Cautare

2636 de rezultate pentru "sambata 16 ian radare" (3.12 secunde)
Ce se intampla cu vremea incepand de sambata seara Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de intensificari ale vantului, ploi insemnate cantitativ, instabilitate atmosferica, racire accentuata duminica pentru mai multe judete.
Seful Garzii Financiare Dolj spune ca a facut un control sambata si nu existau firme care sa vanda produse, ci doar producatori traditionali, care nu au nevoie de casele de marcat. ... comerciantii in timpul controlului de sambata, daca acel control a existat.
miercuri si sambata. ... sambata si duminica. ... miercuri si sambata. ... joi si sambata. ... miercuri, joi, vineri si sambata. ... miercuri si sambata. ... vineri si sambata.
Sambata, elevii vor merge la scoala In aceasta luna, scolarii vor merge la cursuri inclusiv sambata. ... Scolarii vor invata 6 zile pe saptamana, inclusiv sambata, pentru recuperarea zilelor de 2 si 3 mai, pe care Guvernul le-a declarat libere.
Declaratii Victor Ponta la Congresul USL Congresele extraordinare ale celor trei formatiuni politice care alcatuiesc Uniunea Social Liberala - PNL, PSD si PC, s-au reunit sambata, 7 aprilie 2012, incepand cu ora 10:30, la Romexpo.
Oprescu a venit insotit de Corneliu Vadim Tudor Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a venit, sambata seara, la Arena Nationala insotit de presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, edilul declarand ca este o mandrie ca a putut oferi bucurestenilor acest stadion, care este al lor si pe banii lor.
MEDIAFAX - Biserica sarbatoreste sambata, 9 martie, cei 40 de Mucenici si Mosii de iarna Credinciosii ortodocsi ii cinstesc sambata, 9 martie, pe Mosii de iarna, dar si pe Sfintii 40 de Mucenici, soldati romani care, pentru credinta lor, au fost omorati in vremea imparatului Licinius, din porunca guvernatorului Agricola.
- regia Cezar Ghioca Sambata, 13 aprilie - ora 19.00 - Piei, drace! ... - regia Cezar Ghioca Sambata, 20 aprilie - ora 19.00 - E SPECTACOL IN ORAS - regia Vasile Muraru Duminica, 21 aprilie - ora 19.00 - Hai, hai Romania!
Conform traditiei, Sambata Mare este ultima zi de pregatire a Pastelui.
Traian Boc, Tra-ian Berceanu sau Traian Blaga. ... Ministrul Integrarii Europene, Anca Boagiu, i s-a adresat sambata trecuta sefului sau de partid, Emil Boc, spunandu-i "Traian Boc", in hohotele de ras ale participantilor la sedinta Consiliului de Coordonare al PNL Galati.
Sambata aceasta va oferi Berbecului o oportunitate de a scapa de stresul si toata nebunia acumulata in timpul saptamanii. ... Se pare ca sambata reusesti sa iti relaxati atat corpul cat si spiritul.
Litoralul romanesc a mai primit sambata o palma - furtuna care a distrus o parte din plaje chiar si in proportie de 50%.
Din ciclul nici o zi fara cearta la Mangalia ori scandal saptamanal in sudul litoralului, taranistii constanteni au incercat sa organizeze, sambata, 28 martie a. ... Organizatia PNTCD a fost abuziv evacuata si nu ne putem tine sedinta, deci o vom tine pe trotuar", a spus, sambata, Tudorel Chesoi.
Crin Antonescu a mentionat, la Realitatea TV, ca doreste sa faca o precizare pentru prima si spera pentru ultima oara, legata de faptul ca, sambata, in dezbaterea de la Cluj-Napoca, a aparut un episod, pe care nu l-a marcat ca atare in discutia cu Traian Basescu si pe care nu l-ar fi deschis niciodata daca nu ar fi avut o prelungire in presa si in comentarii.
"Atat timp cat toti cei prezenti la Congres si toti colegii mei de partid respecta votul care s-a dat sambata la functia de presedinte, cu atat mai mult eu respect votul dat pentru vicepresedinti.
Finantele doljene au încasat sâmbata si duminica de zeci de ori mai putin decât în doua zile lucratoare.
TVR 2 a fost lider absolut de audienta, pe toate targeturile, pe durata transmisiunii ultimelor doua meciuri disputate sambata si duminica de echipa Romaniei la Campionatul European de Handbal.
Caravana TVR 3 reintra in noua grila duminica, de la ora 16.00.
membrilor CEx ca sa evolueze in Liga I Divizionara secunda Gaz Metan Severin se pregateste in tacere pentru meciul de sambata, de la ora 11.00, de pe "Municipal", cu Juventus Bucuresti, ultimul din acest an competitional, sezon in care ar putea sa scrie istorie.
Belgia, Elvetia, Islanda Sambata 8 septembrie Elvetia - Islanda (19,00) Grupa 3: ... Spania, Anglia, Croatia Sambata 8 septembrie Anglia - Spania (21,45) Seria B Grupa 1: ... Austria, Bosnia-Hertegovina, Irlanda de Nord Sambata 8 septembrie Irlanda de Nord - Bosnia-Hertegovina (16,00) Grupa 4:
google-analytics.com