Cautare

61748 de rezultate pentru "salvat din streang in ultima clipa filmulet video" (7.04 secunde)
Franta - Nigeria si Germania-Algeria vor fi partidele din optimi care se vor disputa in aceasta seara.
"Adrian Iovan a salvat 30 de vieti" Pilotul Adrian Iovan a efectuat, in ultimii doi ani, aproape 30 de zboruri pentru Agentia Nationala de Transplant, multe dintre acestea chiar cu avionul din accidentul in urma caruia si-a pierdut viata, a declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, coordonatorul de transplant Victor Zota.
Artistul Toto Cutugno a sustinut aseara o conferinta de presa la Sala Opera a Hotelului Intercontinental, prin care a anuntat concertul sau de pe 27 februarie de la Sala Palatului din Bucuresti, organizat de Project Events.
O fetita de doar 5 luni si mama ei, o ucraineana casatorita cu un roman din Bistrita, au fost salvate din mijlocul razboiului. Femeia a adus copila pe lume in Ucraina, de unde se pregatea sa revina acasa, acolo unde o astepta sotul ei.
A salvat, involuntar, viata fiului unui suporter rapidist, care ameninta ca-si va omori copilul in cazul in care idolul sau, fostul giulestean Daniel Pancu va juca pentru echipa latifundiarului din Pipera.
Caz cutremurator in municipiul Suceava. Un batran uitat de lume a fost salvat de la moarte de politisti si pompieri. Suceveanul de 72 de ani locuia printre gunoaie, in conditii greu de imaginat si era subnutrit.
Internationalul nigerian al echipei Udinese, Christian Obodo, rapit sambata trecuta de patru barbati inarmati, a fost salvat duminica de politia regionala, in urma unei operatiuni gen comando, informeaza Mediafax. Obodo era tinut de rapitori intr-o ascunzatoare in regiunea Isoko.
"Va multumesc pentru sacrificiu" Emil Boc a inspectat, sambata, lucrarile de reabilitare a liniei de tramvai din cartierul Manastur din Cluj-Napoca si dadea declaratii presei cand un sofer a deschis geamul masinii si i-a strigat:
Internationalul nigerian al echipei Udinese, Christian Obodo, rapit zilele trecute de patru barbati inarmati, a fost salvat duminica de politia regionala, in urma unei operatiuni gen comando, informeaza Mediafax. Obodo era tinut de rapitori intr-o ascunzatoare in regiunea Isoko.
Doi angajatti din TVR au salvat-o de la moarte, sub privirile ingrozite ale concurentilor, scrie click.ro. Ceea ce se anunta a fi o seara linistita s-a incheiat in note de disperare accentuata.
Liderul democrat Emil Boc considera ca, in urma votului la motiunea de cenzura, a fost refacut patrulaterul rosu in jurul premierului Calin Popescu-Tariceanu. In opinia lui Boc, stalpii acestui patrulater ar fi Ion Iliescu, Vadim Tudor, Marko Bela si Dan Voiculescu.
"Asa a vrut bunul Dumnezeu, sa scapam!" La trei zile dupa ce a trecut razant pe langa granita fragila dintre viata si moarte, chirurgul Valentin Calu, unul dintre supravietuitorii tragicului accident aviatic din Apuseni, ne-a marturisit ca are ceva dureri dar se bucura ca a reusit sa scape.
Momente dramatice pe un bulevard din Las Vegas. Un politist si un trecator i-au salvat viata unui barbat, cu doar cateva secunde inainte ca masina lui sa ia foc.
Amalia Nastase vorbeste despre credinta, despre minunile din viata ei si despre momentele in care nu mai vedea nicio cale de iesire. Si mai mult, ne spune ce a salvat-o, de fiecare data cand a trecut printr-o incercare.
O noua teorie, care pare ca tine mai mult de domeniul SF, a fost avansata in cazul meteoritului dezintegrat deasupra muntilor Ural.
Un copil de origine romana a salvat viata unei femei, dupa ce a auzit o discutie telefonica in tren
Nu, nu e aia care spune ca parazitii din fecalele pisicii te transforma intr-o baba nebuna, desi si aia e alarmanta. ... Sau dupa cum au spus unii adepti ai teoriei conspiratiei, ei sunt un fel de camere video extraterestre care ne urmaresc fiecare miscare.
Cum au reusit romanii sa spulbere o intreaga armata maghiara de tancuri in Africa: ... La cativa kilometri distanta, din celalalt capat al Ruinburgului, inamicul a plecat deja la atac: sapte tancuri maghiare, de culoare verde-oliv, pornesc in batalie exact ca intr-un roman de Sven Hassel:
Bucurestiul devine, pentru o zi, capitala fotbalului european Finala Europa League 2012 aduce in Bucuresti, potrivit organizatorilor, aproximativ 30.000 de suporteri spanioli, sustinatori ai echipelor Atletico Madrid si Athletic Bilbao, dar si alte cateva zeci de turisti, cel maimare oras al Romaniei devenind, pentru o zi, capitala fotbalului european.
Prima zi a lunii aprilie va inregistra un record in ceea ce priveste numarul de scumpiri la produse si servicii.
google-analytics.com