Cautare

266 de rezultate pentru "salvat" (2.61 secunde)
"e absurda credinta ca individul poate fi salvat, atunci cand colectivul este amenintat". Interesul comun este mai important decat interesul oricaruia dintre noi, iar solidaritatea, comunicarea transparenta, loialitatea pentru obiectivele stabilite si pentru echipa sunt cheile care deschid usa victoriei.
In sfarsit, judetul Vaslui va fi salvat! - mi-am spus, dupa ce, de la Revolutie incoace, guvernarile care s-au succedat nu au reusit sa-i dea de cap.
un singur tur de scrutin l-a salvat de primarul in functie, avantajat de disiparea votului contracandidatilor. - Este evident ca un ajutor important i-a dat lui Dragulin prezenta in aceste alegeri a lui Nicolae Dragu!
PNL ar putea fi, in mod paradoxal, salvat de Alianta Noastra Romania. Dupa ce, in prealabil, Alianta Noastra Romania salveaza dreptul la vot al romanilor.
Sunt zone in tara unde culturile au fost compromise in proportie de 50%, dar si suprafete din care nu s-a mai salvat nimic.
Izvorul de apa potabila, gasit cu ajutorul batranilor Proiectul care prevede realizarea a 34 de kilometri de retea de alimentare cu apa ar putea fi salvat daca autoritatile locale ar indica firmei constructoare alta zona de unde apa sa fie captata.
Sezonul estival 2006 este pe ultima suta de metri. Pentru unii se poate chema chiar incheiat.
Ca atare, in afara de scuaruri, de Parcul "Nicolae Romanescu" si de parcul din centrul municipiului, nici crampei de spatiu verde nu mai poate fi salvat din drumul betoanelor si caramizilor.
Spre finalul sedintei de ieri, ordinele de cumparare ale investitorilor straini au salvat cursul si au readus leul sub 3,4 euro.
Demersul Garzii si al "Replicii" vine sa restabileasca o stare de normalitate si sa mai salveze din putinul care mai poate fi salvat.
Autoritatile spun ca ploile din ultimele zile au salvat mare parte din culturile de primavara, însa nu au avut efect asupra celor de toamna, majoritatea compromise.Potrivit prefectului de Dolj Nicolae Giugea, situatia zonelor afectate de seceta prelungita din acest an s-a ameliorat datorita precipitatiilor abundente cazute în ultimele zile.
Instanta a respins actiunea si în acest fel parcul, pe care îl folosesc atât elevii nostri, cât si locuitorii din zona, a fost salvat de la parcelare si transformare în zona imobiliara.
Singurele zone care au mai salvat situatia au fost Valea Prahovei si zona Moeciu - Bran, care au inregistrat un aflux de turisti in aceasta iarna.
grupul bancar franco-belgian Dexia, salvat in septembrie anul trecut de guvernele francez, belgian si luxemburghez, a anuntat suprimarea, in 2009, a circa 900 de locuri de munca, respectiv 2,5 la suta din efective, precum si inchiderea sau reducerea activitatilor internationale.
grupul bancar franco-belgian Dexia, salvat in septembrie anul trecut de guvernele francez, belgian si luxemburghez, a anuntat suprimarea, in 2009, a circa 900 de locuri de munca, respectiv 2,5 la suta din efective, precum si inchiderea sau reducerea activitatilor internationale.
Multi considera ca echipa condusa de Isarescu, in cadrul BNR, a salvat Romania de la un colaps asemanator celui din Bulgaria, dupa ce a crescut rezervele nationale de aur si euro, a temperat inflatia si a introdus leul nou.
În editorialul de ieri din New York Times, Paul Krugman a aratat ca Statele Unite au scapat de a doua mare criza deoarece Marele Guvern a salvat tara.
in Romania ar fi venit investitii germane care ar fi salvat economia romaneasca. Dar Basescu nu-l vrea pe Iohannis, el nu vrea binele Romaniei.
La fel ca in timpul guvernarii CDR, cand PNTCD adusese tara in faliment si Isarescu a salvat situatia. Ieri PNTCD, azi PD-L.
google-analytics.com