Cautare

68009 de rezultate pentru "sa" (2.67 secunde)
Ca de exemplu stampile si buletine disparute, ridicarea acreditarii unor observatori incomozi pentru actuala putere, turism electoral (autobuze pline de alegatori dusi sa voteze, eventual la mai multe sectii), betivi culesi de "binevoitori” de prin carciumi si determinati (contra cost) sa-si exercite un drept fundamental, ceva parfum de campanie ilegala, persoane surprinse votand a doua oara - nimic nou sau surprinzator, ci doar un decor normal, cunoscut deja de la alte scrutinuri.
Adrian Nastase, candidatul Uniunii Nationale PSD+PUR la Presedintia Romaniei, ocupa primul loc in preferintele alegatorilor romani, el obtinand duminica 42,9 la suta din voturi, potrivit datelor sondajului realizat la iesirea de la urne la ora 21, de Insomar in colaborare cu Metromedia Transilvania, comandat de TVR 1.
La 17 sau 18 decembrie va avea loc depunerea juramintelor noilor parlamentari, urmand ca, probabil in jur de 30 decembrie, sa fie investit si noul Guvern. ... Astfel, fiecare senator va trebui sa completeze o fisa referitoare la dotarea pe care a primit-o la inceputul legislaturii.
Primarul Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, a declarat duminica seara, dupa comunicarea exit-pollurilor, ca isi asuma esecul rezultatelor obtinute de PNTCD si ca se va intoarce la Primaria Timisoarei.
Nicolae Mischie a fost foarte suparat cand a fost silit nu numai sa paraseasca functia de lider al PSD Gorj, dar si sa se retraga din partidul de guvernamant.
Presedintele PNG, Gigi Becali, a declarat ca nu se astepta sa obtina un scor electoral atat de mic - 1,9-2,2 la suta.
Puskas a spus ca nu poate decat sa evalueze estimativ, deocamdata, rezultatele alegerilor, insa din aceasta evaluare reiese ca UCM a obtinut pe listele AP intre trei si patru la suta din voturile populatiei, ceea ce nu influenteaza rezultatele UDMR.
Reprezentantii APD au acuzat legislatia si, implicit, politicienii care au realizat-o, deoarece s-a creat posibilitatea ca alegatorii sa voteze nu doar in localitate. ... Parvulescu a tinut sa accentueze faptul ca o astfel de frauda este foarte posibila in conditiile in care s-au desfasurat alegerile din 28 noiembrie.
“Nu vrem sa facem jocuri politice marunte pentru ca nu ar fi corect fata de cei care ne-au votat“, a precizat Tariceanu. ... Severin a exclus ca din formula unui Guvern de larga coalitie sa faca parte PD.
Tudor de la sediul PRM a cantarit destul de mult si ea a fost explicata de colegii de partid ca o trasatura de familist, care nu vrea sa lipseasca din mijocul familiei in sfanta zi de duminica, mai ales ca isi sarbatorea si ziua de nastere.
Acest lucru nu i-a impiedicat insa pe liderii PSD si pe cei ai Aliantei ca, inca de duminica seara, imediat dupa anuntarea rezultatelor sondajelor realizate la iesirea de la urne, sa vorbeasca despre formarea viitorului guvern.
In rest, nici o alta formatiune nu a mai reusit nici macar sa se apropie de pragul electoral.
Ultimele date partiale, oferite, in cursul zilei de ieri, de catre Biroul Electoral Judetean Constanta, au indicat ca Traian Basescu a fost preferat de 41,91% dintre constantenii prezenti la urne, iar Adrian Nastase de 35,14% dintre constanteni.
Observatorii Pro Democratia au constatat ca alegerile din urma cu doua zile au fost fraudate.
Conducerea PD Suceava a decis luni seara excluderea din partid si retragerea de pe listele parlamentare a lui Brandusel Nichitean, surprins duminica votand la mai multe sectii, a anuntat liderul formatiunii, Traian Basescu, precizand ca Nichitean trebuie sa raspunda conform legii pentru fapta sa.
Corina Cretu, purtatorul de cuvant al sefului statului si consilierul prezidential, a declarat ieri ca este “regretabil“ ca Asociatia Pro Democratia (APD) a decis sa nu mai participe la monitorizarea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale.
Regele Florin Cioaba si imparatul Iulian Radulescu ai rromilor nu au sanse sa ajunga parlamentari, tinand cont de rezultatele partiale comunicate de BEJ Sibiu.
Liderul UDMR a precizat, la finalul reuniunii Consiliului Operativ, ca formatiunea sa asteapta mai intai rezultatele finale oficiale ale acestor alegeri.
Paul Pacuraru, vicepresedinte al PNL, a tinut ieri sa felicite, in plenul Senatului, Uniunea Nationala PSD+PUR pentru castigarea alegerilor generale. “In momentul de fata este cat se poate de clar ca alegerile parlamentare au fost castigate de Uniune si sunt obligat sa felicit castigatorul.
Presedintele interimar al PNL, Calin Popescu-Tariceanu, a lansat luni seara o tema draga liderilor PSD - fuziunea dintre formatiunea sa si PD.
google-analytics.com