Cautare

2581 de rezultate pentru "sambata 16 ian radere" (3.04 secunde)
Incep parca sa vad cu alti ochi, ca pe un rau necesar epurarile facute dupa orice mare schimbare de regim politic.Unii le fac mai abrupt si dureros, altii mai cu manusi, dar fara o radere din temelii a structurilor vechiul regim, nu ai nicio sansa sa supravietuiesti in lumea construita tocmai de cei pe care ti-ai propus sa-i inlaturi de la putere.
Sambata, 4 iulie, la ora 20:00, la Teatrul de Vara HERASTRAU a debutat Stagiunea Estivala 2020 cu premiera spectacolului CU MASCA sau FARA MASCA, OAMENII VOR SA ZAMBEASCA!
Agil, rapid, alergator de cursa lunga, silentios, Phantom Coupe ofera soferului si pasagerilor sai o calatorie relaxanta, oricât ar fi de lunga.Ian Cameron, seful departamentului de design al Rolls Royce Motor Cars, a pus întotdeauna accentul pe ritm, performanta si stil.
"Productia acestui motor este importanta nu doar pentru Craiova, ci pentru toate operatiunile de productie ale Ford", a spus Ian Pearson, seful Sectiei de productie motoare din cadrul Ford Romania.
Actorul a recunoscut ca a fost agent secret alaturi de Ian Fleming, varul sau, in organizatia The Ministry of Ungentlemanly Warfare. Lee a fost pe langa prietenul autorului lui James Bond - Ian Fleming si sursa de inspiratie pentru celebrul erou.
pe scurt, dupa ce si-au petrecut majoritatea timpului certandu-se pe probleme fiicei lor adolescente, Toula si Ian au parte de probleme in familie pe care trebuie sa le rezolve in timp ce trebuie sa participe la o alta nunta a la grec, de data aceasta, mult mai mare si fastuoasa.
Este vorba de un medic american, doctorul Ian Crozier, diagnosticat cu Ebola, in septembrie 2014, in timp ce lucra pentru Organizatia Mondiala a Sanatatii in Sierra Leone.
Uraganul Ian loveste Florida. Ochiul furtunii se indreapta deja spre tarm cu o putere apropiata de categoria 5. Autoritatile le-au transmis locuitorilor ca este prea tarziu pentru a evacua zona.
100 de persoane au murit in Florida din cauza uraganului Ian, jumatate in Lee County. Peste 1.900 de persoane au fost salvate, a anuntat guvernatorul Floridei, Ron DeSantis.
Primul sfert de veac, de Lucian Boia, va fi lansat sambata, pe 2 iunie, de la 12.00, iar Un om care scrie. ... Viata lui Arsenie Boca, de Tatiana Niculescu, va fi prezentata tot sambata, dar de la 14.00.
Bucharest RUNNING CLUB anunta ca peste 14.000 de participanti din peste 65 de tari vor lua startul la cea de-a 6-a editie a OMV Petrom Semimaratonul Bucuresti, care are loc sambata, 13 mai, incepand de la ora 9:30 si duminica, 14 mai de la 08.15, in Piata Constitutiei.
Ce se intampla cu vremea incepand de sambata seara Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de intensificari ale vantului, ploi insemnate cantitativ, instabilitate atmosferica, racire accentuata duminica pentru mai multe judete.
Seful Garzii Financiare Dolj spune ca a facut un control sambata si nu existau firme care sa vanda produse, ci doar producatori traditionali, care nu au nevoie de casele de marcat. ... comerciantii in timpul controlului de sambata, daca acel control a existat.
miercuri si sambata. ... sambata si duminica. ... miercuri si sambata. ... joi si sambata. ... miercuri, joi, vineri si sambata. ... miercuri si sambata. ... vineri si sambata.
Sambata, elevii vor merge la scoala In aceasta luna, scolarii vor merge la cursuri inclusiv sambata. ... Scolarii vor invata 6 zile pe saptamana, inclusiv sambata, pentru recuperarea zilelor de 2 si 3 mai, pe care Guvernul le-a declarat libere.
Declaratii Victor Ponta la Congresul USL Congresele extraordinare ale celor trei formatiuni politice care alcatuiesc Uniunea Social Liberala - PNL, PSD si PC, s-au reunit sambata, 7 aprilie 2012, incepand cu ora 10:30, la Romexpo.
Oprescu a venit insotit de Corneliu Vadim Tudor Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a venit, sambata seara, la Arena Nationala insotit de presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, edilul declarand ca este o mandrie ca a putut oferi bucurestenilor acest stadion, care este al lor si pe banii lor.
MEDIAFAX - Biserica sarbatoreste sambata, 9 martie, cei 40 de Mucenici si Mosii de iarna Credinciosii ortodocsi ii cinstesc sambata, 9 martie, pe Mosii de iarna, dar si pe Sfintii 40 de Mucenici, soldati romani care, pentru credinta lor, au fost omorati in vremea imparatului Licinius, din porunca guvernatorului Agricola.
- regia Cezar Ghioca Sambata, 13 aprilie - ora 19.00 - Piei, drace! ... - regia Cezar Ghioca Sambata, 20 aprilie - ora 19.00 - E SPECTACOL IN ORAS - regia Vasile Muraru Duminica, 21 aprilie - ora 19.00 - Hai, hai Romania!
Conform traditiei, Sambata Mare este ultima zi de pregatire a Pastelui.
google-analytics.com