Cautare

2581 de rezultate pentru "sambata 16 ian radere" (4.67 secunde)
Muzicianul a colaborat de-a lungul anilor cu multi alti artisti si numeroase trupe, cum ar fie Alice Cooper, The Yardbirds, Ian Gillan, Dream Theater, Mick Jagger sau Deep Purple.
Yenul japonez a continuat sa se deprecieze in comparație cu francul elvețian, la fel ca majoritatea monedelor locale din Europa si din America Latina.
2015 - 03 Ian. 2016 este: INCHIS. Asta nu inseamna ca incepand cu 4 Ianuarie 2016 nu veti putea calca pragul acestor magazine unice in Capitala Romaniei, definite prin pasiunea pentru STIL.
scriitorul britanic Ian McEwan (1948); scriitorul polonez Andrzej Sapkowski, autor de literatura S.F. (1948); compozitorul si cantaretul roman Doru Tufis, fost solist vocal al formatiei pop-rock Mondial (1951);
- Ianuarie 2011- Iulie 2011 Neurochirurg, Clinical Fellow NeuroOncologie, Leeds General Infirmary, Leeds, UK - Iulie 2010 - Decembrie 2010 Neurochirurg, Clinical Fellow Neurochirurgie pediatrica, Leeds General Infirmary, Leeds, UK - Mai 2009 - Iulie 2010 Neurochirurg, Clinical Fellow Chirurgie spinala, Leeds General Infirmary, Leeds, UK - Ian 2007 - mai 2009 Medic rezident neurochirurg, Spitalul Clinic Judetean Cluj-Napoca, Romania - Septembrie 2008 - obtinut grant de cerecetare pentru studiul tumorilor cerebrale (finantare prin CNCSIS) - Octombrie 2008 - obtinut grant de cercetare pentru studiul traumatismelor coloanei vertebrale (finantare prin CNMP) Dr.
Adunarile ad-hoc din Moldova (22 sept./3 oct.1857-21 dec. 1857/2 ian. 1858) si din Èšara Romaneasca (30 sept./12 oct.-10/22 dec.
Comisia speciala care ancheteaza atacul Capitoliului din 6 ian. 2021 l-a citat pe Trump. S-a dovedit deja ca Trump a pus presiune pe mai multi oficiali pentru masluirea voturilor.
Ian Burton a primit banii inapoi doar dupa ce a discutat cu politia si reporterii BBC. Amazon recomanda clientilor sa se filmeze atunci cand deschid coletele.
Sambata, 20 septembrie, incepand cu ora 15:00 va avea loc Parada costumelor de epoca, urmata de un spectacol de magie "TeO Magic Show", iar incepand cu ora 18,00, timp de jumatate de ora, se va desfasura deja legendara "Bataie cu Flori".
Aceasta racla a ramas in Catedrala Patriarhala din Dealul Mitropoliei pana, sambata, la ora 16.00.
Premierul turc, Recep Tayyip Erdogan, a confirmat arestarea de la Kizilcahamam, un oras de langa Ankara, unde a avut loc, sambata, o reuniune a formatiunii sale politice, Partidul Justitiei si Dezvoltarii (AKP).
Cel putin 135 de persoane au fost ucise, iar alte 300 ranite sambata, in cel mai sangeros atentat sinucigas de anul acesta, comis cu un camion-capcana, in apropierea unei piete din centrul Bagdadului, potrivit unui nou bilant al serviciilor de securitate, citat de AFP.
Partidul Democrat-Liberal din Constanta are, incepand de sambata, doua structuri de conducere paralele, fiecare afirmand ca ea este cea statutara, iar cealalta ilegala. ... Probabil domnii reuniti sambata la Consiliul de Coordonare Judetean au uitat ca de fapt PD-L nu avea candidat la Primaria municipiului Constanta.
Sambata, o parte din liderii PSD, care il sprijina pe Mircea Geoana, s-au intalnit la Poiana Brasov pentru a pune la punct strategia pentru realegerea acestuia la viitorul Congres care s-ar putea organiza pe 20 februarie.
UDMR isi alege sambata noua conducere, un numar de 555 de delegati si peste 100 de invitati fiind prezenti la Oradea la cel de-al X-lea Congres.
Rezultatul cercetarii e ca trei intrusi au patruns, sambata, fraudulos in baza spatiala a partidului, au apasat aiurea niste butoane si au sabotat lansarea rachetei. ... Dar, totusi, ce s-a intamplat sambata pe cosmodromul politicii romanesti?
Domnul Oprea a fost colegul nostru si nu a fost niciodata un secret ca a fost colegul nostru Presedintele PSD, Victor Ponta, desemnat premier, a declarat, sambata, la Bistrita, intrebat despre sustinerea Guvernului de catre UNPR, anuntata de catre Gabriel Oprea:
Si uite ce a patit Adrian Nastase In timp ce Ponta lupta si lupta sa coabiteze, in numele "stabilitatii" tarii Traian Basescu si-a aparat din nou sambata cauza electorala - referendumul pentru Parlament unicameral - atacandu-i inca o data pe liderii USL, fara a-i nominaliza insa.
Amatorii de tigari de contrabanda au intrat probabil in panica sambata, in jurul amiezii, atunci cand nu i-au mai gasit la locul lor pe traficantii de tigari din Piata Abator.
Adunarea Generala a Actionarilor (AGA) a Societatii de Investitii Financiare (SIF) 5 Oltenia a hotarat sambata, in cadrul sedintei ordinare din aceasta luna, schimbarea din functii a directorului general al societatii, Vasile Salapa, precum si a adjunctului acestuia, Tudor Ciurezu.
google-analytics.com