Cautare

266 de rezultate pentru "salvat" (8.02 secunde)
Steaua a evitat rusinea istorica ' Tatu i-a salvat pe ros-albastri de o contraperformanta incredibila Steaua a fost dezamagitoare in primele doua partide din grupa E a Ligii Campionilor, iar aseara putea inregistra al treilea esec in cea mai importanta competitie intercluburi.
Portarul batavilor a salvat si in fata lui Giovani dos Santos, iar repriza s-a incheiat cu ocazia lui Robben, care a cerut penalti, insa Proenca nu a acordat nimic nici de aceasta data.Nici dupa pauza olandezii nu si-au revenit.
Voluntari s-a salvat, Hermannstadt - Dunarea Calarasi e super-derby-ul pentru obtinerea locului de baraj Ultima etapa din play-out va aduce o lupta pe muchie de cutit pentru evitarea locului 7, care retrogradeaza direct in Liga a 2-a.
Selma Lagerlof a salvat-o de la exterminare pe scriitoarea germana Nelly Sach In opera Selmei Lagerlof predomina povestirea, legenda. ... In 1939, SELMA LAGERLOF a salvat-o de la exterminarea de catre regimul nazist pe scriitoarea germana Nelly Sachs, care s-a refugiat la Stockholm.
a avut o experienta cand medicii i-au salvat viata. "Un medic mi-a salvat viata! E o minune a lui Dumnezeu ca mai traiesc", a adaugat Toto Cutugno.
Candva, am gasit o lucrare de licenta a unei absolvente de Filologie, pe care am citit-o si am salvat-o intr-un computer. ... Am citit-o atunci cu atentie si am salvat-o pe computer.
Dupa cum spune legenda, Karlotta a salvat o turma de cai albi datorita curajului ei. ... Singurul lucru pe care si-l va aminti Gizana este ca Emmy i-a salvat viața, fiindu-i foarte recunoscatoare.
Acum, rusii cred ca extraterestrii au fost cei care i-au salvat de meteoritul care a explodat in atmosfera pe 15 februarie, cu o forta similara cu cea a 30 de bombe nucleare precum cea de la Hiroshima.
"Adrian Iovan a salvat 30 de vieti" Pilotul Adrian Iovan a efectuat, in ultimii doi ani, aproape 30 de zboruri pentru Agentia Nationala de Transplant, multe dintre acestea chiar cu avionul din accidentul in urma caruia si-a pierdut viata, a declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, coordonatorul de transplant Victor Zota.
"Pe noi ne-au salvat oamenii aia" L-am sunat si mi-a raspuns. ... Pe noi ne-au salvat oamenii aia. Daca asa a vrut bunul Dumnezeu, sa scapam, am scapat", ne-a declarat dr.
Doi angajatti din TVR au salvat-o de la moarte, sub privirile ingrozite ale concurentilor, scrie click.ro. ... Din fericire, doi oameni de televiziune s-au prins repede ca situatia este grava si i-au salvat viata Alexandrei Cepraga.
Era intr-atat de speriat, incat atunci cand vasul se afla in portul orasului Southhempton, el a abandonat, si prin asta si-a salvat viata. ... Aceasta insa afirma ca s-a salvat printr-o minune de la naufragiul Titanicului si ca este foarte ingrijorata pentru soarta celorlalti calatori.
Mariustuca.ro / Medicul Catalin Cristoveanu a salvat, in premiera absoluta, un bebelus cu insuficienta renala si hepatica cu ajutorul unei tehnici revolutionare (Autoare: ... La ora actuala, Cristian este primul caz de acest fel din lume care a fost salvat de doctorul Cirstoveanu cu ajutorul unei tehnici revolutionare:
Gheorghe Burnei a efectuat, in premiera absoluta, o interventie chirurgicala de exceptie, printr-o metoda originala, care a salvat o fetita cu necroza capului femoral (Autoare:
- Domnule profesor, dintre cei 11 pacienti pe care i-ati salvat in acest an, unul cred ca are o poveste pe care nu o veti uita niciodata. ... Este o premiera medicala reusita si noi ne bucuram ca am salvat un om.
Era intr-atat de speriat, incat atunci cand vasul se afla in portul orasului Southhempton, el a abandonat, si prin asta si-a salvat viata. ... Aceasta insa afirma ca s-a salvat printr-o minune de la naufragiul Titanicului si ca este foarte ingrijorata pentru soarta celorlalti calatori.
A murit de foame, iar sotia lui a ramas in oras sa-i salveze lucrarile - si le-a salvat, trecand prin torturi si pericole groaznice. Basmaua a salvat-o, darul iubirii.
Cumnata ei a fost cea care le-a salvat. Nu singura, ci cu ajutorul unei asociatii. Dupa 16 ore de calatorie si o distanta de 900 de kilometri, familia s-a reunit in siguranta.
A salvat, involuntar, viata fiului unui suporter rapidist, care ameninta ca-si va omori copilul in cazul in care idolul sau, fostul giulestean Daniel Pancu va juca pentru echipa latifundiarului din Pipera.
Un copil de origine romana a salvat viata unei femei, dupa ce a auzit o discutie telefonica in tren
google-analytics.com