Cautare

2032 de rezultate pentru "salarii sibiu" (3.55 secunde)
Astfel, nu vor aparea implicatii economice pentru judetul Sibiu. ... Daca nu se intampla nimic, saptamana viitoare, luni, voi face o interpelare a premierului, voi cere o analiza in USL, chiar pana la demisia domnului Nita", a declarat pentru gandul presedintele PNL Sibiu, Mircea Cazan.
La Sibiu, Forumul Democrat al Germanilor din Romania (FDGR) si liberalii au facut o alianta, care are majoritatea in CJ. Presedinta filialei PNL Sibiu, Raluca Turcan, a anuntat ca Daniela Campean va fi numita in functia de presedinte a Consiliului Judetean Sibiu.
Pentru contractele cu scadenta Craciun, moneda unica europeana a inceput saptamana in forta (3,6690 - 3,6850 lei) pentru ca sa o incheie la valori mult mai scazute (3,6050 - 3,62 lei), se arata intr-un comunicat al Bursei Monetar Financiare si de Marfuri Sibiu (BMFMS).
Cafeneaua aurita de la Sibiu, Cafe del Sol, ofera nu doar specialitati pe baza de cafea, de la preturi incepand cu 4,80 lei, ci si cafea rece, ceaiuri, iaurturi, torturi, bere si vinuri, dar si trabucuri originale cubaneze.
Bursa la termen din Sibiu a stabilit pentru tranzactiile futures, din decembrie, o cotatie a monedei Euro de 3,31 lei, potrivit lui Radu Georgescu, reprezentantul companiei de relatii publice Domus M&D.
Bursa la termen din Sibiu, SIBEX, organizeaza la Oradea, in zilele de 31 octombrie, intre orele 14:00 si 20:00, si 1 noiembrie, intre orele 09:00 si 15:00, un curs gratuit de initiere in tranzactionarea instrumentelor financiare derivate (futures), care face parte din proiectul "Sibex Derivatives Tour".
Bursa la termen din Sibiu, SIBEX, a organizat, vineri si sambata, la hotelul Impero, un curs gratuit de initiere in tranzactionarea instrumentelor financiare derivate (futures), care face parte din proiectul "Sibex Derivatives Tour".
CFR Calatori a introdus un numar suplimentar de garnituri spre Budapesta si Viena, cu plecare din Bucuresti, Timisoara, Simeria, Sibiu, Targu Mures si Brasov, pentru a intampina problemele de transport cauzate de inchiderea spatiului aerian, anunta realitatea.net. ... • "Transilvania" - Sibiu (08.40), Budapesta (16.47);
Directorul societatii de transport Atlassib din Sibiu, Daniel Micu, a anuntat, sambata, ca se asteapta la cresterea numarului de pasageri in urma inchiderii spatiului aerian si ca societatea este pregatita sa preia orice flux de pasageri, atat pentru curse interne, cat si pentru cele externe.
Este vorba despre Cluj, Brasov, Sibiu, Iasi si Bucuresti. ... • Centrul de testare gratuita din Sibiu este situat pe Calea Surii Mari, in Cladirea Michelin.
Recent, premierul Emil Boc a invitat oamenii de afaceri chinezi sa investeasca in Romania intr-o serie de proiecte care vor fi realizate in parteneriate public private, precum autostrazile Comarnic-Brasov si Sibiu-Pitesti.
Astfel, au mai ramas de rezolvat contestatiile pe lotul 2 din tronsonul Timisoara-Lugoj si loturile 1, 2 si 4 de pe Orastie-Sibiu. ... • Impregilo SpA a castigat al treilea lot din Orastie - Sibiu.
Desfasurat intre 17 - 23 iulie la Sibiu, Feeric Fashion Week nu a fost doar cel mai mare festival international de moda din sud-estul Europei, ci si un adevarat regal automobilistic.
FC Interstar Sibiu - ACS Salina Ocna Sugatag (ora 17.00), Sportul Studentesc - "GP" ... FC Interstar Sibiu - AFC Unirea Ungheni (17.00), Sportul Studentesc - Poli Timisoara (18.30), marti:
S-a numarat intre fruntasii Revolutiei din 1848, a condus delegatia care a dus imparatului doleantele Romanilor ardeleni si a organizat adunarea Romanilor de la Sibiu, din decembrie 1848.
Ion Besoiu s-a nascut pe 11 martie 1931, la Sibiu si a debutat in 1957.
O voce delicata, cu accente grave, dar catifelate, VIORICA PINTILIE are o poveste de dragoste de peste 15 ani cu scena, atat in cluburi, dar si la festivaluri precum Festivalul de Jazz de la Targu Mures (2013), Sibiu Jazz Fest (2013) sau The Gardener Jazz Festival (2015).
Iliut, un o fetita de 4 luni - Scultelnicu Anda Maria din Sibiu. ... Doi ani mai tarziu, sotii Iohannis si-au cumparat, in anul 1992, o casa pe strada Balea din Sibiu, la numarul 29.
Adriana Stanila, care este si medic-sef al Sectiei Clinice Oftalmologie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Sibiu.
Victor Ponta cere ca presedintele Klaus Johannis sa fie cercetat de DNA pentru infractiunea de conflict de interese prin nominalizarea unui bun prieten ca ambasador, si pentru fals si uz de fals in vederea obtinerii unei case in Sibiu dcnews.ro:
google-analytics.com