Cautare

27 de rezultate pentru "sa spanzurat" (3.03 secunde)
Patru candidati dintre cei 12 prezidentiabili il pot incurca pe Traian Basescu in tentativa sa de a castiga batalia electorala cu Adrian Nastase pentru Palatul Cotroceni.
Ca au sau nu fata sau macar sanse sa ajunga parlamentari, un numar insemnat de politicieni (sau pseudo-politicieni) au hotarat sa-si incerce norocul in fata electoratului. ... Asa se face ca, desi listele pentru Parlament sunt gata, candidatii pur si simplu refuza sa impartaseasca locuitorilor Constantei motivele pentru care candideaza.
isi pun toate sperantele, a inceput sa fie atacat chiar de catre unii dintre fostii apropiati ai candidatului PNL-PD la Presedintie.
Important este ca, in primul rand, sa ne intelegem si, la un moment dat, aceasta logodna sa se concretizeze in casatorie“, a afirmat ea.
El a declarat ca totusi numarul celor care s-au prezentat la urne ar trebui sa fie “un semn pentru politicienii partidului de guvernamant din Ungaria ca aceasta problema trebuie rezolvata“.
El a spus ca UDMR incearca sa-i reprezinte in Parlament pe toti maghiarii, inclusiv aripa radicala. ... E fundamental sa participam la acest proces, sa fim in Parlament, iar deciziile sa fie luate impreuna cu noi, pentru ca vor privi regionalizarea, descentralizarea.
Senatorul PRM Gheorghe Buzatu a declarat in plen ca "posesiunile fostului rege nu au inca o situatie clara" si a propus desemnarea unei comisii care sa stabileasca situatia exacta a bunurilor regale.
Ambitia Romaniei este ca Germania sa devina partenerul sau economic numarul unu, in conditiile in care parteneriatul propus Germaniei poate fi decisiv pentru aducerea economiei romanesti la nivelul de competitivitate al economiilor din tarile Uniunii Europene, a declarat, ieri, la Conferinta germano-romana pentru investitii de la Essen, premierul Adrian Nastase.
"Uniunea Nationala PSD+PUR si-a asumat o raspundere politica pentru tara si indiferent de cine cistiga alegerile Romania nu trebuie sa piarda, Romania, din contra, trebuie sa cistige ", a spus Adrian Nastase. ... Asa s-a intimplat ca si astazi (ieri- n.r.) sa avem exemple concrete de nerespectare a legii.
Dupa orele pranzului, primele estimari au inceput si ele sa circule printre politicieni si ziaristi. ... Imediat insa, din culisele PSD s-a adus la cunostiinta apropiatilor ca totul este sub control, sa stea linistiti ca rezultatul final va fi invers.
Primele bile negre le capata PUR si UDMR, partidele de casa ale PSD, care, de dragul guvernarii, o vireaza ca la Ploiesti si se repliaza in siajul Aliantei "D.A.”, fara sa astepte nici macar sfarsitul parastasului de rigoare.
"Prioritatea prioritatilor pentru presedintele Romaniei este formarea unei majoritati care sa permita abordarea cu toata forta a procesului de integrare in Uniunea Europeana, a spus Traian Basescu.
Senatorul liberal Nicolae Vlad Popa a declarat ieri ca a propus Comisiei de validare a acestui for legislativ invalidarea mandatului de senator pentru Vasile Brandusel Nichitean, care a candidat pe listele Partidului Democrat (PD).
Bush cea mai mare realizare din viata sa, mai ales ca tatal sau, si el fost presedinte al Statelor Unite ale Americii, nu a reusit sa obtina un al doilea mandat la Casa Alba.
Ulterior, presedintele a fost concediat, iar candidatul PSD "care este” - ca sa-l citam pe un alt distins membru al PSD, Marian Vanghelie, care, la locale, a candidat si el ca independent si tot pentru partidul de guvernamant - a facut campanie pe rupte, lui si PSD, la un post local de televiziune.
Nicolae Titulescu, membrii acestei organizatii neguvernamentale, al carei presedinte onorific este chiar seful statului, Ion Iliescu, riscand in curand sa-si desfasoare activitatea in strada. ... Ca sa nu fie chipurile acuzata ca ar fi incalcat legea, RAEDPP-ul trimite prin posta, in data de 26 octombrie a.c.
Am considerat ca este cazul sa apelam la acest act al gratierii, care nu inseamna disculpare. ... Presedintele ales Traian Basescu a refuzat sa comenteze decizia de gratierei.
Am primit insa numeroase solicitari din partea unor persoane de la alte partide, care vor sa treaca la PSD“, a declarat Victor Vaida, presedintele interimar al organizatiei.
Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a avut ieri o intrevedere oficiala cu ambasadorul SUA in Romania, Jack Dyer Crouch II, la solicitarea acestuia din urma.
Dupa publicarea decretului in Monitorul Oficial incep sa curga cele zece zile in care Calin Popescu Tariceanu trebuie sa formeze guvernul pentru a-l prezenta apoi in fata Parlamentului.
google-analytics.com