sefia acesteia. Tiberiu Mateescu a castigat concursul organizat de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate pentru ocuparea postului vacant.
Un blog nu prea dulce") circula unele supozitii privind starea de sanatate a presedintelui Traian Basescu, pe care le puteti citi in continuare. ... Basescu mai spunea ca starea lui de sanatate este perfecta si ca e la curent cu zvonurile care circula.
'In tarile normale, acolo unde oamenii privesc cu relaxare lupta politica, starea de sanatate a presedintelui ori a premierului nu este motiv de speculatii.
Patru dintre marile firme vilcene care apar pe lista restantierilor, publicata pe site-ul Ministerului Finatelor Publice, vor fi executate silit pentru recuperarea datoriilor pe care acestea le au la bugetul de stat, bugetul asigurarilor sociale de stat, cel al asigurarilor de sanatate si la bugetul asigurarilor de somaj.
Potrivit unor surse din Ministerul Finantelor, citate de agentia de presa NewsIn, în luna septembrie Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) va propune guvernului un act normativ care va unifica din 2008 bazele de calcul ale tuturor contributiilor de asigurari (sanatate, pensii, somaj), dupa modelul bazei la care se platesc în prezent contributiile de sanatate.
Un sfert din firme retin pe state de la angajati banii pentru plata asigurarilor de sanatate, dar nu îi vireaza catre stat.
google-analytics.com