Cautare

847 de rezultate pentru "salariu de tehnician" (2.75 secunde)
De astazi incep si jocurile de verificare, primul adversar fiind codasa din 2. ... Gorjenii asuda din greu pe terenurile din cadrul complexului Arcadia (Belek), acolo unde sunt cantonati de cinci zile, intr-un prim stagiu dedicat pregatirii fizice.
Asa a facut si Bertholt Vasuica, tehnicianul voleibalistelor de la SCM-U Craiova. ... Patru esecuri consecutive au cantarit greu pe umerii antrenorului echipei feminine de volei SCM-U Craiova, Bertholt Vasuica.
La Steaua, soarta antrenorilor se decide la TV Gigi Becali i-a promis lui Ilie Stan ca indiferent de rezultatul returului cu Twente, postul sau nu e in pericol. ... Experientele altor tehnicieni care au pregatit Steaua i-ar putea da de gandit lui Ilie Stan.
Alexandru Maxim a inscris cel mai important gol al carierei, in remiza cu Steaua, scor 1-1, reusita dedicata familiei sale Scolit la Espanyol Barcelona de la 17 ani, "Max" ... În afara golului, Maxim s-a remarcat si prin cateva artificii tehnice gustate de public.
"Ar fi multe de spus, dar, concluzionand, victoria a fost binevenita. Poate in cursul jocului au fost destul de multe erori, dar pentru mine erau asteptate intr-un fel. Am avut o iarna destul de agitata, cu foarte multe accidentari, destui jucatori noi, practic am schimbat partitura de joc...
Dupa titlu, catalanii au pierdut aseara si Liga Campionilor, in urma remizei de pe teren propriu cu Chelsea (scor 2-2). Soarta meciului putea fi alta daca Messi transforma in minutul 49 un penalty, la scorul de 2-1 pentru Barcelona.
Directorul SCM-U Craiova, Nicu Stoian, l-a inlocuit pe Dan Pascu, antrenorul echipei masculine de volei, cu un neamt, Michael Merten, un tehnician cu obiective marete. Pascu a fost anuntat ca nu i se mai prelungeste contractul la o zi dupa ce a implinit 48 de ani.
La mai putin de o saptamana de la ratarea calificarii la J.O. de la Londra, nationala feminina de handbal s-a impus, miercuri seara, cu 35-24, impotriva Portugaliei, asigurandu-si calificarea la Campionatul European din decembrie, turneu final gazduit de Olanda.
El a fost ajutat de Marius Marchidanu si George Neacsu • Marian Rada, inaintea meciului : Antrenorul Rapidului, Marian Rada, nu a uitat trecutul tulbure si i-a ironizat pe fostii oficiali de la Steaua, Laurentiu Reghecampf si Mihai Stoica:
Robert Noyce, inventatorul primului circuit integrat planar, sarbatorit de Google la 84 de ani de la nastere In anul 1959, inventatorul Robert Noyce, care ulterior a devenit unul dintre fondatorii companiei Intel, a creat primul circuit integrat planar pe baza de siliciu, dupa ce in prealabil (12 septembrie 1958 - zi celebrata de Texas Instruments) fusese folosit germaniul de catre Jack Kilby.
Marius Monceanu, colectionar, participa de multi ani la targurile de antichitati organizate in Bucuresti si in alte orase ale tarii. ... De multi ani sunt colectionar, iar de la 10 ani (din anii ‘80) merg la targurile din Piata Obor si din 2003 particip la targul din Munchen.
Veres Ferenc din Sfantu Gheorghe participa zilele acestea la targul organizat de 1 iunie in curtea Muzeului Taranului Roman. ... Sunt tehnician de prelucrare a lemnului si am predat sculptura la Liceul Industrial din Sfantu Gheorghe in perioada 1984 - 1990.
In Capitala, in zona Alba Iulia, s-a deschis in urma cu cinci luni Sun Exclusiv Beauty Salon, care ofera servicii de calitate clientilor sai.
S-a stins, noaptea trecuta, la 82 de ani, unul dintre cei mai mari scriitori romani contemporani, George Balaita, a scris ministrul pe pagina sa de Facebook.
Fiica lui Constantin Vasilache, tehnician confectii, si a Mariei (n. ... Licentiata a Facultatii de Lb. ... studii de filosofie, intrerupte, la Univ. ... Debut editorial cu volum Paul Valery si modelul Leonardo (1978), urmat de volum de versuri:
Alexandra Chiru, biochimist, si Mihaela Raduta - tehnician nutritionist la Deta Elis participa zilele acestea la Festivalul de Spiritualitate si Terapii Complementare, "A Noua Dimensiune". ... "Facem testare cu un aparat de biorezonanta:
Quanta Resurse Umane SRL impreuna cu Organizatia Patronala din Industria Aeronautica Romana (OPIAR) califica gratuit un numar de 1516 de angajati din sectorul aeronautic si sectoarele conexe.
FARCAS) Pe data de 3 septembrie 2012, in jurul orei 19:45, un paramedic si un tehnician medical de la urgente au oprit pentru a alimenta o ambulanta a Spitalului Fortelor Aeriene de la pompa de carburant aflata pe teritoriul prestigioasei Academii a Aviatiei de Razboi (Academia de Guerra Aerea) din Santiago, Chile, institutie care ofera cursuri de formare pentru ofiterii de rang inalt ai fortelor aeriene.
A fost ca o ploaie de foc, un concert sinistru, de urlete, de frica, de durere, de spaima / mariustuca.ro / Autoare: ... Asta-i recomandarea psihologului pe care o respecta ori de cate ori are prilejul.
Opt tineri care provin din medii defavorizate au beneficiat de primul proiect de burse pentru invataarea unei meserii in domeniul tehnologiilor de ultima generatie prin programul O meserie pentru viitor, desfasurat de Samsung Electronics Romania si Fundatia Principesa Margareta a Romaniei.
google-analytics.com