Cautare

68009 de rezultate pentru "sa" (3.13 secunde)
Un convoi cu primele o mie de computere pentru scolile din mediul rural a plecat ieri din fata Palatului Victoria, urmand ca in doua saptamani sa fie predate unitatilor scolare si restul de doua mii.
Asociatia Pro Democratia (APD), care face parte din Coalitia pentru un Parlament Curat, nu se multumeste sa-l monitorizeze numai pe Adrian Nastase, ci si pe presedintele Ion Iliescu.
Presedintele PRM si candidatul la presedintie al acestei formatiuni politice, Corneliu Vadim Tudor, insotit de staff-ul sau electoral, a efectuat, in cursul zilei de ieri, o vizita electorala in municipiul Resita.
Adrian Vlad Casunean, presedintele PSD Covasna, a declarat ieri ca organizatia sa va inlatura cu tractorul panourile inscriptionate cu “Tinutul Secuiesc“, pe care vrea sa le puna UDMR. ... “Ne frapeaza faptul ca ei (UDMR - n.r.) doresc sa monteze panouri la fostele granite hortyste.
Invitat sa participe la reuniunea de ieri a Organizatiei de Tineret din Bucuresti a Actiunii Populare, Emil Constantinescu, a avut surpriza ca, la un moment dat, tinerii din AP sa intrerupa lucrarile pentru a-l felicita cu ocazia zilei sale de nastere, care este astazi.
Vasile Puscas, negociatorul-sef al Romaniei cu UE, considera ca Romania are ca obiectiv finalizarea negocierilor de aderare la UE la Consiliul European din 17 decembrie, data pana la care trebuie parcurse etapele tehnice, iar Conferinta de aderare programata pentru 23 noiembrie este una dintre etape.
Aflat in vizita electorala in Prahova, presedintele Ion Iliescu a afirmat ieri, la o intalnire cu pensionarii din Campina, ca nu-l mai emotioneaza ce scrie presa despre el si ca a ajuns sa se obisnuiasca cu stilul de lucru al jurnalistilor.
La manifestarile stiintifice desfasurate ieri in Aula Academiei Romane, pentru a marca implinirea a 140 de ani de la constituirea Senatului, majoritatea liderilor politici au lipsit, desi au fost invitati sa participe la reuniune.
In cazul in care revendicarile nu le vor fi solutionate spune liderul sindical Vasile Marica functionarii publici sint decisi sa intre in greva.
Mai sunt doar cateva zile pana la data alegerilor si fiecare politician, in afara de preocuparile din campanie, trebuie sa-si convinga apropiatii, dar si electoratul in general, ca formatiunea pe care el o reprezinta este cea mai eficienta si va reusi sa-si implementeze programele pe care acum le sustine.
Dupa ce a aflat din cotidianul nostru vestea ca va fi mazilit, directorul Directiei Apelor Dobrogea Litoral, Hristu Uzun, s-a gandit sa-si linga ranile la un pahar de alcool rafinat.
“Vom cauta fie sa facem o opozitie constructiva, fie sa participam la guvernare in urma unor negocieri pe baza unor principii la care nu putem renunta, cum sunt proprietatea si valorile crestine“, a spus liderul taranist.
Presedintele executiv al PSD, Octav Cozmanca, a cerut Biroului Electoral Central (BEC) sa interzica ghidul Coalitiei pentru un Parlament Curat (CPC), in care figureaza candidatii compromisi ai partidelor politice.
Severin a exemplificat cu ceea ce s-a intamplat dupa alegerile locale, cand partidul de guvernamant a reusit sa-si asigure suprematia in majoritatea consiliilor judetene prin abilitatea cu care a obtinut sprijinul altor formatiuni politice.
Secretarul de stat in MApN Sorin Encutescu si-a inaintat, la inceputul acestei saptamini, cererea de eliberare din functie, care a fost aprobata atit de ministrul de resort, Ioan Mircea Pascu, cit si de primul-ministru Adrian Nastase.
Ca urmare, chiar daca orgoliul activistului Octav Cozmanca a iesit destul de sifonat, PSD nu s-a mai acoperit de ridicol cerand unei institutii independente - sau macar considerata ca atare - sa ia masuri in afara atributiilor sale legale.
Desi nici unul dintre actorii politici reprezentativi, UN PSD+PUR si Alianta PNL-PD, nu a vorbit pana acum despre posibilitatea reala a unei colaborari postelectorale cu PRM, liderul acestui partid, Corneliu Vadim Tudor, pune deja conditii posibililor petitori, sugerand ca acestia trebuie sa-si curete partidele de corupti.
Candidatul UN PSD+PUR la Presedintie, Adrian Nastase, glumeste pe seama culorii de campanie a adversarilor sai politici de la Alianta PNL-PD, sugerand indirect electoratului sa nu-i voteze pe democrati si pe liberali sub indemnul:
Liderul PD nu s-a sfiit sa-l atace dur pe contracandidatul sau, pe care l-a caracterizat ca aparator al intereselor marilor corupti.
Cateodata este bine sa nu mai detii o functie prin cine stie ce partid sau o oarecare institutie, ca sa poti spune ce te taie capul, fara a mai fi nevoit sa-ti masori vorbele.
google-analytics.com