Cautare

2032 de rezultate pentru "salarii sibiu" (3.47 secunde)
TAROM va anula o serie de curse interne si externe programate pentru lunile august si septembrie din si catre Aeroportul Sibiu, ca urmare a inchiderii temporare a aerogarii, din motive tehnice.
SIBIU. ... Ochii lui iti faceau impresia unui om predestinat, unui om fatal In 1867, Mihai Eminescu ajungea la Sibiu cu trupa de teatru al lui Mihai Pascaly, trupa in care era sufleur si care facea un turneu prin Ardeal, la Sibiu venind de la Brasov.
Liderul PSD a efectuat, insotit de cei 31 de senatori social-democrati, o deplasare in judetul Sibiu, pentru a se intalni cu localnicii din colegiile arondate Circumscriptiei electorale nr. 34 Sibiu.
Cele mai multe produse traditionale, la Sibiu Cele mai multe produse traditionale se pare ca se gasesc in judetul Sibiu. Printre acestea se numara zacusca ardeleneasca, berea, mierea de albine, pasta de mici, cremvurstii, diverse sortimente de paine, printre care painea cu cartofi si bineinteles traditionala branza de Sibiu.
Aceasta in conditiile in care niciunul dintre ei nu a reusit sa gaseasca solutia pentru proiecte mult mai importante, cum ar fi cel al autostrazii Pitesti-Sibiu.Sau macar terminarea celei de-a doua autostrazi pana la Constanta.
Construirea tronsoanelor Sibiu-Pitesti si Comarnic-Brasov va incepe pana in 2013 Ministerul Transporturilor va incepe pana in 2013 lucrarile de construire a doua importante proiecte de infrastructura rutiera, anume tronsonul de autostrada Pitesti-Sibiu si cel de pe Valea Prahovei, care leaga localitatile Comarnic si Brasov, a spus ieri ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, in cadrul unui seminar dedicat infrastructurii rutiere.
Petre Grigoras vrea prima victorie in 2012 cu Vointa Sibiu, o echipa din zona retrogradarii. ... Va fi foarte greu cu Sibiu.
Cele mai frumoase si cunoscute colinde vor rasuna in Piata Mare si vor completa atmosfera de basm din oraselul lui Mos Craciun din Sibiu.
Teatrul German de Stat participa la un spectacol comun al teatrelor minoritatilor germane, la Sibiu Teatrul German de Stat Timisoara participa luni, 17 mai, de la ora 19, la spectacolul sustinut impreuna de teatrele minoritatilor germane din Romania si Ungaria pe scena Teatrului National "Radu Stanca" din Sibiu.
Astfel se face ca un creator precum Andrei Serban, care a renuntat la onorarii exorbitante pe scenele lumii doar pentru a putea monta in propria tara, a fost exilat deliberat in provincie, la Cluj si Sibiu, caci teatrele din Bucuresti, teoretic capitala teatrala a tarii, se multumesc in marea lor majoritate cu spectacole statice, fade, total lipsite de o provocare de substanta, nu formala (zona unde mai poti pacali cu putin postmodernism si o bruma de audio-vizual si gata, te-ai facut ca ai (post)-revolutionat teatrul).
Este acceptat tacit faptul ca cei de la varf nu traiesc din salarii", pe care il puteti citi in continuare. ... Nici macar ministrii nu vad in aceste diferente de salarii o problema care ar trebui sa ii preocupe:
Pentru a achizitiona o locuinta printr-un credit ipotecar, craiovenii au nevoie de un venit lunar cat sapte salarii minime pe economie. ... Pentru achizitionarea unei locuinte, craiovenii trebuie sa aiba la dispozitie aproximativ 100.000 RON, adica 270 de salarii minime pe economie.
Noile norme de aplicare a legii pensiilor clarifica sintagma „venitul brut realizat lunar“ pentru care se va plati contributia de pensie din 2008, aducând precizarea ca legea face referire doar la venitul brut realizat lunar achitat din fondul de salarii si nu la întregul venit brut lunar.Noile norme de aplicare, publicate ieri în Monitorul Oficial, stabilesc în plus fata de normele aflate în vigoare pâna acum patru categorii de venituri pentru care urmeaza sa fie incluse în venitul brut lunar si pentru care se va plati CAS.
Dar si angajatul va achita contributii mai mari la stat si un impozit mai mare pe venitul din salarii. ... Miza acestui salariu este, in fapt, plaja de salarii minime din Romania (spre exemplu cei cu studii superioare au 'minim' de doua ori salariul 'minim').
Capitala este urmata in top de Ilfov - 1.492 de lei, Sibiu - 1.365 de lei, Cluj - 1.346 de lei si Gorj - 1.338 de lei, toate peste nivelul mediu. ... Salarii de 1.000 de lei net se castiga in alte zece judete:
Umanistii sibieni au declarat ieri ca se dezic de colegii de la PSD Sibiu, unicul lucru care ii mai leaga fiind protocolul semnat la nivel national.
Luni, membrii Comisiei de cod electoral au aprobat propunerile PNL privind colegiile uninominale din judetele Arges, Braila, Calarasi, Ialomita, Neamt, Sibiu si Vaslui, au agreat sugestia UDMR pentru Salaj si recomandarea PSD pentru judetul Galati. ... In judetul Sibiu au fost decupate sase colegii de deputat si trei de senator.
Viceprimarul municipiului Sibiu Ioan Banciu (PSD) si-a dat demisia ieri-dimineata, la cererea primarului din Sibiu, Klaus Johannis, care a spus ca presedintele PSD, Mircea Geoana, a facut niste declaratii peste care nu poate sa treaca.
Nerecomandat sub 16 ani Festivalul Internațional de Teatru Sibiu 2014 Festivalul Antagon Timisoara 2014 Festivalul Perform Iasi 2014 Festivalul International de Teatru Scurt Oradea 2014 Sambata, 21 martie, ora 16.30 LA TIGANCI” dupa Mircea Eliade Proiect finantat in programul Bucuresti 555, sustinut de ARCUB Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti Regia si adaptarea :
Am renuntat cand m-am casatorit si m-am mutat la Sibiu. ... Au fost vreo 7 ani, gratie programelor culturale din Sibiu, in care am putut sa scriu despre teatru si film, muzica si expozitii, erau festivalurile. ... 2007, cu Sibiu, Capitala Culturala Europeana, fusese un exces, imi cam ajunsese.
google-analytics.com