Cautare

265 de rezultate pentru "salvat" (4.11 secunde)
Un politist si un trecator i-au salvat viata unui barbat, cu doar cateva secunde inainte ca masina lui sa ia foc.
Un batran uitat de lume a fost salvat de la moarte de politisti si pompieri. Suceveanul de 72 de ani locuia printre gunoaie, in conditii greu de imaginat si era subnutrit.
Amalia Nastase vorbeste despre credinta, despre minunile din viata ei si despre momentele in care nu mai vedea nicio cale de iesire. Si mai mult, ne spune ce a salvat-o, de fiecare data cand a trecut printr-o incercare.
Liderul taranist Corneliu Coposu este salvat de furia minerilor in ultima clipa, prin interventia lui Petre Roman. Acesta l-a scos cu tancheta pe Coposu din sediul PNtCD, asediat de mineri furiosi.
Acum, ca se gandeste cum a salvat Cozma democratia si si-a consolidat cunostiintele de gradinarit in Piata Universitatii (in 1990) sau cum l-a scapat de Romanul ratacit pe cai gresite (in 1991), asta numai Iliescu o stie.
Acum acelasi sector financiar, care a dovedit iresponsabilitate in gestionarea fondurilor pe care le avea la dispozitie, dupa ce a fost salvat cu bani publici, face presiuni asupra statelor sa introduca masuri de austeritate, pentru a asigura sursele cu care sa fie ajutat la urmatoarea criza pe care o va provoca.
De fapt, se poate spune ca, obligandu-l sa nu candideze pentru presedintia partidului, Iliescu i-a salvat viitorul pupilului pe care, cu doar trei luni in urma, il condamnase si-i pregatise eliminarea din viata publica (ba gurile rele spun ca nu numai).
Ministrul Administratiei si Internelor si vicepresedintele PD, Vasile Blaga, a declarat miercuri seara ca partidul sau era astazi in opozitie, daca Traian Basescu nu castiga alegerile prezidentiale si ca si ceilalti membri ai coalitiei de guvernamant trebuie sa inteleaga acest lucru.
“Activitatea dumneavoastra reprezinta o punte intre Bucuresti si Washington si o activitate care a salvat multe vieti de romani si americani in teatrele de operatii“, i-a spus Basescu, in cadrul ceremoniei de la Palatul Cotroceni, facand probabil referire si la actiunile din timpul crizei ostaticilor romani din Irak.
Compania, privatizata cu polonezii de la Ciech Chemical Group, a "papat" 114 milioane de lei, adica 31 de milioane de euro (la cursul din 2006), reprezentand ajutoare de stat pentru plata unor datorii istorice. Suma enorma primita de la statul roman cu titlu de ajutor nu a salvat compania.
„Din moment ce senatorul Radu Berceanu a fost nominalizat pentru aceasta distinctie doar pentru ca a salvat de la faliment Combinatul Chimic, de ce sa nu fie si Bulucea, care a facut mult mai multe lucruri care, este drept, au fost indelung comentate si pozitiv, si negativ.
Baietelul a fost salvat de catre medici dupa ce a suferit un stop respirator din cauza ca a regurgitat hrana.
Amorul pentru ea e convins ca l-a salvat: l-a scos din amorteala si l-a incitat la scris. Tamara - eleva, Tamara - studenta, Tamara - profesoara.
Dinu Patriciu ramane liber cel putin inca doua saptamani, mai exact pana pe data de 3 martie cand va fi judecata cererea de arestare.
Mandria satului de la se gasi in centrul lumii si al unui destin, ne-a mentinut si ne-a salvat ca popor peste veacurile de nenoroc.
- In timp ce citeam, mi-am dat seama ca opera lui Kinsey a salvat multe vieti, spune ea. Femeia pe care o joc eu este cineva care, in acele vremuri, n-ar fi indraznit sa vorbeasca despre astfel de lucruri.
Romania a salvat Ungaria de comunism si de terorismul cultural al lui Lukacs intrand cu armata in Ungaria, ocupand Budapesta si alungand guvernul bolsevic al lui Bela Kun.
Dar traducerile au fost cele care m-au salvat de nenumarate ori. E foarte bine sa fii pus la munca, sa uiti de tine, sa te arunci in paginile altuia, in temele altuia, sa folosesti cuvintele altuia.
Ro Image 2000 O echipa de pompieri de elita trebuie sa aiba grija de trei copii nazdravani pe care i-au salvat dintr-un incendiu, dar habar nu au ca ii asteapta cea mai grea misiune din viataa lor.
Totusi, rasul tine de esenta umana, este tipic omenesc si a salvat lumea de la multe rele. Se spune ca Aristotel a avut un tratat despre ras, pe care biserica occidentala ar fi incercat sa-l oculteze si sa-l condamne, fara sa reuseasca.
google-analytics.com