Cautare

76 de rezultate pentru "sabin" (8.75 secunde)
La 27 de ani, craioveanul Sabin Culcea are deja patru ani de experienta in afaceri. ... Sabin Culcea nu intentioneaza sa se opreasca insa aici.
Senatorul Sabin Cutas si Florin Anghel, presedintele filialei Prahova a PC, si-au anuntat luni candidaturile pentru presedintia partidului.
Liderul senatorilor PC, Sabin Cutas, a declarat miercuri ca discursul presedintelui Traian Basescu nu contine "lucruri noi", el adaugand ca a inceput campania electorala pentru alegerile parlamentare iar seful satului doreste sa se implice pentru a ajuta un anumit partid.
- "Domnul" si "doamna" Kibedi George Sabin Cutas: ... George Sabin Cutas: La mine aparea domnul Katalin. Imi cer scuze, daca... Katalin Barbara Kibedi - secretar de stat in Ministerul Justitiei:
Senatorul Partidului Conservator (PC) Sabin Cutas a sustinut ieri ca la sedinta de luni seara a CNC al Coalitiei solutia de deblocare a dezbaterilor la regulament s-a adoptat prin consens.
In opinia lui Pupeza, atacurile lansate cu o zi inainte de presedintele PNL Bistrita-Nasaud, Sabin Iliesi, sunt nejustificate, luand in considerare faptul ca Institutia Prefectului tocmai a fost depolitizata.
Senatorul conservator Sabin Cutas a anuntat ieri ca "s-a semnat un agreement politic", care stabileste termenii de baza prin care "se va face comasarea prin procedura de absorbtie a PUNR de catre partidul condus de Dan Voiculescu.
Liderul PNL Bistrita-Nasaud, Sabin Iliesi, a declarat ca nu se opune fuziunii dintre PNL si PD, insa ii avertizeaza pe partizanii acestei idei ca de pe urma fuziunii ar putea rezulta nu unul, ci trei partide.
Liderul PNL Bistrita-Nasaud, Sabin Iliesi, a declarat ca este de acord cu restructurarea Guvernului, insa nu si cu inlocuirea din functii a liberalilor Gheorghe Flutur si Eugen Nicolaescu. ... Amandoi au portofolii grele si trebuie mentinuti in functii", a declarat Sabin Iliesi.
Pentru a nu risca sa-si piarda mandatul, doi dintre consilierii judeteni ai PD Bistrita-Nasaud, Lazar Ciroie si Viorel Marginean, au facut rost de adeverinte medicale de la sotia presedintelui de filiala a PNL, Sabin Iliesi.
Presedintia partidului va fi disputata la congresul de duminica intre presedintele filialei PC Prahova, Florin Anghel, senatorul Sabin Cutas si deputatul Daniela Popa. ... Senatorul Sabin Cutas a apreciat ca Voiculescu va manifesta suficienta intelepciune ca sa accepte un rol mai degraba consultativ, dupa alegerile pentru sefia Partidului Conservator.
Pe locul trei, cu doar 85 de voturi, s-a clasat Sabin Cutas. ... Daniela Popa a primit insa cele 85 de voturi ale contracandidatului Sabin Cutas, care a anuntat public acest lucru, spre disperarea prahoveanului Anghel.
La conducerea Directiei Judetene de Statistica a fost nominalizata Mariana Tanase, care a condus institutia si inainte de aparitia ordonantei privind deconcentratele, iar secretarul biroului permanent local al PD-L, Sabin Petrisor Giurgiu, a fost nominalizat pentru a coordona activitatea Agentiei Judetene pentru Conservarea Energiei.
Din randul eurodeputatilor romani, cei mai "constiinciosi" la plenarele PE au fost, in aceeasi perioada, Oana Antonescu, Sabin Cutas, Iosif Matula, Cristian Preda si Csaba Sogor (100%), iar prezenta cea mai redusa la plenare a avut-o George Becali (27,03%), precedat de Corneliu Vadim-Tudor (40,54%), Traian Ungureanu (62,16%), Cristian Busoi si Adina Valean (fiecare cu cate 64,86%).
Mergand insa pe prezumtia de nevinovatie acordata firmelor de turism (prezumtie pe care o extindem pana la urma asupra tuturor firmelor, pana la finalizarea dosarului), putem presupune ca SC Perla Majestic SA, SC Sabin Tour SRL (sora mai mica a Perlei Majestic, aflata si ea in haremul de firme a lui Mohammad Murad) si SC Complex Vega SA au trecut testul penal, fara a le exonera de vinovatia pe care le-o poate pune in carca raportul Ministerului Mediului.
Sabin Orcan) Interventia organelor statului in programul unei televiziuni nu poate fi decat 'un atentat la libertatea de exprimare'? ... Sabin Orcan este redactor-sef editii locale ‘‘Adevarul‘‘
Sabin Orcan) Interventia organelor statului in programul unei televiziuni nu poate fi decat 'un atentat la libertatea de exprimare'? ... Sabin Orcan este redactor-sef editii locale ‘‘Adevarul‘‘
Sabin Orcan, fost prim redactor-șef adjunct la Adevarul, va avea o emisiune, iar Ion Cristoiu va fi invitat permanent la Andrei Badin, scrie Pagina de Media. Sabin Orcan va avea emisiune sambata, de la ora 21.00, care se va numi X-pres.
Conservatorii au mai anuntat Biroul Permanent al Senatului ca, in urma demisiei lui Dan Voiculescu, noul lider al grupului PC va fi Sabin Cutas.
UDMR l-a nominalizat drept secretar pe Puskas Zoltan, iar PUR l-a propus ca vicepresedinte pe George Sabin Cutas. Prima sedinta de plen s-a remarcat si prin pauzele repetate si lungi, care le-au dat ragaz senatorilor sa-si petreaca timpul la o tigara pe holurile Senatului.
google-analytics.com