Cautare

68009 de rezultate pentru "sa" (3.06 secunde)
Costel Popa, coordonatorul programului de monitorizare, a tinut sa explice ca suma de 7,5 milioane de dolari reprezinta, de fapt, jumatate din costurile campaniei, la care se adauga cheltuielile legate de organizare, personal, firme de consultanta etc.
Organizatia pentru Securitate si Cooperare in Europa (OSCE) a acreditat la Biroul Electoral Central (BEC) 18 observatori care vor monitoriza desfasurarea procesului electoral din Romania, a informat, ieri, vicepresedintele BEC, Vicentiu Victor Pasca.
Cu alte cuvinte, PRM-istii, adica aceiasi oameni care au criticat aproape patru ani tot ce au putut la PSD-isti pentru ca apoi sa se alieze cu ei ca sa isi pastreze posturile de prin Consiliul Judetean si Primarie, se angajeaza sa faca in doua zile ce nu s-a facut in 15 ani in Romania si ceea ce italienii nu au reusit sa realizeze nici in citeva decenii.
Peste 1,2 milioane buletine de vot au fost tiparite pentru alegerile generale de duminica. Tipografia desemnata in urma selectiei de oferte organizata de Prefectura a terminat activitatea pentru scrutin, iar subprefectul Paul Popa a predat presedintelui Biroului Electoral Judetean, Adrian Toporascu, toate materialele receptionate de la societatea Musatinii.
De altfel, informat pe tema aprecierilor lui Cozmanca, Gusa nu s-a sfiit sa afirme ca "numai cineva de la varful PSD (adica din actuala conducere - n.r.)” putea sa dea presei asemenea documente, iar actiunea se potriveste perfect cu degringolada si cu luptele interne din PSD actual.
Apatia muncitorilor nu l-a impiedicat insa pe Iliescu sa laude realizarile guvernarii PSD si sa indemne calduros asistenta sa nu cada prada instinctelor "aventuroase” ci sa aleaga continuitatea - in traducere sa mai crediteze PSD pentru inca un mandat.
Actualele partide parlamentare par sa fie singurele formatiuni care vor accede din nou in Parlament, insa, comparativ cu forul legislativ care se pregateste sa predea stafeta, raportul de forte va fi mult echilibrat.
Monica Macovei, presedintele APADOR-CH, a facut ieri o sesizare, in numele sau si al organizatiei, adresata Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, referitoare la falsificarea unor fluturasi ai Coalitiei pentru un Parlament Curat (CPC), in care candidatii la Parlament considerati incompatibili au fost inlocuiti.
Potrivit sentintelor date de Tribunalul Arad, regele Mihai ar trebui sa primeasca, in total, 1,66 miliarde de lei si un teren in valoare de 40.000 de euro.
“Am cutreierat intregul Ardeal si, oriunde am fost, am predat umbrela UDMR care de 15 ani ne ocroteste si va trebui sa ne ocroteasca multi ani de-acum incolo.
PNL-PD si-a schimbat de doua ori strategia in timpul acestei campanii electorale, acest lucru avantajand partidul de guvernamant, care a reusit sa-si mentina o parte din capitalul electoral.
(PNL-PD), Uniunea PSD+PUR, Partidul Romania Mare si Uniunea Democrata Maghiara din Romania, respectiv 2.621 de persoane, urmind sa extinda cercetarile si in cazul celorlalte formatiuni politice implicate in scrutinul de la sfirsitul lunii.
Mai mult, influenteaza justitia, foloseste institutiile statului impotriva adversarilor politici, blocheaza activitatea Curtii de Conturi, ascunde sau scoate la iveala - dupa chef si interese - dosare penale si se da de ceasul mortii sa anihileze presa independenta.
Pe ultima suta de metri din campania electorala, Partidul Romania Mare, filiala Constanta, a decis sa destinda atmosfera desul de sobra creata de atitudinile pe care le-au adoptat in ultima luna celelalte formatiuni politice.
Opozitia nu este catusi de putin dispusa sa acorde credit partidului de guvernamant - organizatorul alegerilor - si de aceea va efectua o numaratoare paralela a voturilor.
Argumente, nu acuzatii nefondate Pe de alta parte, liderul PSD Satu Mare a tinut sa raspunda acuzatiilor lansate ieri in cadrul unei conferinte de presa de reprezentantii Aliantei PNL-PD.
Fiecare formatiune politica incearca sa atraga atentia cetatenilor asupra propriilor candidati, atit la presedintie cit si la Parlament.
N-am cunoscut treaba aceasta, dar nu pot decit sa apreciez asa ceva, adica e un gest de generozitate”.
La alegerile pentru Camera Deputatilor, Senat si presedintie, care vor avea loc duminica, 28 noiembrie a.c., in judetul Satu Mare sint asteptate la vot 312.205 persoane.
Ajunse la final de campanie, opozitia, cat si puterea, s-au intrecut in apeluri si solicitari de respectare a legii si a democratiei astfel incat corectitudinea scrutinului sa nu poata fi pusa la indoiala.
google-analytics.com