Cautare

2636 de rezultate pentru "sambata 16 ian radare" (3.83 secunde)
Informatii aparute in ultimii cinci ani, confirma faptul ca in timpul incidentelor din Padurea Rendlesham, un OZN real a fost urmarit de cele doua radare britanice si americane din zona.
Cand obiectul a reaparut, Natt era de serviciu si el a fost cel care a sunat la Jacksonville, pentru decolarea avioanelor, obiectul fiind prins, in acelasi timp pe radarul principal MSQ102, ca si pe alte cateva de radare secundare.
Prezenta unor OZN-uri, urmarite mii de kilometri cu radare militare britanice, in timp ce efectuau manevre imposibile conform tehnologiilor noastre si aceasta la viteze extraordinare, ca si bruiajul mijloacelor de comunicatie in timpul tentativelor de interceptare a unor OZN-uri sunt tot atatea indicii care au lasat perplexa presa.
De la Otopeni s-a transmis ca obiectul aparuse subit, fusese vazut de 4-5 radare diferite, din locatii diferite, lucrand cu frecvente diferite, iar acum "pendula undeva la verticala aerodromului Alexeni, la o altitudine de 4000-4500 metri".
Radacinile acestui interes au stat in ipoteza ca unele obiecte ar putea fi aeronave militare, misiuni de recunoastere, sau de testare a apararii aeriene (radare etc.), venite dintr-o tara straina, probabil din Uniunea Sovietica.
Memoriul sublinia ca sistemele de alertare aeriana, bazate pe radare si observatii vizuale, detecteaza aparitii neidentificate oficiale si multe altele neoficiale:
Au fost inregistrate date prin radare, de la sol si din aer. Aviatia militara belgiana a investigat evenimentele, in cooperare cu o echipa de oameni de stiinta, si s-a consultat cu SUA si alte tari din NATO, dar nu a putut gasi o explicatie conventionala.
Iar documentele desecretizate pana acum atesta inclusiv faptul ca ambele radare britanice si americane din zona au urmarit intr-adevar cu acea ocazie un obiect neidentificat.
OZN-uri urmarite de radare militare (Autor: ... Pe 16 decembrie, doi piloti zburau, fiecare pe cate un avion de lupta F-5, intr-o misiune de antrenament.
NORAD (North American Aerospace Defense Command), pe romaneste Comandamentul Nord-American de Aparare Aerospatiala, este un sistem de control aerospatial si de avertizare aerospatiala comun si Canadei. El consta dintr-o retea de radare, avioane si nave, ca si din comanda si controlul acestui masiv sistem.
3.000 de militari, avioane F-16, irlandezi cu kilturi si cimpoaie (Autoare:
Mai tarziu, centrul de la Otopeni a declarat ca obiectul a aparut de nicaieri si a fost vazut de 4-5 radare, din diferite locatii, care lucrau pe frecvente diferite.
Aici a aflat ca a fost vazuta, pe radare, o tinta neidentificata care cand aparea, cand disparea. Pentru a o intercepta, de la Craiova, a decolat un avion de vanatoare MiG-17.
Foarte emotionat am facut cu acelasi aparat 2 filme scurte unul de 8 si celalalt de 16 secunde dar pe care abia se vede la inceput un obiect.
Filmul furnizat de statia de radare RAF Troodos a fost studiat cu atentie de experti fotografici din Londra, iar imaginile preluate din fotografia radarului au fost examinate de ofiterii de informatii.
Aveam 680 km/h, iar cand am ajuns la o distanta de 16 kilometri, OZN-ul a realizat, aparent, ca venim sa-l interceptam...
Cateva clipe mai tarziu, obiectul a disparut si de pe radare. A fost ceva extrem de ciudat, a spus el in interviu.
Teoria extraterestra a fost mult timp un mecanism implicit in conditiile absentei unor explicatii mai bune care sa explice aparitia unor fenomene aeriene misterioase cu performante tehnologice care uluiesc martorii oculari, lasa trasee pe radare si, uneori, interfera cu aviatia militara si cu sistemele de comunicatii.
Odata au fost trimisi doi piloti F-18 in locul unde obiectul era localizat pe radare. Ei au vazut acolo ceea ce au numit o nava tic-tac - alba, solida, neteda, de aproximativ 15 metri in lungime, colorata uniform, fara proeminente, nacele, sau aripi.
FARCAS) Odata cu articolul din The New York Times din 16 decembrie 2017, care a dezvaluit existenta programului OZN al Pentagonului, Academia de Arte si Stiinte To The Stars (AAS/TTS) a facut publice, in primul rand prin contributia lui Luis Elizondo, fostul sef al programului, trei fragmente din inregistrari facute cu radarele militare care urmareau OZN-uri.
google-analytics.com