Cautare

848 de rezultate pentru "salariu de tehnician" (3.25 secunde)
Sindicalistii au propus Ministerului Sanatatii un proiect de act normativ prin care cadrele medicale ar urma sa primeasca, pe lânga drepturile salariale, si un salariu de stabilitate.
Pentru a nu risca sa primiti un salariu mai mic (în dezavantajul dumneavoastra) sau mai mare (în dezavantajul angajatorului) decât meritati, aflati cât valorati ca angajat din punct de vedere financiar.Cu toate ca sunt create cu scopul de a veni atât în întâmpinarea angajatilor, cât si a angajatorilor, târgurile de joburi sunt, de multe ori, motiv de disputa între cele doua parti.
Practic, marti se va decide daca conflictul de munca deschis vineri de sindicalisti va trece la etapa urmatoare sau cele doua tabere vor ajunge la un numitor comun.
Tarile din UE vor muncitori români care sa lucreze în agricultura, la cultivarea fructelor si legumelor. Oferta angajatorilor din tarile Uniunii Europene, postata pe portalul de locuri de munca european EURES, cuprinde si slujbe pentru români, în special în agricultura, în Danemarca sau Marea Britanie, dar si pentru specialisti în informatica, în resurse umane sau pentru capitani de nave.Cele mai multe slujbe sunt pentru lucratori în agricultura, Danemarca oferind 129 de locuri de munca, iar Marea Britanie - 120, salariile oferite de danezi fiind duble fata de cele din Regatul Unit.La capsune si salata, înainte!Românii care vor opta pentru o slujba în Danemarca vor lucra atât în sere, cât si în aer liber, la cultivarea si recoltarea salatei sau la culesul de capsune si mazare.
Directiva initiata de deputatii europeni propune, pe langa facilitarea accesului consumatorilor la astfel de credite, imbunatatirea competitiei pe piata europeana. Doi din trei europeni recurg la credite pentru a-si cumpara televizoare, masini de spalat sau mobila. Multe imprumuturi sunt usor de obþinut ºi provin de la companii naþionale.
O acuzatie extrem de grava la adresa Bancii Romane de Dezvoltare Sucursala Constanta a fost formulata in cadrul unei scrisori publicata recent pe pagina web www.urbaniulian.ro - site apartinand casei de avocatura Urban Iulian, specializata in asistenta juridica oferita consumatorilor si altor persoane ce se considera nedreptatite, in special in relatia lor cu marile corporatii comerciale.
Finantele doljene au incasat mai putin cu aproape patru milioane de euro in ianuarie fata de aceeasi luna din 2008.
Finantele doljene au incasat mai putin cu aproape patru milioane de euro in ianuarie fata de aceeasi luna din 2008.
Cum este criza financiara, sindicalistii de la Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj nu au avut bani nici de banderolele albe care ar fi trebuit sa arate ca sunt in greva de avertisment.
Atunci cand o persoana ramane fara locul de munca de la o firma privata, statul pierde de doua ori. In primul rand, nu mai incaseaza contributiile si impozitul pe venit, iar in al doilea rand persoana respectiva trebuie sa primeasca indemnizatie de somaj - platita tot de catre stat.
sa se elimine cel de-al 13-lea salariu. ... Presedintele Basescu a criticat graba de a anunta cresterea salariilor cu 10% in 2011. Deci ramane doar eliminarea celui de-al 13-lea salariu, ceea ce inseamna o noua reducere a veniturilor bugetarilor in 2011.
Legea impotriva lenei i-a speriat pe beneficiarii ajutorului de la stat. Multi nu mai chiulesc de la munca in folosul comunitatii, pe care sunt obligati sa o pastreze, daca vor sa primeasca bani de la stat.
Am mai povestit despre acei nebuni care in zorii anului 1990 au plecat de la stat si si-au deschis firme proprii, bazandu-se numai pe cunostintele profesionale si pe increderea ca pot face mai mult decat li se cerea la stat.
Am mai povestit despre acei nebuni care in zorii anului 1990 au plecat de la stat si si-au deschis firme proprii, bazandu-se numai pe cunostintele profesionale si pe increderea ca pot face mai mult decat li se cerea la stat.
Aproximativ 350.000 de euro au primit in ultimii doi ani o parte dintre angajatii Primariei Craiova sub forma de tichete cadou si cel de-al 13-lea salariu, municipalitatea anuntand, printr-o adresa oficiala, ca in 2010 nu s-au mai acordat tichete cadou sau de masa, ci doar al 13-lea salariu.
Conducerea CNE-PROD Cernavoda, societatea ce gestioneaza Unitatea I a Centralei Nuclear-Electrice a incheiat in urma cu un an un contract cu o firma bucuresteana pentru exploatarea instalatiei de furnizare a apei potabile pentru platforma centralei, in valoare de peste 4,3 miliarde lei.
Municipiul Targu Jiu va avea un buget de austeritate in acest an. ... Doar sumele alocate pentru invatamant nu vor scadea fata de anul trecut deoarece, sustin reprezentantii municipalitatii, trebuie achitate gazele si energia electrica.
In aceasta calitate ea are circa 6.000 de euro lunar salariu (in mana), diverse indemnizatii, precum si o suma de aproape 18.000 de euro lunar pentru a-si angaja, dupa ce criterii doreste, asistenti. O pensie medie in Romania este de 736 lei.
Seful Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Gorj, George Romanescu, a facut ieri publice rezultatele anchetei incepute dupa explozia care a avut loc in urma cu peste trei saptamani, la unul din atelierele Uzinei Mecanice (UM) Sadu.
"Draga Comisie Europeana, Cerintele matale pleaca de la premisa ca Statul lui Traian Basescu era unul ideal, in care curgea lapte si miere, iar justitia mergea unsa, dar au venit dictatorii Victor Ponta si Crin Antonescu sa intoarca Romania in cele mai negre neguri — nu este clar daca pe culmile comunismului sau ale fascismului.
google-analytics.com