Cautare

27 de rezultate pentru "sa spanzurat" (2.85 secunde)
Cu sau fara stiinta sa, ceea ce s-a intimplat ieri cu prilejul vizitei sale a fost in buna parte regizat. ... Liderilor judeteni ai PSD li s-a cerut de la centru sa aduca macar 20.000 oameni, insa, in ciuda eforturilor, rezultatul nu a fost tocmai cel asteptat.
Indicatorul trilingv cu inscriptia “Tinutul Secuiesc“, pus ieri de reprezentanti ai UDMR la granita dintre judetele Covasna si Brasov, a fost indepartat la doar cateva minute dupa amplasare de catre politisti.
Candidatul PNTCD la Presedintie, Gheorghe Ciuhandu, a afirmat luni seara, in cadrul unei dezbateri organizate de Clubul Roman de Presa ca partidul sau va dori sa aiba negocieri cu Alianta PNL-PD, insa o colaborare post-electorala va depinde de includerea anumitor puncte in programul de guvernare.
Actuala conducere a Camerei Deputatilor incearca sa-i ajute pe cei care vor deveni parlamentari dupa alegerile din 28 noiembrie, pregatindu-le din timp actele normative legate de proceduri si de activitatea legislativa.
Reprezentantii CIS au ridicat probleme legate de birocratia excesiva, coruptie si modalitatile de implicare a presedintelui tarii in mediul de afaceri. Basescu a precizat ca presedintele Romaniei trebuie sa-si exercite dreptul de mediator intre societate si institutiile statului.
FOTO: Anca Petrescu si-a facut casa si acum vrea sa se mute in ea
Ministrul Afacerilor Externe, Mircea Geoana, urmeaza sa stabileasca atributiile lui Victor Bostinaru ca secretar de stat in cadrul ministerului. Pana la 9 martie 2001, Victor Bostinaru a fost membru PD, avand o perioada functia de vicepresedinte al acestui partid.
Potrivit sentintelor date de Tribunalul Arad, regele Mihai ar trebui sa primeasca, in total, 1,66 miliarde de lei si un teren in valoare de 40.000 de euro.
Ca de exemplu stampile si buletine disparute, ridicarea acreditarii unor observatori incomozi pentru actuala putere, turism electoral (autobuze pline de alegatori dusi sa voteze, eventual la mai multe sectii), betivi culesi de "binevoitori” de prin carciumi si determinati (contra cost) sa-si exercite un drept fundamental, ceva parfum de campanie ilegala, persoane surprinse votand a doua oara - nimic nou sau surprinzator, ci doar un decor normal, cunoscut deja de la alte scrutinuri.
Deputatii din actuala legislatura vor mai lucra doar o singura zi. Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a stabilit ca luni va avea loc ultima sedinta din legislatura 2000-2004 pentru ca, in scurt timp, deputatii care au fost alesi la 28 noiembrie vor trebui validati.
UN PSD+PUR a obtinut in Suceava, in urma alegerilor parlamentare, un scor cu patru procente mai scazut fata de alegerile locale din iunie.
Ofuscarea parlamentarilor PSD inlaturati de pe noile liste a inceput sa-si produca efectele "legislative”. ... Mai exact, parlamentarii PSD nu au mai catadicsit sa raspunda la ordinele partidului, ci au lipsit fara jena, lasand bunatate de proiect de izbeliste.
La Biroul Electoral Judetean Gorj s-a prezentat ieri deputatul de Gorj Iriza Scarlat, care a solicitat dosarele cu semnaturi ale sustinatorilor candidaturii lui Nicolae Mischie pentru a le verifica.
Liderul PNTCD, Gheorghe Ciuhandu, a prezentat ieri un program pregatit special pentru tineri prin care sa incurajeze participarea lor in proiecte ale comunitatii din care fac parte.
Cu mari eforturi, primaria a reusit deja sa vinda, pentru suma de 105 milioane lei, o cladire care urmeaza a fi transformata de noul proprietar in depozit de marfuri. in prezent, primarul si consilierii locali se straduiesc sa gaseasca cumparatori pentru doua centrale termice dezafectate.
Sase primari liberali din Mehedinti au plecat din PNL si au trecut la PSD, a anuntat, ieri, presedintele organizatiei judetene a PSD, deputatul Eugen Nicolicea.
Birourile Permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului au votat ieri alocarea timpilor de antena pentru emisiunile electorale dintre cele doua tururi de scrutin pentru alegerile prezidentiale.
Cristian Parvulescu, liderul APD, a tinut sa precizeze ca principala problema, care nu este inca rezolvata, se refera la posibilitatea ca alegatorii posesori de carti de identitate sa poata vota in mai multe sectii de votare, deci de mai multe ori.
Pentru ziua de joi, senatorii au decis sa deconteze cheltuielile de transport, cazare si diurna implicate de deplasarea in teritoriu, pentru diferite activitati legate de exercitarea mandatului actual.
Pe locul al treilea se situeaza Corneliu Vadim Tudor, care intruneste 15%, iar la parlamentare PRM este tot pe locul al treilea, cu 14%. "Atunci cand cei intervievati in acest sondaj sunt rugati sa ia in calcul cele doua echipe:
google-analytics.com