Cautare

265 de rezultate pentru "salvat" (4.76 secunde)
De aceea, PSD se va lupta pentru a proteja Statul si pentru a-l readuce pe linia sa fireasca. Statul poate fi salvat, si noul program, SOLIDARITATE PENTRU DEZVOLTARE, are chiar acest obiectiv", a mai spus liderul social-democrat. '
Emisiunea i-a pus fata in fata pe donatori cu cei pe care i-au salvat. In intervalul orar 17:00 - 19:00, Teledonul organizat de Fundatia "Mereu Aproape" a avut un format special si a fost transmis simultan pe toate posturile tv Intact Media Group:
Compromisul care a permis reluarea dezbaterilor Bugetului: bani mai multi pentru Sanatate si Educatie si optiunea platii unui impozit de 3% pe cifra de afaceri a microintreprinderilor.
Acum, desi America a reusit sa-si majoreze plafonul datoriei publice cu mai putin de 10 ore inainte de termenul limita, aceasta nu a salvat-o de o retrogradare a calificativului, din partea mai multor agentii de rating.
Liiceanu si-a incheiat pledoaria pro-Basescu la TVR, insistand pe una din cele mai vehiculate idei ale propagandei pedeliste, conform careia ca masurile de austeritate luate de guvernarea Basescu-Boc au salvat Romania si ca alternativa Iohannis-Geoana din 2009 nu era viabila.
• "Dupa ce si-a salvat scaunul prin interventia popularilor europeni in 2012, Traian Basescu trebuie acum sa plateasca un pret.
Desi a evoluat la Severin, pentru ca terenul din Targu Jiu sa fie refacut, Pandurii a aratat ca stie fotbal si s-a salvat de la retrogradare, insa, inaintea ultimei etape, a fost din nou la un pas sa fie neprogramata si, implicit, exclusa, pentru o datorie la International Curtea de Arges.
"Cred ca, daca vom castiga sambata cu FC Arges, atunci putem spune ca ne-am salvat 100% de la retrogradare.
Lucian a primit acceptul doctorului, a fost la un pas sa-si piarda un deget pentru ca a avut o infectie foarte urata, dar a mers la timp la doctor si a fost salvat", a declarat Rudel Obreja, presedintele Federatiei Romane de Box, pentru Mediafax.
Confruntare cu echipa Victorinei Bora SCM Craiova, formatie care a facut un retur de campionat bun si s-a salvat de la retrogradarea directa, va juca la Buzau patru meciuri in cinci zile dupa urmatorul program:
Romanul a avut doua mingi de set la 6-5, pe serviciul adversarului sau, iar in tie-break a salvat doua mingi de meci ale acestuia, inainte de a castiga cu 8-6.
Totusi, Slovenia a ratat o mare ocazie prin Kurtic (49), cand Lobont a salvat golul la lovitura de cap a slovenului.
Forcingul gazdelor a continuat si Tatarusanu a salvat doua goluri ca si facute, in fata lui Ibisevic si Harnik (90), iar meciul s-a incheiat nedecis, 2-2.
"In momentul ala am facut o alegere si asta m-a salvat. Turul a fost raspunsul si, din secunda aia, a mai durat o luna jumate pana am facut primii kilometri." Din Anglia a pornit spre Franta, apoi Belgia, Olanda, Germania, Danemarca, Cehia, Austria, Slovacia, Ungaria si, acum, Romania.
Din temnita, Gigi A SALVAT vietile a doi copii din Roman! Amar, copilul fara un picior din Neamt, are sanse mari sa mearga pentru prima data fara ajutorul carjelor datorita lui Gigi Becali.
Ochoa si-a mai salvat echipa de un gol inainte de pauza cand l-a blocat pe David Luiz. Vasquez a incercat un nou sut din afara careului, dar nu a prins nici de data asta spatiul portii.
Arlauskis a salvat un gol ca si facut in final, la sutul lui Storflor (88), iar Valceanu a irosit o sansa uriasa de a transa calificarea, in ultimele secunde, in situatie de unu la unu cu Kwarasey (90+3).
Antrenorul a primit ingrijiri din partea echipajului de ambulanta sosit la fata locului, dar nu a mai putut fi salvat.
Cojocaru si-a salvat echipa in minutul 55, in fata lui Delph, intr-o perioada in care City a accelerat. Acelasi Delph a deschis scorul un minut mai tarziu, cu o lovitura de cap din careul mic.In minutul 70, Stanciu a trimis bine din lovitura libera, dar Hart a respins.
Acasa, te-ai documentat pentru un proiect si ai salvat mai multe pagini in bookmark. Pe alt calculator, trebuie sa reiei operatiunea de cautare.
google-analytics.com