Cautare

68009 de rezultate pentru "sa" (1.48 secunde)
Ca Politia Baneasa pare sa nu aiba cunostinta de incident este, potrivit acelorasi locuitori ai orasului, consecinta directa a faptului ca Metin Cerchez a reusit sa-i convinga - prin metode mai mult sau mai putin ortodoxe - pe lucratorii de politie, sa nu cunoasca detaliile incidentului.
Ca Politia Baneasa pare sa nu aiba cunostinta de incident este, potrivit acelorasi locuitori ai orasului, consecinta directa a faptului ca Metin Cerchez a reusit sa-i convinga - prin metode mai mult sau mai putin ortodoxe - pe lucratorii de politie, sa nu cunoasca detaliile incidentului.
In acest context, deputatul Puiu Hasotti a transmis celor prezenti in parcul de langa Primaria Municipiului Constanta ca PSD trebuie inlaturat de la conducere, intrucat "aceasta plaga, acest cancer asupra trupului tarii nu mai trebuie lasat sa se manifeste”.
Insotit de sotia sa Dana la Galati, Nastase le-a promis alegatorilor ca va urma exemplul tatalui sau de a lupta pentru binele Romaniei l O expozitie de afise care trateaza, ca o parodie, afisele si mesajele electorale ale partidelor politice a fost vernisata la Casa de Cultura a municipiului Deva.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
Potrivit lui Antal Arpad Andras, in judetul Covasna se lucreaza acum la proiectul panourilor care urmeaza sa fie amplasate pana la mijlocul acestei luni, in timp ce in judetul Harghita senatorul UDMR Sogor Csaba a promis sa promoveze initiativa.
Ministrul Justitiei, Cristian Diaconescu, le-a multumit ieri senatorilor din grupul PSD pentru ajutorul si expertiza acordate proiectelor legislative din domeniu.
Cele doua forte politice au avut aprobate de catre Primaria Bistrita cate noua, respectiv opt locatii in care puteau sa amplaseze bannere.
Actuala conducere a Camerei Deputatilor incearca sa-i ajute pe cei care vor deveni parlamentari dupa alegerile din 28 noiembrie, pregatindu-le din timp actele normative legate de proceduri si de activitatea legislativa.
Reprezentantii CIS au ridicat probleme legate de birocratia excesiva, coruptie si modalitatile de implicare a presedintelui tarii in mediul de afaceri. Basescu a precizat ca presedintele Romaniei trebuie sa-si exercite dreptul de mediator intre societate si institutiile statului.
FOTO: Anca Petrescu si-a facut casa si acum vrea sa se mute in ea
Ofuscarea parlamentarilor PSD inlaturati de pe noile liste a inceput sa-si produca efectele "legislative”. ... Mai exact, parlamentarii PSD nu au mai catadicsit sa raspunda la ordinele partidului, ci au lipsit fara jena, lasand bunatate de proiect de izbeliste.
Ministrul Afacerilor Externe, Mircea Geoana, urmeaza sa stabileasca atributiile lui Victor Bostinaru ca secretar de stat in cadrul ministerului. Pana la 9 martie 2001, Victor Bostinaru a fost membru PD, avand o perioada functia de vicepresedinte al acestui partid.
La Biroul Electoral Judetean Gorj s-a prezentat ieri deputatul de Gorj Iriza Scarlat, care a solicitat dosarele cu semnaturi ale sustinatorilor candidaturii lui Nicolae Mischie pentru a le verifica.
Liderul PNTCD, Gheorghe Ciuhandu, a prezentat ieri un program pregatit special pentru tineri prin care sa incurajeze participarea lor in proiecte ale comunitatii din care fac parte.
Cristian Parvulescu, liderul APD, a tinut sa precizeze ca principala problema, care nu este inca rezolvata, se refera la posibilitatea ca alegatorii posesori de carti de identitate sa poata vota in mai multe sectii de votare, deci de mai multe ori.
Pentru ziua de joi, senatorii au decis sa deconteze cheltuielile de transport, cazare si diurna implicate de deplasarea in teritoriu, pentru diferite activitati legate de exercitarea mandatului actual.
Pe locul al treilea se situeaza Corneliu Vadim Tudor, care intruneste 15%, iar la parlamentare PRM este tot pe locul al treilea, cu 14%. "Atunci cand cei intervievati in acest sondaj sunt rugati sa ia in calcul cele doua echipe:
Patru candidati dintre cei 12 prezidentiabili il pot incurca pe Traian Basescu in tentativa sa de a castiga batalia electorala cu Adrian Nastase pentru Palatul Cotroceni.
Ca au sau nu fata sau macar sanse sa ajunga parlamentari, un numar insemnat de politicieni (sau pseudo-politicieni) au hotarat sa-si incerce norocul in fata electoratului. ... Asa se face ca, desi listele pentru Parlament sunt gata, candidatii pur si simplu refuza sa impartaseasca locuitorilor Constantei motivele pentru care candideaza.
google-analytics.com