Cautare

848 de rezultate pentru "salariu de tehnician" (3.02 secunde)
Împartirea banilor care au ramas de la fosta fabrica Daewoo se negociaza între sindicat si actuala conducere a fabricii de autoturisme.
Includerea in salariu a tichetelor cadou este in beneficiul salariatilor, pentru ca sumele respective vor fi luate in considerare la contractarea creditelor bancare sau la plata pensiilor, a declarat ministrul Economiei si Finanatelor, Varujan Vosganian."In viziunea noastra, strategia fiscal-bugetara pe termen mediu ar trebui facuta, in primul rand, pentru protectia salariatilor, dar si pentru o mai buna administrare fiscala, sa incorporeze cat mai multe dintre aceste drepturi in salarii", a declarat Vosganian.Ministrul a precizat ca, daca sumele respective sunt incorporate in salariu, angajatul are posibilitatea de a contracta credite bancare, iar sumele ii vor fi luate in considerare la calcularea pensiei.
Compania americana se alege de la început cu o actiune în instanta. Sindicatul Rodae vrea sa dea în judecata Ford, solicitând pentru angajatii fabricii de autoturisme din Craiova o cota-parte din profitul pe anul trecut.
Reactia conducerii Constanta South Container Terminal (CSCT) la greva de avertisment de doua ore care a fost declansata in dimineata zilei de 7 iulie a.c.
Desi corespundeti cerintelor unui loc de munca, puteti rata sansa de a fi chemat la interviu numai pentru ca nu ati interpretat corect solicitarile angajatorului. Pentru ca sunt foarte scurte, anunturile pentru un loc de munca nu intra în detalii cu privire la cerintele angajatorului în legatura cu jobul.
In Olt, exista patru persoane a caror indemnizatie de somaj depaseste 1.200 de lei.
Tot mai multe persoane utilizeaza cardul de credit. Acest instrument de plata este singurul din care banca nu castiga direct de la client. Daca platesti cu el la comercianti si pui banii inapoi in perioada de gratie, dobanda este zero.
Bancile anunta ca executa in mare forta datornicii care nu-si platesc la timp creditele de nevoi personale negarantate cu ipoteca, mergand pana la a executa bunurile personale ale clientilor restantieri.
Statul ar economisi 800 de milioane de euro daca ar reduce cu 25% salariile angajatilor din companiile sale, care oricum sunt duble fata de media economiei.
Descoperitul de cont sau overdraftul, adica banii luati cu imprumut de pe cardul de debit, poate ascunde capcane pentru cei care iau in avans cat mai multe salarii. Aflati din GdS cum puteti sa evitati dificultatile in cazul descoperitului de cont.
DIGI 24 - Salarii mai mari pentru inspectorii ANI Deputatii au acceptat sa dubleze unele salarii pentru inspectorii Agentiei Nationale de Integritate. Ei au aprobat astazi Ordonanta de Urgenta a Guvernului pe aceasta tema, chiar daca reprezentații Uniunii Democrate Maghiare din Romania s-au opus.
Denisa Miron) Declaratiile lui Nicusor Dan, presedintele Uniunii Salvati Romania (USR) l-au facut pe scriitorul Vasile Ernu sa ia atitudine in semn de solidaritate cu cei saraci si sa ii dea o replica dura prin intermediul unui baiat din Teleorman:
An de corectare a greselilor din trecut. Poti analiza relatia in care de afli, dar trebuie sa-ti asumi responsabilitati mai ales daca nu-ti place ceea ce faci din punct de vedere profesional. ... Ai nevoie de stapanire de sine in ceea ce priveste rudele.
Meme Stoica, managerul general de la FCSB, l-a criticat pe Claudiu Keseru. "Eu pot sa spun doar ca noi, care suntem zi de zi cu echipa, n-am sesizat absolut nimic in neregula cu la Keseru, s-a antrenat bine, profesionist 100%, n-am nici o problema cu el.
Romanii care cotizeaza la sistemul public de pensii nu mai traiesc sa incaseze toata suma cotizata. Fiecare angajat cotizeaza putin peste 20% din salariu la sistemul de pensii. Statul incaseaza banii timp de 35 de ani.
Cu toate ca mediile politice au pregatit fel de fel de scenarii, sedinta de alegere a vicepresedintelui a decurs fara frecusuri Consiliul Judetean Salaj are, de ieri, un nou vicepresedinte in persoana lui Mircea Ghiurco, director general al SC Publiserv SA Zalau, vicepresedinte al organizatiei PD Salaj.
Astazi, 12 Decembrie 2012 se implinesc 84 de ani de la nasterea lui Robert Noyce, inventatorul circuitului integrat (microcipul). ... Cel mai mare motor de cautare il omagiaza astfel pe celebrul tehnician la 84 de ani de la nastere.
CASE SI FANTANI LA RADOVANU, un reportaj din anul 1986, de Florian Popa Micsan Tema reportajului cu titlul de mai sus este aparent simpla: e vorba despre vocatia romanilor de a construi case si de a sapa fantani.
Bursa generala a locurilor de munca a fost, comparativ cu alti ani, o reusita. Cu toate acestea, multe dintre persoanele prezente nu si-au gasit un loc de munca in calificarea pe care o detin.
FARCAS) Scriam in "Magazin" ca ASFAN (Asociatia pentru studiul fenomenelor aerospatiale neidentificate) a organizat, in data de 10 mai 2014, la Bucuresti, prima editie a Conferintei "OZN Romania". In prima sesiune - Fenomene aeriene neidentificate si Aviatia Militara Romana - au fost prezentate trei cazuri de intalniri OZN.
google-analytics.com