Cautare

265 de rezultate pentru "salvat" (3.20 secunde)
Recent, la Seneca AntiCafe a avut loc lansarea volumului de debut al Mariei Mazilu, Framantarile unui pisoi salvat. ... Inspirata din realitate, Framantarile unui pisoi salvat are ca personaje 3 pisoi carora parintii autoarei le-au salvat viata. ... Framantarile unui pisoi salvat este cartea sa de debut.
Marcel Hoara a fost atacat cu pietre si fugarit de cateva zeci de participanti la mitingul din Piata Victoriei, talibanul de frunte al PD-L fiind salvat si scos din multime de politistii comunitari si dus sub escorta in Muzeul Taranului, mort de spaima, de unde a fost scos cu o duba a Politiei Comunitare.
Actrita Nuami Dinescu va prezenta publicului, in data de 19 decembrie, la ora 18.00, la Seneca AntiCafe, cartea Mariei Mazilu, Framantarile unui pisoi salvat. ... Inspirata din realitate, cartea are ca personaje 3 pisoi carora parintii autoarei le-au salvat viata. ... Framantarile unui pisoi salvat este cartea sa de debut.
Mariustuca.ro / Medicii au salvat viata unei fetite de 5 ani, dupa ce i-au scos din stomac un ghem ENORM de par (Autoare:
"Am scapat pentru ca Mihai Vasilescu a vrut sa mai bem o bere in Fabrica, acele 10 minute ne-au salvat.
fie salvat, alţii salivează ... am salvat Vama Veche de pungile de plastic pe care le-am inlocuit cu pet-uri şi manele, dacă
Pompierii romani au salvat 50 de case din calea incendiilor devastatoare din Grecia. Oamenii de rand au multumit romanilor pentru implicare si pentru faptul ca le-au salvat casele:
Internationalul nigerian al echipei Udinese, Christian Obodo, rapit sambata trecuta de patru barbati inarmati, a fost salvat duminica de politia regionala, in urma unei operatiuni gen comando, informeaza Mediafax.
Vaccinarile au salvat vieți cu nemiluita, dar acum vine cate un destept si spune "Nu e bun" Profesorul dr Adrian Streinu-Cercel, directorul Institututului National de Boli Infectioase "Matei Bals", a acordat un interviu pentru A.M.Press, in care raspunde atat unor intrebari legate de cariera sa, cat si unor chestiuni ce tin de sanatatea publica:
EA L-A SALVAT! Lovitura de stat din Turcia a esuat. Q Magazine a facut cunoscuta aceasta realitate inca de la ora 2 a diminetii de sambata, cand am publicat si primele 4 nume ale ofiterilor arestati la Ankara.
Esti dator, esti legat de ei, esti salvat. ... Apropo de aceasta, daca in martie 1988 l-ar fi ascultat pe Stefan Andrei, am fi salvat economia Romaniei.
"E ceva ce nu poate pricepe mintea unui roman care se uita atent la scena politica, cum liberalismul isi da mana cu neocomunismul retrograd, doar pentru salvarea unor interese marunte, de putere", a spus liderul democrat, invocand faptul ca "Guvernul Tariceanu este salvat de Ion Iliescu, iar Tariceanu sta la masa cu Ion Iliescu, cu Emil Constantinescu si cu Marian Milut.
Fara spiritul de sacrificiu al romanilor, care au inteles ca vremurile sunt grele peste tot, nu am fi salvat tara de la colapsul economic, nu am fi rezolvat aceste probleme cu care tari cu vechime in UE se confrunta", a spus Boc.
Acum Blaga, sustinut de de-alde Frizerica - ca restul fac pe ei de frica - declara penibil ca el "a salvat democratia". ... Deci, de ce-au "salvat" sa aiba parte:
Basescu isi joaca ultima carte Acum, cand Vasile Blaga incearca sa-i aduca aminte lui Traian Basescu ca daca PDL a pierdut, atunci a pierdut pentru ca l-a salvat de la suspendare, nu face decat sa probeze proverbul "pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti", afirma analistul politic Stelian Tanase.
Desi atunci unii politicieni ii considerau pe ministrul Berceanu si pe liderul sindical Marin Condescu drept distrugatori ai mineritului, cu trecerea anilor s-a putut vedea ca prin actiunile din 1997 mineritul nu a fost distrus, ci salvat.
• Si isi mai aminteste, poate, in treacat, cum a fost umilit de liberali Viorel Catarama, cel care a salvat si a readus PNL in parlament in 1996, dupa dezastrul produs de Campeanu.
"Leul nu trebuie salvat, leul s-a devalorizat cu 1,8%, de exemplu, zlotul intr-o economie mai puternica decat a Romaniei, in cea a Poloniei, s-a devalorizat cu 5%, forintul chiar mai mult decat leul", a declarat premierul.
Internationalul nigerian al echipei Udinese, Christian Obodo, rapit zilele trecute de patru barbati inarmati, a fost salvat duminica de politia regionala, in urma unei operatiuni gen comando, informeaza Mediafax.
Braga a avut o mare ocazie in debutul partii secunde, cand Ruben Micael a reluat din 6 metri, dar Felgueiras a salvat (49). Portarul portughez al CFR-ului a salvat golul si in min.
google-analytics.com