Cautare

67948 de rezultate pentru "sa" (2.94 secunde)
Reproducerea in presa scrisa, imprimarea pe bannere, pliante, carti postale, fluturasi si alte mijloace de propaganda electorala a combinatiilor de culori care sa evoce drapelul Romaniei este interzisa, au stabilit ieri membrii BEC.
Vicepresedintele UCM, Tulit Attila, a declarat ieri ca face apel catre toti locuitorii maghiari din Covasna sa ia parte la acest protest.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Seful PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu, a anuntat ieri deschiderea unei linii telefonice gratuite, la care cetatenii au ocazia sa discute problemele care ii framanta cu candidatii partidului de guvernamant.
Senatorii si deputatii si-au stabilit pentru maine un program foarte ambitios, incercand sa discute si sa voteze in plen bugetul de stat pe 2005 si pe cel al asigurarilor sociale de stat intr-o singura zi.
Declaratiile de avere ale candidatilor pentru Parlament au inceput sa fie facute publice. ... PNL-PD pare sa le fi priit in Opozitie. Vasile Blaga, expert la "Luxten", a trecut in declaratia sa de avere un apartament, o casa de locuit si trei autoturisme:
Desfasurarea Forumului Economic "Romania Mare” a permis partidului omonim sa-si precizeze inca o data orientarea - "conservatoare-moderata”, potrivita cu o formatiune "crestina si pacifista” conform etichetarii facute chiar de liderul PRM, Vadim Tudor.
Opinia a starnit un adevarat val de proteste din partea actualei puteri, care s-a grabit sa-l eticheteze pe Basescu drept un politician "iresponsabil, xenofob si extremist” gata oricand sa puna interesele sale electorale deasupra intereselor tarii.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
Avocatul Printului Paul, Liviu Poenaru, a anuntat ca in dimineata zilei de astazi va depune solicitari la comisiile juridice ale celor doua Camere ale Parlamentului prin care Paul de Romania sa fie luat in considerare la reglementarea mostenirii Casei Regale.
Umanistii mentionati pe "lista rusinii" de catre Coalitia pentru un Parlament Curat (CPC) se considera calomniati, dar nu stiu pe cine sa dea in judecata. Cei sapte membri PUR aflati pe lista neagra a CPC vor sa stie cine i-a pus acolo, ca sa poata actiona in justitie.
Mircea Drosu Niculina i-a contestat pe Adrian Nastase si pe Traian Basescu, dupa ce initial intentionase sa-l conteste la BEC pe Mircea Geoana.
Membrii comisiei vor anunta concluziile raportului mai intai presedintelui Iliescu, urmand ca apoi sa fie prezentat in cadrul unui eveniment public. Elie Wiesel nu a dorit sa dea publicitatii continutul raportului pana la intalnirea cu Ion Iliescu.
La rubrica amintita, Buruiana trebuia sa faca unele precizari legate de averea sa, dar a simtit nevoia (pentru cei care se vor invrednici sa citeasca declaratia sa de avere) sa scrie cu litere de tipar:
In situatia asta, eu personal doresc ca BEC sa se ocupe de monitorizarea campaniei electorale ", a afirmat presedintele CNA. ... Daca de la o zi la alta apar reguli noi, noi ne facem de ris, trebuie sa va chemam in fiecare zi sa va spunem ce sa faceti.
Ulterior, CJC a trimis un comunicat prin care a negat afirmatiile facute de Ionel Chirita, care, potrivit reprezentantilor Consiliului, acesta "a incercat sa manipuleze opinia publica”.
Reclamantii cer instantei ca cei patru parati sa plateasca fiecaruia, in solidar, cate 1,5 miliarde de lei daune morale si sa acopere cheltuielile de judecata. ... "Adrisantul, necunoscut" Citatiile au ajuns la parati, numai ca reclamantii nu prea au sanse ca procesul sa se desfasoare.
Presedintele Comisiei de aparare, Razvan Ionescu, a spus ca majoritatea refuzurilor primite de parlamentari, atunci cand au cerut informatii clasificate, s-au referit la achizitiile de tehnica. Ionescu a evitat insa sa numeasca institutiile care nu au oferit informatii.
au decis sa depuna o plangere la Biroul Electoral Judetean, cerandu-le magistratilor sa constate incalcarea legii din partea organizatiei iesene a UN PSD-PUR.
Liderii UDMR si ai Uniunii Civice Maghiare (UCM) par hotarati sa traga foloase electorale maxime din referendumul privind dubla cetatenie care va fi organizat la 5 decembrie in Ungaria.
google-analytics.com