Cautare

27 de rezultate pentru "sa spanzurat" (5.40 secunde)
Presedintele Comisiei de aparare, Razvan Ionescu, a spus ca majoritatea refuzurilor primite de parlamentari, atunci cand au cerut informatii clasificate, s-au referit la achizitiile de tehnica. Ionescu a evitat insa sa numeasca institutiile care nu au oferit informatii.
au decis sa depuna o plangere la Biroul Electoral Judetean, cerandu-le magistratilor sa constate incalcarea legii din partea organizatiei iesene a UN PSD-PUR.
Liderii UDMR si ai Uniunii Civice Maghiare (UCM) par hotarati sa traga foloase electorale maxime din referendumul privind dubla cetatenie care va fi organizat la 5 decembrie in Ungaria.
Nu inseamna ca nu ne intelegem, ci pur si simplu nu am reusit sa punem la punct toate lucrurile’’, a explicat el.
Monica Iacob Ridzi, deputat PD de Hunedoara, a sustinut ca a fost manipulata de Lavinia Sandru ca sa semneze pentru sustinerea lui Cosmin Gusa la sefia partidului. Deputata a spus ca Lavinia Sandru a convins-o sa semneze un convocator, folosindu-i apoi semnatura fara a-i mai cere permisiunea.
Sedinta Biroului Permanent al Camerei Deputatilor nu s-a mai tinut ieri intrucat deputatii PSD, in frunte cu presedintele Camerei, Adrian Nastase, au intarziat aproape jumatate de ora.
Familia deputatului PRM Mitica Dragomir era cat pe ce sa devina gazda pentru colegii de Parlament ai acestuia. Intrucat Hotel Bucuresti intra in reparatii, Biroul Permanent era sa trimita o parte dintre alesi la hotelul detinut de fiul deputatului.
"Daca era dupa ei, trebuia sa ne incepem campania ieri”, a declarat Badin.
In ciuda neregulilor semnalate pana in prezent de Asociatia Pro Democratia (APD), care a monitorizat prima jumatate a campaniei electorale, directorul Adrian Sorescu a remarcat faptul ca politicienii romani "incep sa respecte partea formala a lucrurilor", fapt ce denota o "civilizare" a clasei politice.
PRM nu considera oportuna organizarea alegerilor anticipate mai devreme de 2007, atat timp cat nu exista o criza politica majora, neprovocata de “ambitiile politicianiste ale guvernantilor“ se arata intr-un comunicat de presa al partidului.
Restructurarea Guvernului va fi efectuata in perioada de vara, probabil in mai-iunie, dupa semnarea Tratatului de aderare a Romaniei la UE, a afirmat premierul Calin Popescu-Tariceanu .
Liderul grupului parlamentar al PRM din Camera Deputatilor, Lucian Bolcas, a acuzat ieri Guvernul Tariceanu de incapacitate legislativa, sustinand ca parlamentarii nu fac altceva de doua luni decat sa aprobe ordonantele si proiectele de legi ale Cabinetului Nastase.
Birourile Electorale constata, in urma unor reclamatii, ca multe dintre afisele partidelor incalca legea si obliga formatiunile politice sa le scoata de pe panourile electorale.
"PSD a plagiat fara rusine mai multe initiative liberale", a aratat Flutur, precizand ca o "ultima gaselnita pentru ca Guvernul sa se mentina la putere" este preluarea ideii liberale de intabulare gratuita a terenurilor.
Urmeaza ca in sedinta de vineri BEC sa aprobe ordinea inscrierii candidaturilor in buletinele de vot si sa comunice acest lucru birourilor electorale de circumscriptie, pentru a putea fi tiparite", a spus purtatorul de cuvant al BEC, Vicentiu Victor Pasca.
Ei vor ca referendumul pe aceasta tema din Ungaria sa le dea castig de cauza si, astfel, sa se "intoarca la tara-mama".
La numai o zi dupa ce s-a inscris in Partidul Blocului National Democrat (PBND), Cristian Popescu, zis Piedone, a fost ales sef al organizatiei Bucuresti a partidului.
Pentru prima data, nimic nu a rasuflat in afara, fapt care ne indreptateste sa credem ca majoritatea peremistilor a fost luata prin surprindere.
Vicepresedintele PD Radu Berceanu a declarat ieri ca va pune trei conditii in cazul in care partidul ii va cere sa preia functia de vicepremier, ocupata in prezent de Adriean Videanu.
Senatorul PSD a precizat ca nu doreste sa comenteze recentele modificari care au intervenit in interiorul fostului PRM, actualul PPRM.
google-analytics.com