Cautare

67948 de rezultate pentru "sa" (3.72 secunde)
isi pun toate sperantele, a inceput sa fie atacat chiar de catre unii dintre fostii apropiati ai candidatului PNL-PD la Presedintie.
El a spus ca UDMR incearca sa-i reprezinte in Parlament pe toti maghiarii, inclusiv aripa radicala. ... E fundamental sa participam la acest proces, sa fim in Parlament, iar deciziile sa fie luate impreuna cu noi, pentru ca vor privi regionalizarea, descentralizarea.
Senatorul PRM Gheorghe Buzatu a declarat in plen ca "posesiunile fostului rege nu au inca o situatie clara" si a propus desemnarea unei comisii care sa stabileasca situatia exacta a bunurilor regale.
Ambitia Romaniei este ca Germania sa devina partenerul sau economic numarul unu, in conditiile in care parteneriatul propus Germaniei poate fi decisiv pentru aducerea economiei romanesti la nivelul de competitivitate al economiilor din tarile Uniunii Europene, a declarat, ieri, la Conferinta germano-romana pentru investitii de la Essen, premierul Adrian Nastase.
Bush cea mai mare realizare din viata sa, mai ales ca tatal sau, si el fost presedinte al Statelor Unite ale Americii, nu a reusit sa obtina un al doilea mandat la Casa Alba.
Nicolae Titulescu, membrii acestei organizatii neguvernamentale, al carei presedinte onorific este chiar seful statului, Ion Iliescu, riscand in curand sa-si desfasoare activitatea in strada. ... Ca sa nu fie chipurile acuzata ca ar fi incalcat legea, RAEDPP-ul trimite prin posta, in data de 26 octombrie a.c.
Ulterior, presedintele a fost concediat, iar candidatul PSD "care este” - ca sa-l citam pe un alt distins membru al PSD, Marian Vanghelie, care, la locale, a candidat si el ca independent si tot pentru partidul de guvernamant - a facut campanie pe rupte, lui si PSD, la un post local de televiziune.
Vasiliu se declara surprins de atitudinea PNL, care a preferat sa se abtina de la vot.
Procentul nu este foarte mare, poate sa fie de 4-5 la suta", a afirmat Dinescu, intr-o conferinta de presa, precizand ca aceasta cifra vizeaza partidele importante.
Referitor la acuzatiile extrem de grave, avand ca sursa declaratiile deputatului Metin Cerchez, omul de afaceri Sabit Danis considera ca ar fi sub demnitatea sa sa se coboare la nivelul respectivelor atacuri.
Dupa ce a somat partidele politice sa-si curete listele electorale de asa-zisii "dalmatieni” - ale caror pete nu provin din nastere ci din diverse afaceri necurate si/sau raporturi nepotrivite cu Securitatea ceausista - societatea civila a tras linie si a adunat ce a mai ramas.
Magistratii Sectiei Penale a Inaltei Curti de Casatie si Justitie au respins actiunea initiata de Gusa, prin care cerea "anchetarea si condamnarea presedintelui Romaniei, Ion Iliescu, pentru infractiunile de insulta si calomnie", obligandu-l sa plateasca statului suma de 600.000 de lei reprezentand cheltuieli judiciare.
Ea a adaugat ca, in opinia AP, subregiunile Tinutul Secuiesc sau Tara Motilor au dreptul sa-si formuleze tipul de organizare, iar autonomia si dezvoltarea regionala, pe care AP le sprijina, ar fi singurele care ar putea opri exodul maghiarilor din aceste regiuni.
De asemenea, Mihail Vlasov (PNL) a fost condamnat pentru trafic de influenta ispasind peste un an de inchisoare in timpul regimului Ceausescu, dar a reusit sa anuleze sentinta din cazierul sau prin recurs extraordinar in anulare dupa 1990.
D din statutul PNL, potrivit caruia "membrii PNL au obligatia sa participe la activitatea organizatiilor din care fac parte sau a organismelor de conducere in care au fost alesi”, respectiv nerespectarea art.13 lit.
"Este interesul lui Verheugen sa creeze o presiune pe negociatorii romani stabilind termene foarte stranse, in asa fel incat partea romana sa faca la fel de multe cedari cum a facut si pana acum in problema agriculturii si energiei, iar iresponsabilitatea lui Nastase si dorinta lui de a iesi in campanie si sa spuna 'Am incheiat negocierile, in sfarsit am ramas tot ultimii', ca ultimii incheiem negocierile, reprezinta un lucru care trebuie exploatat!", a declarat Basescu.
Presedintele PD a reusit sa mobilizeze publicul strans in cele trei judete gratie atitudinii sale degajate.
Democratii nu au fost invitati Presedintele organizatiei, Antonio Guterres, a lasat sa se inteleaga ca IS sustine mai mult PSD decat PD in lupta electorala, pentru ca PD a facut alianta cu un alt partid, in speta PNL.
Liderii UDMR au incercat sa convinga instanta ca Uniunea este asimilata unui partid politic si ca are recunoastere internationala ca partid politic, insa fara succes.
Drumul de acces care urma sa faca legatura intre parcarea subterana de la Palatul Parlamentului de noua cladire a Senatului nu se va mai realiza in acest an, desi fusesera alocate fonduri bugetare suplimentare in acest scop.
google-analytics.com