Cautare

27 de rezultate pentru "sa spanzurat" (4.62 secunde)
Inaugurari de conducte de apa, taieri de panglici de drumuri comunale, deschiderea de centre sociale, nimic nu este imposibil pentru un candidat care vrea sa convinga electoratul sa-l voteze.
Edilul orasului Techirghiol, Dumitru Romulus Bratu, a demonstrat in cele cateva luni de cand se afla in aceasta functie, ca stie sa administreze eficient localitatea de care raspunde.
In pofida avalansei de cifre si a elocintei ministrului Tanasescu, sa nu uitam ca, in orice tara, problemele sociale pot fi rezolvate doar prin contributia adusa la buget de populatia activa si de o economie sanatoasa.
Din toate afirmatiile facute de responsabilii PRM, rezulta ca vreti sa accedeti in PPE (Partidul Popular European). ... Da, vrem sa accedem in PPE datorita faptului ca exista aceeasi grupa de sange. ... Intrarea in PPE inseamna sa deveniti colegi cu … UDMR.
Precizarile sale sunt urmarea declaratiilor de miercuri ale presedintelui interimar al PD, Emil Boc, care a declarat ca ideea alegerilor anticipate nu este o teza abandonata sau de care PD sa se fi dezis.
Candidatul Partidului Alianta Socialista, Emil Giurgiu, s-a retras ieri din cursa pentru Primaria Capitalei, cu doua zile inainte ca Biroul Electoral al Municipiului Bucuresti (BEM) sa definitiveze lista de candidaturi.
Mircea Geoana, membru in Comisia pentru integrare europeana, considera ca Tratatul de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana ar trebui sa fie supus unui referendum popular, aceasta fiind o obligatie din punct de vedere politic.
Ei sustin ca declaratia este menita sa aduca puncte PSD in campania electorala. ... Purtatorului de cuvant al Aliatei lideral-democratilor, Mikolaj Dowgielewicz, a anuntat ca la inceputul saptamanii a trimis o scrisoare Comisiei Europene in care cerea ca Romano Prodi si Günter Verheugen sa dea explicatii in fata Parlamentului.
"Sunt un om absolut normal, la fel ca toti ceilalti, care in ultimii 14 ani a fost nevoit sa poarte costum si cravata mai des decat si-ar fi dorit, dar acest lucru s-a datorat faptului ca am vrut sa ii reprezint pe romani cu demnitate.
Presedintele Ion Iliescu a declarat ieri ca nu aproba criticile referitoare la participarea sa in campania electorala. ... Ion Iliescu a comentat prezenta sa in spoturi electorale argumentand ca este raspunderea sa pentru tara.
Prin ordin al presedintelui Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, secretar de stat Razvan Tiru, la conducerea Directiei Sanitar Veterinare Satu Mare a fost numit dr.
Deputatul PPRM Nati Meir, in calitate de membru al Comisiei pentru Drepturile Omului, Culte si Problemele Minoritatilor, il viziteaza astazi in Penitenciarul Rahova pe fostul lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma.
In parohia sa intra patru judete din nord-vestul tarii: ... Prinzind de veste, Chindlea a izbutit in numai doua zile de tratative sa-i intre pe sub piele lui Tarau. ... Protejindu-si pielea sensibila, de play-boy local, Chindlea o coplesea cu slugarnicie pe sefa sa Irina Jianu.
Comisia de licitatii din cadrul prefecturii a refuzat sa depuna in instanta dosarul complet de achizitie publica a buletinelor de vot, de teama ca nu cumva judecatorii sa observe masinatiunile prin care Mititelu a fost declarat cistigator Sectia Comerciala si de Contencios Administrativ a Tribunalului Dolj a comunicat ieri Prefecturii Dolj hotarirea judecatoreasca prin care a fost declarata nelegala licitatia pentru tiparirea buletinelor de vot necesare pentru alegerile parlamentare si prezidentiale din toamna anului trecut.
Fostul senator PSD de Buzau in mandatul 2000-2004, Constantin Toma, si-a dat demisia din partid dupa ce a aflat ca senatorul Ion Vasile a fost reales sef al Organizatiei judetene a PSD Buzau, alti primari din judet declarand ca vor lupta din interiorul partidului pentru ca Vasile sa fie inlaturat.
Liderii celor doua aliante s-au inscris intr-o intrecere neoficiala a jocurilor de cuvinte, incercand sa "dezlege" cu creionul si cu guma de sters rebusurile, integramele si anagramele inspirate din denumirile UN PSD+PUR si D.A.
In plus, multi dintre cei care iau parte la videoconferinta sint functionari publici si, potrivit legii, nu au voie sa se implice foarte mult in politica.
Basescu si echipa sa le-au vorbit oamenilor despre coruptia actualei Puteri, dar si despre combaterea saraciei la sate si atragerea de fonduri pentru dezvoltarea IMM-urilor in mediul rural. ... "Ele seamana cu scoaterea la tabla a elevului Bula sa vada daca si-a facut lectiile.
Mohora a apreciat ca era de asteptat mai multa combativitate pentru impunerea unor amendamente care sa sustina aplicarea programului alternativ de guvernare. ... "Puteau, potrivit practicilor de pana acum, sa-si faca macar travaliul politic in plen pentru a-si explica punctele de vedere, dar nu au facut-o", a precizat Tudor Mohora.
Referendumul programat sa se desfasoare la 5 decembrie in Ungaria in privinta acordarii dublei cetatenii etnicilor maghiari din tarile vecine starneste controverse aprinse chiar la Budapesta.
google-analytics.com