Cautare

2539 de rezultate pentru "sambata 16" (3.42 secunde)
Presedintele Traian Basescu i-a invitat pe liderii partidelor parlamentare sa participe sambata, la Palatul Cotroceni, la o serie de consultari, a anuntat Administratia Prezidentiala.
Rezultate inregistrate in partidele disputate, sambata, in grupa B de la Campionatul European de fotbal si programul meciurilor de duminica, din grupa C: Sambata:
Rezultate inregistrate in partidele disputate, vineri, in grupa D de la Campionatul European de fotbal si programul meciurilor de sambata, din grupa A: ... Johnson ‘49 (autogol), Mellberg ‘59 / Carroll ‘23, Walcott ‘64, Welbeck ‘78 Sambata:
Rezultate inregistrate in partidele disputate, vineri, in grupa D de la Campionatul European de fotbal si programul meciurilor de sambata, din grupa A: ... Johnson ‘49 (autogol), Mellberg ‘59 / Carroll ‘23, Walcott ‘64, Welbeck ‘78 Sambata:
Nerecomandat sub 16 ani Festivalul Internațional de Teatru Sibiu 2014 Festivalul Antagon Timisoara 2014 Festivalul Perform Iasi 2014 Festivalul International de Teatru Scurt Oradea 2014 Sambata, 21 martie, ora 16.30 LA TIGANCI” dupa Mircea Eliade Proiect finantat in programul Bucuresti 555, sustinut de ARCUB Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti Regia si adaptarea :
Yvette Hardie (Presedinte ASSITEJ - Asociatia Internationala de Teatru pentru Copii si Tineret), Lali Morris (producator si regizor), Vava Stefanescu (coregraf si manager - Centrul National al Dansului Bucuresti), Octavian Saiu (cercetator si critic de teatru) si Andrei si Andreea Grosu (regizori).Deschiderea oficiala este programata sambata, 1 octombrie, ora 18:00, cu spectacolul de teatru dans 'Zbor prin povesti', o productie a Teatrului Ion Creanga.
Ziua de sambata pastreaz-o pentru treburile casnice. ... Petrece cat mai mult timp in familie joi si vineri, iar sambata dedic-o dragostei. ... Sambata, bucura-te de toate lucrurile bune din viata ta.
Delegatia Permanenta a PNL a decis sambata excluderea din partid a deputatilor Mona Musca si Ioan Ghise. ... "Am realizat si eu acum, dupa 16 ani de politica, urmatorul lucru:
Senatorul Ion Iliescu continua sa starneasca pasiuni si la a treia sa tinerete, ultima dovada in acest sens fiind participarea de sambata la Scoala de femei a PSD.
Sosit la Iasi fara mare tam-tam, presedintele Traian Basescu a participat sambata, in calitate de "intai pelerin al tarii", la slujba de celebrare a moastelor Sfintei Parascheva, ocrotitoarea Moldovei, s-a recules in fata sfintelor moaste, a strans mana si a vorbit cu cativa pelerini si a plecat in tromba catre Bucuresti.
Presedintele PNL, premierul Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat sambata ca liderii filialelor partidului au respins ideea alegerilor anticipate si cea de infiintare a functiei de presedinte executiv al partidului, propusa de viceliderul liberalilor, Dan Radu Rusanu, optiunea „categorica“
Liberalii doljeni au anuntat sambata excluderea din partid si din sediu a deputatului Horatiu Buzatu, fost presedinte al filialei judetene a formatiunii. ... De altfel, sambata dimineata destinatia biroului parlamentar al deputatului Buzatu fusese deja schimbata, pe usa acestuia fiind scris:
Autoritatile locale din Karbala au inceput, sambata, sa blocheze accesul catre orasul siit sfant Karbala inainte de inceperea ceremoniilor prilejuite de sarbatoarea Ashoura, care vor atinge maine punctul culminant.
Doua persoane au murit, in noaptea de sambata spre duminica, in urma ranilor suferite in urma confruntarilor violente intre politie si protestatarii albanezi din Kosovo.
Aproape 1000 de constanteni s-au deplasat sambata seara si ieri dimineata la Bucuresti, cu masinile personale si autocare, pentru a participa la mitingul de sustinere a presedintelui suspendat Traian Basescu.
Liderul PLD Buzau, Lucian Salcutan, a declarat ca filiala pe care o conduce va sesiza Avocatul Poporului si va da in judecata statul roman la CEDO pentru incalcarea dreptului la vot al minoritatilor religioase prin organizarea referendumului intr-o zi de sambata, cu inchiderea urnelor la ora 20.00 Salcutan a declarat ca in judet exista circa 4.000 de adventisti de ziua a saptea si persoane de religie mozaica, ce nu pot merge la vot sambata, intrucat religia nu le permite sa desfasoare nicio activitate decat dupa apusul soarelui.
"Incepand de sambata, cei care nu au participat la vot nu mai conteaza, iar Parlamentul a fost majoritar doar pana sambata", a declarat, ieri, Mircea Matei, secretarul general al PD Bihor, in prima conferinta de presa dupa victoria electorala obtinuta de seful statului in lupta cu liderii partidelor parlamentare.
Echipa de medici care l-a operat sâmbata pe seful statului a informat ca starea de sanatate a lui Traian Basescu este „excelenta“, drept urmare s-a dispus externarea. ... Medicii au precizat ca interventia la care a fost supus sâmbata presedintele nu îi va afecta stilul de viata sau activitatea.
"PD va fi viitorul partid la guvernare", a declarat, sambata, secretarul general al Partidului Democrat.
El a adaugat ca o discutie cu Ion Iliescu sambata la Comitetul Executiv ar putea lamuri lucrurile. Insa, potrivit unor surse apropiate presedintelui de onoare al PSD, Ion Iliescu nu va fi prezent sambata la intrunirea de la Brasov a social-democratilor.
google-analytics.com