Cautare

266 de rezultate pentru "salvat" (3.47 secunde)
Acest demers a fost considerat un act de curaj care a scurtat razboiul cu 6 luni si a salvat vietile a sute de mii de oameni.
Agentiile de presa informeaza: Legi capitale vor fi adoptate prin asumarea raspunderii! Parlamentul are un rol decorativ in Romania:
Inpolitics informeaza: Dan Pavel: "Miscarea Populara nu va schimba situatia de la urne" Chiar daca PDL va reusi sa isi schimbe formal imaginea, prin intermediul Miscarii Populare, situatia de la urne va ramane, cel mai probabil, neschimbata pentru pedelisti, afirma analistul politic Dan Pavel, pentru Inpolitics.
Geoana salvat de lipsa de cvorum Cu decizia BPN in mana, Victor Ponta a plecat apoi spre sedinta senatorilor PSD.
Jurnalul National informeaza: Ponta cere excluderea lui Geoana din PSD, Iliescu il sustine pe Geoana Victor Ponta a cerut Comisiei de etica excluderea lui Mircea Geoana din PSD.
Rezultatele sondajului confirma dezastrul PDL, partid care este (inca) salvat doar de primarul sectorului 3, Liviu Negoita. Oprescu - Udrea :
"Afirmatia ca SMURD e in primejdie si e nevoie de petitie on line spre a fi salvat nu are nici-o baza in lege, respectivul serviciu tinand preponderent de MAI, avand finantari semnificative.
Care, de altfel, a anuntat in timpul dezastrului ca va fi ultimul care va parasi vaporul (in realitate, a fost printre primii care s-au salvat).
Daca romanii l-au salvat in 2007, de ce nu l-ar salva, crede dl. Basescu si in 2013? Din acest moment dl.
Prin numirea sa ca premier, dl Basescu, departe de a-si fi salvat Puterea, a accelerat atat dezagregarea propriului partid, cat si a coalitiei guvernamentale.
Boc, salvat in extremis de alegerile de la Cluj, declara ca nu-i mai arde sa conduca partidul, iar cei care ar mai putea sa o faca sunt atat de compromisi incat nu mai indraznesc sa iasa in fata.
"Numai Dumnezeu l-a salvat, e singurul lucru pe care vreau sa-l tin minte in acea seara", a declarat Andrei Nastase, duminica seara, la Antena 3, precizand ca tatal sau a marturisit familiei ca "ultimul lucru pe care nu vrea sa i-l ia nimeni este demnitatea".
Nici nu e de mirare ca la ordinea zilei in presa e tot plagiatul lui Ponta ori somnolenta lui Crin, intr-o tara in care gasca lui Blejnar & comp a furat cu vagoanele, iar pe presedintele ales l-a salvat imunitatea de puscarie.
a salvat USL, care a ajuns undeva la 62% in sondajele de opinie, guvernul lui Ponta beneficiind de o larga simpatie populara.
Acelasi Dinca l-ar fi salvat, de altfel, pe Basescu dintr-un scandal la Anvers, in care era anchetat de Securitate.
O fi fost de inteles dorinta proaspatului si tanarului prim-ministru de a atenua starea conflictuala dintre Guvern si Presedintie, or fi fost, pana la un punct, greu de ignorat presiunile de la Bruxelles si de la importante cancelarii occidentale colorate popular-europene, care nu prea aveau chef sa-si lase din brate "omul de la Bucuresti", ce le era atat de indatorat ca i-au salvat pielea la referendum, calcandu-se in picioare vointa electoratului.
Oricat ar fi de dificili un program in perioada de criza, daca este explicat, poate fi inteles de romani • Aici a fost si motivul pentru care am spus "da, voi reveni in politica" dar nu am spus "Da voi reveni in PDL", pentru ca am auzit frecvent dus mesajul Antenelor in interiorul partidului • Daca ati pierdut este pentru ca ati salvat tara.
O problema, daca vreti, nu doar pentru el, personal, ci pentru intreaga Romanie, care se va vedea condusa un an si mai bine de un presedinte ilegitim, salvat doar de strania taraganare a prelucrarii datelor recensamintului de catre INS.
Chiar daca presedintele a ramas in functie, se va putea spune, inca o data, ca a fost salvat de o decizie arbitrara.
Dar, cum Dumnezeu ne-a salvat de pericolele aduse de Uniunea Sovietica, ne va salva, credem, daca ne vom ruga cu toata smerenia, de pericolele aduse de politica UE".
google-analytics.com