Cautare

2909 de rezultate pentru "sanatate" (3.00 secunde)
Liberalii, insa, incalca flagrant aceasta prevedere prin proiectul legii privind activitatea de preventie in sanatate, o noua mostra elocventa de incercare a impunerii binelui liberal cu forta, asa cum a fost, de altfel, si masura lor de inchidere a spitalelor.
Noua adresa de shopping - Calea Dorobantilor 111 - 131 - inscrisa in agenda urbana vine insotita si de invitatia de a vizita platforma www.optimahealth.ro, destinatia virtuala care prin prisma articolelor redactate de reputati medici si farmacisti experimentati, ofera raspunsuri pertinente tuturor problemelor ce vizeaza atingerea si mentinerea unei stari de sanatate optime.
Fundatia World Vision Romania are deosebita placere de a va invita la dezbaterea Accesul gratuit la servicii medicale pentru mame - un drept garantat pentru femeile din Romania, in cadrul careia vom prezenta rezultatele Studiului privind barierele intampinate de femeile si adolescentele vulnerabile din mediul rural in accesarea serviciilor de asistenta maternala si sanatate reproductiva din Romania.
Institutul National de Sanatate Publica). ... In zonele afectate, Institutul National de Sanatate Publica recomanda vaccinarea copiilor la varsta de 7 luni cu refacerea vaccinului la varsta normala de 1 an.
Studiile arata ca inotul este o activitate care stimuleaza dezvoltarea fizica armonioasa a copiilor, cu multiple implicatii pozitive pentru sanatate. ... Corecteaza probleme de sanatate Inotul este o modalitate ideala de a arde calorii in plus.
Sub umbrela campaniei IA-TI PORTIA DE SANATATE lansata in 2009 al carei initiator este, Mihai Dragomir organizeaza si desfasoara diferite activitaiti si evenimente: seminarii care au ca tema Preventia si importanta acesteia pentru sanatate, prevenirea aparitiei obezitatii la nivelul populatiei etc.
La sfarsitul saptamanii trecute, Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) anunta ca a cerut blocarea a peste 2.000 de conturi ale firmelor cu datorii, iar banii care urmeaza sa fie colectati vor fi virati la Fondul National Unic de Asigurari Sociale de Sanatate.
Dar asta tine de acum de guvernanti, care mai nou la Botosani au depistat si problemele din sanatate si lucreaza la rezolvarea lor.
Se platesc accize pe carburanti (pe luxul de a-ti permite sa consumi din resursele neregenerabile ale solului), se platesc accize pe tutun (pe luxul de a-ti permite, constient, sa iti degradezi starea de sanatate, pentru ca ulterior, personal si impreuna cu statul, sa consumi din sumele alocate refacerii sanatatii), iar exemplele pot continua.
Sute de batrani tarandu-si sufletul pe frig, prin autobuze si tramvaie in care ii inghesuie toti pentru a obtine o hartie care sa le dovedeasca medicilor lor de familie ca au dreptul la limitatele ingrijiri gratuite la care le da dreptul intortocheatul sistem de asigurari de sanatate romanesc.
Angajatii din sanatate au intrat in greva japoneza, iar joi vor organiza un mars de protest incepand cu ora 11:00, de la Guvern catre Parlament.
Ordonanta 50, arieratele din sanatate versus subventii la agricultura si cea de-a treia a fost legata de spatiul fiscal pentru investitii. ... Dar apoi se vrea sanatate mai buna, educatie...
Dupa ce casele de sanatate au primit mai multi bani pentru compensate, acum medicii au permisiunea de a prescrie mai multe medicamente pe o reteta.
Seful Executivului a atras atentia si asupra proastei functionari a sistemului de sanatate, care este cauzata de finantare si de managementul neperformant.
Contrele dintre PNL si PD pe tema majorarii TVA si a extinderii bazei de impozitare la pensionari si agricultori pentru contributiile la Sanatate continua.
In plus, vor fi promovate prin asumarea raspunderii legea farmaciei, cea a asigurarilor sociale de sanatate si cea a asigurarilor complementare de sanatate.
Aurel Nechita, facind referire la pachetul de legi din Sanatate pentru care Guvernul Tariceanu isi va asuma raspunderea.
Premierul Calin Popescu Tariceanu s-a prezentat in fata Parlamentului pentru a-si asuma raspunderea pe pachetul de legi privind reforma in Sanatate.
Pokemon Go ar putea usura aceasta dificultate si ar putea contribui astfel la o sanatate mentala mai buna.
Directia de Sanatate Publica (DSP) Dolj a dispus ieri masuri deosebite in vederea gazduirii temporare a locuitorilor care va trebui sa-si paraseasca locuintele din cauza inundatiilor.
google-analytics.com