Cautare

67948 de rezultate pentru "sa" (4.30 secunde)
Familia deputatului PRM Mitica Dragomir era cat pe ce sa devina gazda pentru colegii de Parlament ai acestuia. Intrucat Hotel Bucuresti intra in reparatii, Biroul Permanent era sa trimita o parte dintre alesi la hotelul detinut de fiul deputatului.
Prefectul a dispus ca telefoanele membrilor comandamentului sa fie puse la dispozitia localnicilor judetului in orice moment.
"Daca era dupa ei, trebuia sa ne incepem campania ieri”, a declarat Badin.
In ciuda neregulilor semnalate pana in prezent de Asociatia Pro Democratia (APD), care a monitorizat prima jumatate a campaniei electorale, directorul Adrian Sorescu a remarcat faptul ca politicienii romani "incep sa respecte partea formala a lucrurilor", fapt ce denota o "civilizare" a clasei politice.
Birourile Electorale constata, in urma unor reclamatii, ca multe dintre afisele partidelor incalca legea si obliga formatiunile politice sa le scoata de pe panourile electorale.
"PSD a plagiat fara rusine mai multe initiative liberale", a aratat Flutur, precizand ca o "ultima gaselnita pentru ca Guvernul sa se mentina la putere" este preluarea ideii liberale de intabulare gratuita a terenurilor.
Urmeaza ca in sedinta de vineri BEC sa aprobe ordinea inscrierii candidaturilor in buletinele de vot si sa comunice acest lucru birourilor electorale de circumscriptie, pentru a putea fi tiparite", a spus purtatorul de cuvant al BEC, Vicentiu Victor Pasca.
Ei vor ca referendumul pe aceasta tema din Ungaria sa le dea castig de cauza si, astfel, sa se "intoarca la tara-mama".
Inaugurari de conducte de apa, taieri de panglici de drumuri comunale, deschiderea de centre sociale, nimic nu este imposibil pentru un candidat care vrea sa convinga electoratul sa-l voteze.
In pofida avalansei de cifre si a elocintei ministrului Tanasescu, sa nu uitam ca, in orice tara, problemele sociale pot fi rezolvate doar prin contributia adusa la buget de populatia activa si de o economie sanatoasa.
Edilul orasului Techirghiol, Dumitru Romulus Bratu, a demonstrat in cele cateva luni de cand se afla in aceasta functie, ca stie sa administreze eficient localitatea de care raspunde.
Ei sustin ca declaratia este menita sa aduca puncte PSD in campania electorala. ... Purtatorului de cuvant al Aliatei lideral-democratilor, Mikolaj Dowgielewicz, a anuntat ca la inceputul saptamanii a trimis o scrisoare Comisiei Europene in care cerea ca Romano Prodi si Günter Verheugen sa dea explicatii in fata Parlamentului.
"Sunt un om absolut normal, la fel ca toti ceilalti, care in ultimii 14 ani a fost nevoit sa poarte costum si cravata mai des decat si-ar fi dorit, dar acest lucru s-a datorat faptului ca am vrut sa ii reprezint pe romani cu demnitate.
Presedintele Ion Iliescu a declarat ieri ca nu aproba criticile referitoare la participarea sa in campania electorala. ... Ion Iliescu a comentat prezenta sa in spoturi electorale argumentand ca este raspunderea sa pentru tara.
Liderii celor doua aliante s-au inscris intr-o intrecere neoficiala a jocurilor de cuvinte, incercand sa "dezlege" cu creionul si cu guma de sters rebusurile, integramele si anagramele inspirate din denumirile UN PSD+PUR si D.A.
In plus, multi dintre cei care iau parte la videoconferinta sint functionari publici si, potrivit legii, nu au voie sa se implice foarte mult in politica.
Basescu si echipa sa le-au vorbit oamenilor despre coruptia actualei Puteri, dar si despre combaterea saraciei la sate si atragerea de fonduri pentru dezvoltarea IMM-urilor in mediul rural. ... "Ele seamana cu scoaterea la tabla a elevului Bula sa vada daca si-a facut lectiile.
Mohora a apreciat ca era de asteptat mai multa combativitate pentru impunerea unor amendamente care sa sustina aplicarea programului alternativ de guvernare. ... "Puteau, potrivit practicilor de pana acum, sa-si faca macar travaliul politic in plen pentru a-si explica punctele de vedere, dar nu au facut-o", a precizat Tudor Mohora.
Referendumul programat sa se desfasoare la 5 decembrie in Ungaria in privinta acordarii dublei cetatenii etnicilor maghiari din tarile vecine starneste controverse aprinse chiar la Budapesta.
Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, a precizat ca circa 50-60 de autobuze au ajutat la aducerea in Focsani din judet a celor care au dorit sa participe la acest miting.
google-analytics.com